Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 февруари - 3 март)

Овен
След жестоки обрати, когато събитията кипят ден след ден, стабилността най-накрая ще се върне в живота ви. Това не означава, че нищо няма да се случи, просто всички събития ще бъдат предвидими и ще можете навреме да се подготвите за тях. Обърнете внимание на работата си, ще се случат положителни промени.

Телец
Сега е малко вероятно някой да ви изненада, дори и да го искате. Но в живота ви настават положителни събития, които ще ви зарадват с много приятни емоции. Може да се почувствате малко напрегнати, но не се очакват сериозни здравословни проблеми. Не бива да поемате рискове и не е нужно да давате пари на заем, дори ако ви помоли скъп на сърцето ви човек.

Близнаци
Сега трябва да внимавате с парите си. Не ги пилейте наляво и надясно. Също така, не е нужно да сдържате чувствата си, но много важно през този период е те да са искрени. Тогава в замяна ще получите дори повече, отколкото сте си мечтали. Като цяло тази седмица ще е много успешна и доста спокойна за вас, Близнаци. Ще е изпълнена с много събития, които ще се развиват поетапно.

Рак
Сега Вселената ще е благосклонна към вас, но ако решите, че заслужавате повече от любимия човек, има голяма опасност от конфликт. По-добре е да използвате седмицата, за да реализирате амбициите си. Сега не е време за дълги размисли, трябва да направите и вземете това, което ви принадлежи. Проявете благородство и няма да съжалявате.

Лъв
По някои въпроси ще се наложи да признаете грешките си. А след това е важно да си направите съответните изводи, взимайки предвид всички поуки. Ако през новата седмица нещо не се получи както сте го планирали, не правете драми. Просто опитайте отново, но този път го направете по-добре. Ако не подобрявате своите умения, ако не търсите нови възможности и контакти, тогава ще заседнете в безвремието.

Дева
Може да пропуснете всичките си шансове и да не постигнете това, което искате, ако отлагате безпричинно нещата за по-късно. Ще е много разочароващо, защото нямате нужда от много, за да осъществите плановете си. Само малко повече самочувствие и желание за работа. През седмицата е възможно важно запознанство, което ще промени значително живота ви в близко бъдеще.

Везни
Трябва да се съсредоточите върху желанията си. Работната среда ще е напрегната, но ситуацията може да се промени по независещи от вас причини. Като цяло, това е труден момент за осъществяване на важни планове. Основното е да участвате активно в събитията, това ще ви помогне да укрепите позицията си и да извлечете финансови ползи.

Скорпион
Сега дипломацията трябва да остане на заден план. Въпреки че в дъното на душата си се съпротивлявате, на по-късен етап ще разберете защо това е било толкова необходимо. Използвайте всяка възможност да вървите напред, но не бързайте със заключенията. Ще сте заобиколени от мистерии и не всички от тях ще бъдат разкрити веднага.

Стрелец
Вече ще знаете къде е най-добре да приложите уменията си и кои области ще бъдат по-обещаващи. Ще имате желание да грабнете всичко, но не е нужно да го правите, защото ще имате достатъчно мотивация и време, но не и ресурси. Затова определете приоритетите си.

Козирог
Сега звездите са на ваша страна, така че не трябва да се колебаете. Способността за вземане на решение често е по-важна от самото решение. Тази седмица може да бъде изключително успешна, ако се стегнете и работите с пълна отдаденост. Говорим както за работа както върху себе си, така и върху личните взаимоотношения или нов проект.

Водолей
Сега трябва да се ръководите не от външни обстоятелства, а от вътрешния си нюх. Дори и ако интуицията противоречи на разума. Знайте, че решението ви ще има далечни последици, така че, постарайте се да бъде правилното!

Риби
Сега трябва да обърнете повече внимание на близките си. Някой наистина ще има нужда от вас. Но през тази седмица не бива да се вярва на чувствата. Можете да промените всяка ситуация във ваша полза, стига да го пожелаете. Въпросът е колко усилия сте готови да положите. Натрупайте опит и скоро ще получите бонус от Съдбата!