Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (13 – 19 май 2019)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви бъде трудно да избегнете някои песимистични настроения, свързани с различни преживявания в миналото или в настоящето ви.
Ще сте склонни към недоверчивост, подозрителност и съмнителност в действия и думи на хора около вас. Неочакваните разходи или ангажименти ще ви създават нежелано напрежение, не защото са трудни за изпълнение, а защото психически и емоционално тази седмица няма да бъдете стабилни.
Във финансов план са възможни всякакви неочаквани събития и ситуации.
Семейните ви отношения ще са също подвластни на вашето емоционално състояние и където възникнат конфликти ще е вследствие именно на липсата на търпение, разбиране и чувствителност.
Особено деликатни ще бъдат брачните отношения с партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване, независимо от неговата цел. Бъдете внимателни обаче с багаж или с документи, проверявайте всеки важен детайл около вашето пътуване.

Телец
Ако сте родени под зодиакалния знак Телец, през тази седмица повечето от вас ще имат специални надежди и очаквания свързани с работата или с бизнеса си.
Много от вашите идеи и планове ще имат възможност да се реализират, а и късмет няма да ви липсва.
През тези седем дни ще имате възможност да създадете нови познанства и да развиете вече създадени такива. Особено впечатление могат да ви направят хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.
Хубавото е, че тази седмица ще бъдете склонни да приемате хората такива каквито са, без да им търсите недостатъци.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на ваши важни финансови дела и любовни отношения.
Бъдете обаче преди всичко търпеливи и избягвайте да налагате волята си.
Важен разговор с жена над средна възраст може да ви провокира към размисли относно начина ви на живот и разбиранията ви за живота като цяло.
Сега ще бъдете готови да се учите от опита на други хора, особено в духовната сфера.
Важно влияние в живота ви през тази седмица ще изиграят хора, които живеят или работят в друго населено място.

Близнаци
Ако сте родени под зодиакалния знак Близнаци, пред вас е седмица, в която ще ви изненадат приятно действия на млад мъж от кръга ви роднини или приятели.
Някои от вас ще присъстват на събиране по специален повод свързано с млад човек: рожден ден, абитурентски бал, имен ден и др.
Срещи и събирания с по-млади от вас хора ще ви зареждат с положителни емоции. Вероятни ще имат и конкретни поводи за подобни събития, но също така вие ще изпитвате потребност от подобен вид общуване.
Комуникацията ви с представители на противоположния пол ще е свързана с предимно с работата ви или с изпълнението на конкретни задачи и планове.
Романтично познанство с по-възрастен от вас партньор, може да се окаже интересно, но не и перспективно.
Някои от основните ви проблеми през тази седмица ще са свързани с емоционалната ви или психическа нестабилност, което ще се дължи на някои неудачи от предишната седмица или на здравословни проблеми, които ви притесняват в момента.
Младите мъже Близнаци ще имат успешна седмица, в която ще могат да реализират свои планове свързани с покупки, вещи, които притежават или стока (услуга), която произвеждат.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате ангажимент или ще прекарате повече време с мъж от кръга ви роднини. Разбира се, това може да се случи и чрез по-чести или по-дълги телефонни разговори, особено ако живеете в различни населени места.
Много важно за вас ще бъде присъствието или срещите ви с момиче или с млада жена, която може тепърва да се появи в кръга ви приятели, колеги, бизнес партньори или клиенти.
Внимателно следете отношенията си с жена родена под знака на Телец, Дева или Козирог, които могат да ви донесат някаква полза или да ви помогнат за вашето самоусъвършенствуване.
През тези седем дни ще възникне кратко напрежение свързано с пътуване или с новина, която ще получите от друго населено място.
Ако пътувате с цел уреждане на документи или договор ще срещнете затруднения, но едва ли ще преживеете загуба.
През седмицата ще възникнат различни спорни ситуации свързани с пари, неочаквани разходи или затруднения при получаването на пари.
Мъжете над 35 годишна възраст ще имат повече семейни ангажименти, но тяхното изпълнение едва ли ще предизвика някакви затруднения. Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак, ако все още сте несемейни. Младите жени Рак ще преживеят няколко важни срещи, които ще имат някакво въздействие върху близкото им бъдеще.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще усетите ползата от ваши предишни мъдри решения или обратното, ще изстрадате липсата на такива.
Поуките, които е трябвало да вземете от ваши провалили се отношения в миналото сега могат да ви бъдат от полза, стига да ги осъзнавате.
Седмицата ще има много силно духовно значение за вас и дали ще изживеете приятни моменти или ще се сблъскате с неочаквани затруднения, ще зависи от извървяния досега от вас път и уроците, които евентуално сте усвоили досега.
Тези, от вас, които успешно са се справили с изпитанията, които са преживели досега, ще преживеят седем дни на успехи, специални преживявания, признание и достигане до важни позиции в кариерата или бизнеса си.
Останалите ще трябва да продължат да трупат опит, чрез новите събития, които Съдбата предстои да им даде.
Очакванията ви за специални събития в любовния ви живот през тази седмица ще се окажат нереални или ще имат съвсем различно развитие. Трудно е да се каже дали това ще ви зарадва или не, защото в голяма степен ще зависи от искренността в отношенията с партньора ви.
Мнозина ще се ангажират с подарък, пратка или друг имотен ангажимент с жена от кръга си роднини или приятели. Жените над 35 годишна възраст ще могат да постигнат много в неща, които касаят дома, в който живеят или собственост, която притежават.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще вложите много енергия и усилия да преодолеете различни затруднения и неприятности на работното си място или в бизнеса си.
Има голяма вероятност събитията през тази седмица да ви провокират към вземане на решение за напускане на настоящата ви позиция, преместване на ново работно място, приключване на някаква дейност в бизнеса и др. Благоприятно за вас развитие ще имат финансови отношения или планове с млад мъж, който не е задължително да бъде член на вашето семейство.
Седмицата може да се окаже начало на нов етап от вашето развитие, стига да се готови за новите възможности, които ще възникнат през тези седем дни. Ще има събития или предложения, които ще ви изненадат, но които си заслужава добре да обмислите.
Проблемите, които ще възникнат с дете или между деца и родители ще създадат напрегната обстановка в дома ви, но напрежението може много бързо да се уталожи с такт и дипломатичност.
Вероятно вие като родители или вашите деца не сте готови за някои промени или решения, затова не избързвайте с действия и решения.
Младите мъже Дева ще обсъждат с приятели различни възможности за допълнителни доходи чрез почасова работа или друг професионален ангажимент.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ваши приятели ще ви занимават с техни семейни проблеми. Истината за това, което се случва там е някъде между това, което те ви споделят и това, които вие вече сте чули от други хора.
Намесата във вашия брак на хора от кръга ви приятели ще е нежелателна и дори съмнителна откъм нейната искреност и добронамереност.
През тази седмица мнозина ще се зарадват на добри финансови успехи, особено младите мъже, които благодарение на нечия подкрепа или общи действия ще постигнат важна печалба. През тези седем дни ще ви изненадат действията на хора, които познавате отскоро, или които не са ваши близки приятели.
Ще ви бъде трудно да прецените дали това, което те правят е във ваша полза или вреда и затова най-вероятно ще изчакате събитията да продължат да се развиват, преди да си съставите някакво мнение.
През седмицата внимание ще изискват отношенията ви с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева, особено ако живеят в друго населено място.
Неприятностите в дома ви ще имат временен характер и най-вероятно ще са вследствие намесата на хора извън дома ви.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се лутате между различни по емоционалност и важност събития свързани с дете или млад човек от кръга ви роднини. На моменти ще сте склонни да ги приемат като успех, като някакво важно постижение, а в други моменти ще изпитате необяснимо безпокойство или страх.
През тези седем дни благоприятно развитие ще имат ваши ангажименти или професионални действия с мъж или с мъже.
Такава личност родена под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще успее да ви зарадва, успокои или възнагради за нещо.
Седмицата вещае срещи или събиране свързано с жена, поканата за които няма да бързате да приемете, поради ваши лични чувства към тази личност или поради по-голямата ви ангажираност с други дела.
Нещата, на които ще трябва да обърнете по-сериозно внимание през тази седмица ще имат отношение към вашето лично здраве или здравето на роднина, към вашите емоционални безпокойства, свързани с вече случили се събития.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще сте много енергични и ще имате желание да свършите много работа. С лекота ще разрешавате битови или имотни проблеми, ще намирате най-правилното решение за тях или начин за най-бързото им реализиране.
Мнозина ще се зарадват на нова придобивка чрез документ, договор, гаранционна карта и други.
През тази седмица може да ви разстрои неприятна новина свързана с момиче или с млада жена, която познавате или която е част от семейството на ваши приятели или колеги.
На работното си място ще се чувствате под голямо напрежение или натиск, за бързо приключване на някаква дейност или ангажимент, които в действителност изискват много повече време.
Вероятността за конфликти с колеги или ръководители е голяма, но възникването или задълбочаването на такива е нежелателно.
През тази седмица може да имате реалистични очаквания свързани с пътуване, с хора от близо и далеч или с финансов документ (договор).
Младите жени Стрелец да внимават какви решения вземат през тази седмица, защото впоследствие няма да могат да ги променят.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви се наложи да се ангажирате с някакви задачи, които са свързани с жилището, където живеете или имот на вашето семейство. Определено ще вършите нещата без желание и по задължение, но се постарайте да не създавате допълнителни усложнения.
През тези седем дни ще усетите някаква неискреност или потайност в действията на човек от кръга ви роднини или приятели. Ще се замислите доколко вашите съмнения са реални, или сте станали твърде мнителни.
Бъдете внимателни с примамливи предложения за лесни печалби.
През тази седмица разговор с мъж, който вероятно ще бъде по-възрастен от вас ще ви помогне много да си отговорите на някои въпроси за живота, за работата, с която сте ангажирани или за плановете, които си правите за бъдещето.
Една такава личност ще изиграе важна роля на учител за даден период от време, докато изпълни своята мисия.
Би било добре да приемете събитията през тази седмица като стъпка към вашето израстване и да не насочавате своите планове и мисли към някакви парични облаги и печалби.
Мъжете над 35 годишна възраст могат да имат една специална седмица, която ще бъде запомнена с постигането на важни успехи и резултати.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще направите някои промени в ежедневните си планове поради възникването на неочаквани ангажименти или събития от финансов характер.
Моите очаквания са те да бъдат положителни за вас и за вашето семейство.
Затрудненията през тази седмица ще имат някакво отношение към ваше собствено дете или млад човек (предимно роден под зодиакалния знак Телец, Дева или Козирог), които ще проявят инат и упорство при изпълнението на свое желание или каприз, без да се съобразяват с вашите или техните собствени възможности и ресурси.
Седмицата ще бъде благоприятна за развитието на вашия любовен живот, но това ще касае предимно създадени вече романтични отношения.
В някои случаи може да възникне благоприятна възможност за събиране след раздяла, но това касае само тези от вас, които са осъзнали своите грешки и са готови да осъществят нужната промяна в себе си. Стресовите ситуации, които ще възникнат през седмицата ще бъдат кратки, преодолими и не вещаят загуби или други драматични последствия.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица мнозина от вас ще имат важни, полезни или продуктивни разговори с жена, които ще имат отношение към вашето образование, кариера или бизнес. Съдействието, съветите или протекцията на жена ще бъдат във ваша полза, но вие не трябва да разчитате само на това.
Личните ви отношения ще преминат през няколко деликатни преживявания, преди всичко защото вие или хората до вас ще сте много чувствителни, емоционални, склонни към прибързани заключения и липса на изчакване развитието на някои събития.
През тези седем дни сами може да си създадете емоционален и психически дискомфорт с липсата на търпение и прибързаност в заключенията ви.
Седмицата ще бъде неблагоприятна за пътуване, особено за младите жени Риби, които ще преживеят някакво разочарование или друг неприятен момент.
Седмицата ще ви зарадва с новина свързана с успех или важно събитие в живота на млад мъж.
Младите мъже с радост ще приемат една покана или предложение, което може да бъде знак за ново начало в живота им.

Източник: astro.velida.net