Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (4 - 11 март)

Овен
Започнете с увереност в собствените си способности. Но не прекалявайте, търсете необходимия баланс, за да не се превърнете във вироносковци. Сега сте готови да завладеете всяка цел, която се изпречи на пътя ви. Възползвайте се от възможността и не поглеждайте назад. Миналото не съществува.

Телец
Малко безпокойство е нормално, стига да не води до паника. Увереността е хубаво нещо, така че се опитайте да се обградите с хора, които вярват във вас. Ако някаква много важна за вас задача не се получи, оставете я за по-късно. Скоро ще можете да се справите и с нея.

Близнаци
Вие сте толкова продуктивни, колкото искате! Можете буквално да местите планини със силата на мисълта или да се отдадете на малко леност – изборът е изцяло ваш. Звездите обаче силно препоръчват да не изпадате в меланхолия, а да работите за това, което искате да постигнете.

Рак
Връзката ви с Вселената е толкова силна, че се чувствате в стихията си 24 часа 7 дни в седмицата. И дори ако не можете да направите нещо сега, това не е защото не сте опитали. Ако се случи, значи сега не е моментът. Опитайте се да правите почивки, дори ако винаги искате да действате.

Лъв
Победата е ваша! Късметът ще ви помогне да се справите с всички трудности, които съдбата така отчаяно ви поднася, сякаш вие лично сте я обидили по някакъв начин. Гледайте на това като на период, след който бурята в живота ви ще бъде заменена от спокойствие и никаква болест няма да ви застигне.

Дева
Вие сами градите бъдещето си, създавайки възможности, които отварят все повече врати пред вас. Експериментирайте, вслушвайте се в мнението на приятелите си, опитайте нещо ново, което не сте опитвали никога досега. Изберете да разперите крила и вятъра на свободата ще ви поеме!

Везни
Едно събитие ще замени друго толкова внезапно, че главата ви ще се замае. Дори няма да си спомняте по-наситена със събития седмица от тази. Пролетното настроение наистина ще ви огрее със своето романтично присъствие. Слънцето, морският въздух и спокойните разходки ще ви бъдат отлични спътници през уикенда.

Скорпион
Дори ако трудностите са ви оковали и не ви позволяват да избягате от плътната им прегръдка, не забравяйте, че това е само временно. Скоро ще почувствате, че се освобождавате от връзките, които ви свързват с лошите неща в живота ви и ще можете да дишате по-свободно. Затова не се поддавайте на желанието да се откажете преждевременно.

Стрелец
Всичко, което попадне в ръцете ви, се трансформира и се превръща в произведение на изкуството. Ще жонглирате успешно с няколко неща наведнъж! За вас няма бариери и ограничения. Не сега, не когато сте в пика на желанието си да създавате и генерирате идеи, директно водещи към щастливия бъдещ живот.

Козирог
Ако нещо не се получи, трябва да окажете малко натиск и да пробиете стената, която ви пречи да постигнете дългоочаквания резултат. Съдбата, въпреки че от време на време ще ви бъде помощник, е капризна, не го забравяйте. Затова не бива да разчитате изцяло на нейната добронамереност. Както се казва, вържете си гащите!

Водолей
Ще бъдете толкова активни, че ще прескочите неприятностите с невероятна лекота. Основното е да не се страхувате и твърдо да се придържате към избрания път. От твърде забързаното ежедневие обаче ще трябва да си починете – някъде на тишина и спокойствие.

Риби
Дори да се съмнявате в себе си, знайте, че вашите решения ще се окажат правилни – поне така казват звездите. Вярно е, че ще трябва да разчитате на интуицията и практически да предвидите всички възможни начини за развитие на събитията. Пролетта е вплетена във вашето настроение. И тя знае отлично как да ви угоди. Просто се отпуснете и приемете подаръците от Съдбата.

(Източник:Burgasnews.com)