Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (18 - 24 март)

Овен
Овните трябва да обърнат внимание на приятели, съмишленици и колеги, които подкрепят позицията им в живота. Късметът и богатството са на ваша страна, а находчивостта и изобретателността ще ви помогнат да не пропуснете благоприятните възможности.

Внесете новост в живота си – опитайте нова нестандартна визия. Шокирайте околните с трансформацията си, действайте смело и независимо.

Телец
Телецът е на път да намери вътрешен мир и увереност. Ще усети осезаемо духовно израстване и стабилизиране на умствените процеси.

Добър момент е да намерите своя път или да направите равносметка. Успехът ви е сигурен в дейности, свързани с творчески професии, изкуство, благотворителни организации и туристическа индустрия.

Близнаци
За Близнаците активният творчески импулс носи късмет в делата, особено в тези, свързани с научна, спортна и изследователска дейност. Контактите и проектите с чуждестранни партньори и големи организации ще се окажат надеждни и перспективни.

Сега е добър момент да се представите пред политически и обществени личности. Благоприятни са дългите пътувания.

Рак
Раците могат да очакват големи доходи от бизнес и повишен социален статус. Успешно ще се решават въпроси, свързани със застраховка, наследство или стартиране на собствен бизнес. Укрепването на волевите качества, решителност и издръжливост, определено ще доведе до желаните резултати.

Лъв
За Лъвовете успехът и овластяването ще дойдат чрез бизнес партньори. Чувствайте се свободни да се впуснете в областта на международните, научни, спортни, издателски дейности.

На този етап можете лесно да сключвате обещаващи договори и споразумения и да разрешавате правни въпроси. Повишената креативност, спокойствието и оптимизмът помагат да привлечете вниманието на всички към вас.

Дева
Девите могат да се възползват от енергията на тази седмица за да възстановят здравето си. Например, да преминат медицински преглед или да получат подходящо лечение. На работното място можете да разчитате на подобрени условия на труд и добра атмосфера в екипа, както и на финансова подкрепа.

Бизнесмените успешно ще решават проблеми с откриване на сметки, получаване на заеми при изгодни условия или разширяване на дейността.

Везни
За Везните естетическото възприемане на света, нуждата от красота и участие в културни събития ще помогнат ясно да изразят творческия си потенциал. Вашата изискана и артистична природа ще ви издигне в очите на противоположния пол.

Време е да създадете романтична връзка, която ще ви донесе щастие или да се ожените за любимия човек.

Скорпион
Скорпионите се фокусират върху дома и семейството, решаването на битови или служебни проблеми. Изготвянето на удостоверения и документи ще мине леко, без бюрократични забавяния.

Можете лесно да се справите с всичко – да извършите ремонтни дейности, да преоборудвате кухнята или да си вземете домашен любимец. Съвместната дейност с любимите ви хора ще ви даде възможност да се почувствате важни и полезни.

Стрелец
Оптимистичният Стрелец тази седмица трябва да даде приоритет на романтичните запознанства, срещите или забавленията в свободното си време. Прекарването на време с приятни, ерудирани събеседници ще ви зареди с добро настроение.

Повишава се интересът към ученето, което гарантира добро академично представяне. Полезно е да създавате нови връзки, да правите презентации в социални мрежи или образователни институции.

Козирог
Козирозите ще допълват бюджета си с приходи от имоти, наеми, семеен бизнес, дивиденти от акции, търговия с храни или собствено производство. Можете изгодно да закупите стоки за подобряване на дома и лични нужди на членове на семейството.

Закупените артикули ще бъдат с високо качество и ще ви радват дълго време. Стабилността на вашия начин на живот е синхронизирана с качествата на вашата личност.

Водолей
За Водолеите се откриват перспективи и благоприятни възможности в деловата сфера.

Благодарение на проявлението на комуникационни и организационни умения ще водите отлични преговори, ще сключвате споразумения и договори, ще създавате удобен за вас социален кръг. Кратките пътувания и командировки ще доведат до разширяване на полезните контакти и клиентската ви база.

Риби
Звездите препоръчват на Рибите тази седмица да попълват енергия и сила по време на почивка и релаксация, водни процедури, ароматерапия, духовни и медитативни практики. Прилив на активност и вдъхновение ще ви посети по време на творчески дейности.

Предпочитайте пасивното забавление на уединено място. Очакват ви допълнителни приходи.

(Източник: burgasnews.com)