Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (1 - 7 април)

Овен
През тази седмица звездите ви съветват да започнете да облагородявате собствения си дом. Сега е чудесно време за закупуване на мебели, както и всякакви други предмети от интериора. Очакват ви много приятни изненади.

Телец
През следващата седмица звездите прогнозират повишена активност в личните отношения. Ще станете по-инициативни и ще изразявате позицията си по-открито. Тази седмица е много подходяща за изясняване на различни проблеми във вашата двойка. Ще ви бъде също така и по-лесно да направите първата крачка към нова връзка, поемайки сами инициативата.

Близнаци
Типичните представители на знака тази седмица ще имат късмет в кратките пътувания. Сега смяната на обстановката ще ви достави неописуемо удоволствие. По време на пътуванията ще срещнете приятни хора, общуването с които само ще засили приятните впечатления от новото преживяване. Възможни са и нови романтични запознанства.

Рак
Комуникацията ви тази седмица ще бъде доста лесна за вас, затова се възползвайте максимално. Ще бъдете заобиколени от приятни събеседници, броят на комплиментите ще се увеличи и ще има повече възможности за флирт. Не забравяйте и за работата обаче. Благодарение на повишената ви енергия ще се справяте много по-бързо със задълженията си, което няма да остане незабелязано от шефовете.

Лъв
През следващата седмица ще можете да направите приятни и полезни покупки, както и неочаквано да получите отстъпки на скъпи стоки. Подобряването на финансовото състояние също ще допринесе за повишеното ви настроение и платежноспособност. Тази седмица обещава увеличение на доходите ви и има голяма вероятност да получите неочаквано голяма сума пари.

Дева
Тази седмица ви очаква разцвет в романтичната сфера. Ще се радвате на повишено внимание от противоположния пол. Ако поемете инициативата без страх, личният ви живот ще бъде наситен с приятни преживяване. Сега е чудесно време за запознанства с нови хора и започване на любовни връзки.

Везни
Везните трябва да се погрижат за себе си тази седмица, като особено внимание трябва да обърнат на външния си вид. Сега можете да си направите нова прическа, да промените стила си на облекло или да актуализирате гардероба си. Това е чудесно време да посещавате по-често салони за красота, както и фитнес зали.

Скорпион
Ще ви е трудно да се застоявате на едно място през цялата седмица. Бизнесът и обстоятелствата ще ви накарат да се движите, да контактувате и да пътувате за лични или бизнес срещи. Настроението ще бъде на макс през цялата седмица, благодарение на хубавите неща, които няма да престанат да ви се случват.  

Стрелец
Това ще бъде спокоен период в личния ви живот. Сега трябва да решите какво търсите в една връзка и да разберете себе си. Бъдете внимателни с новите запознанства, защото могат да доведат до платонични привързаности или несподелени чувства. В някои случаи са възможни тайни любовни връзки.

Козирог
Тази седмица ще има висока активност във финансовия сектор. Сега е вероятно доходът да се увеличи, което ще даде стимул за по-нататъшна работа. В същото време вие ​​не само ще работите енергично, но и активно ще харчите спечелените пари. През този период най-вероятно ще има повече причини за това. Но все пак е по-добре да контролирате разходите.

Водолей
През тази седмица можете да разчитате на подкрепа от вашите приятели и съмишленици. Отношенията с тях сега ще станат по-хармонични и топли. Възможно е кръгът ви от приятели да се разшири и да се появят фенове от противоположния пол.

Риби
Разположението на планетите показва, че вашата активност и нива на жизнена енергия ще се повишат значително. Това ще стане особено забележимо в началото на седмицата. Ще можете да направите много неща и то за кратки периоди от време. Не пропускайте този великолепен шанс да подредите нещата във всяка една сфера от живота си!

Източник: burgasnews.com