Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (3 - 9 юни)

Овен
Няма да са лесни седем дни, но не се очакват и някакви големи проблеми. Как ще се справите с всички предизвикателства до голяма степен зависи от вашето възприемане на ситуацията. Не усложнявайте нещата, опитайте се да не приемате присърце това, на което трудно бихте могли да повлияете.

Телец
Няма време за мързелуване, сега трябва да действате. Звездите вещаят интересни събития и много неща, които няма да се свършат без ваша помощ. Не се отказвайте от приключенията, нека дните ви бъдат изпълнени с ярки моменти и непредсказуеми събития.

Близнаци
Интуицията ви ще се изостри максимално. Да не я слушате в решаващи моменти е по-скъпо за вас самите. Веднага щом осъзнаете, че сте близо до целта си, захвърлете всички съмнения и смело продължете напред. Може да не е по много елегантен начин, но ще постигнете на сто процента целта си.

Рак
Положителното мислене е това, от което се нуждаете, за да преодолеете всички препятствия, които се изпречват на пътя ви през тази седмица. Не се страхувайте да вървите напред, помнете, че там ви очакват само хубави неща. Чудесен начин да прекарате уикенда е да научите нови неща или да отделите време за стари приятели.

Лъв
Жаждата за дейност кипи, но няма къде да намери отвод. Изчакайте първата половина на седмицата и започнете да действате през втората. Точно през този период ще можете да доведете начинанията си докрай. Блеснете с талантите си, дори ако другите вече са заслепени от яркия ви блясък.

Дева
В единството е силата. Няма значение кой ще изберете за свой съучастник, основното е, че няма да сте сами в справянето с нещата. Във вас има скрити резерви на жизненост, сила и енергия – време е да ги извадите наяве. Предстоят големи победи и мечтите ви ще започнат да се сбъдват.

Везни
Дайте си време да преосмислите приоритетите. Може да сте малко объркани относно това, което наистина искате. Само времето ще помогне. Затова се опитайте да не се претоварвате с работа, за да освободите време за обмисляне на по-нататъшни действия.

Скорпион
Дори да чувствате повишена тревожност, няма причина за притеснение – съдбата ще ви предпази от тревоги. Отпуснете се и се възползвайте от спокойните дни, за да планирате бъдещето. В крайна сметка е много по-лесно да го изградите, като се движите напред според планирания план.

Стрелец
Поели сте твърде много отговорности! Нямате достатъчно време или енергия, за да ги изпълните докрай. Не се водете от другите, вие знаете по-добре с какво можете да се справите и на какво първо трябва да обърнете внимание. След натоварен ден трябва да се отпуснете.

Козирог
Ежедневните задължения ще започнат да ви задушават и няма да можете да се справите веднага с тях. Но с вашата упоритост ще постигнете това, което искате. Скоро ще почувствате вятъра на промяната и ще започнете да дишате свободно. Посветете целия уикенд на себе си, след натоварената седмица това е просто задължително.

Водолей
Спокойно на завоите, всеки момент може да поднесе. Следете инстинктите си, за да реагирате навреме на проблемите. Сега те могат да атакуват. Проявете чувствителност в семейните спорове, не ескалирайте ситуацията.

Риби
Плановете са предназначени да се сбъднат с почти сто процента вероятност. Ще се появи увереност в собствените сили, действия и възможности. Не се заблуждавайте от временни проблясъци на съмнение. Ще упорствате и ще преминете успешно изпитанията по пътя към вашето щастие. Не забравяйте, че звездите са на ваша страна, независимо от всичко.

Източник: burgasnews.com