Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (21 – 27 октомври)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще сте съпричастни към събитие в живота на роднина, което ще провокира различни по важност решения. Това ще бъде благоприятна седмица за ангажименти свързани с дете или внуче.

Седмицата ще зарадва мнозина от вас с успехи или с радостни новини свързани с приятели.
Възможна е радостна новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете. През тази седмица ще ви изненада драма в семейството на ваши приятели. Тя може да бъде свързана със здравословен проблем, с изневяра в брака, която вероятно ще бъде причина за развод и др. Тези събития ще ви провокират към философски размисли за живота като цяло, кое е важно и кое е преходно, за кое си струва човек да се бори и т.н.

През тази седмица бъдете по-внимателни на работното си място при работа с машини и всякаква техника. Избягвайте конфликти, както с колеги, така и с клиенти. Съхранете се от подобни емоции, които няма да ви донесат нищо позитивно. Ако в момента сте в търсене на нова работа шансовете да намерите това, което търсите, не са големи.

Жените Овен ще получат щедро от съдбата важни възможности или преживявания, особено такива свързани с личния им живот. Мъжете трябва да се стремят да съхранят постигнатото досега, да не разпиляват време и ресурси за неща, които след седмица – две няма да имат значение.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате контакти с родители или други по-възрастни от вас родственици, които ще имат нужда от вашето съдействие за да реализират важни техни дела. През седмицата ще възникне ангажимент или ще получите покана за събиране, свързано с личен празник, юбилей и др.

През тази седмица ви предстои да поставите началото на едно важно познанство с човек, който ще има тепърва важна значение в живота ви.
През тези седем дни мнозина от вас ще се ангажират с неразрешени досега проблеми в семейството. През тази седмица тези ваши дела може благоприятно да повлияят на намесата на роднини или познати. През седмицата позволявайте вашите чувства и емоции да излязат извън контрол, защото после трудно ще коригирате грешките си.

През седмицата ви предстои да вземете решение, или ще имате ангажимент свързан с имот или други вещи на семейството ви. В някои случаи е възможно продажба на подобно имущество или отдаването му за ползване от други хора. Не омаловажавайте значението на нито една информация, която ще получите през тази седмица.

Жените Телец ще се зарадват на събитие, среща или новина свързана с човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион. Мъжете ще са подлвастни на емоции, предизвикани от думи или действия на човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица се опитайте да запазите позитивизма и оптимизма за бъдещето си. Научете се (ако все още не сте) да се радвате на хора и събития такива, каквито са. Като цяло ще бъде добре да не се натоварвате с големи очаквания за това, което предстои в живота ви през тези седем дни. Вие определено ще имате възможност да постигнете важни успехи.

Хубавите неща обаче трябва да се развият естествено, без да ги натоварвате емоционално или с конкретни очаквания.
През тази седмица мнозина от вас ще бъдат ангажирани със събиране свързано с роднина. Това ще бъде седмица, която ще запомните с важно събитие или новина свързана с мъж. Възможна е малка печалба от тото, лотария, томбола и др. През седмицата ще имате късмет откъм покупка на изгодна цена, което може да е повод за радост в дома.

Жените Близнаци ще се стремят на всяка цена да реализират своите очаквания свързани с професионални или бизнес планове, сделки, покупки или продажби. Ще очаквате финализиране на важно събитие в живота на родственик.

Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване. Насочете вниманието си към по-динамична комуникация с ваши роднини или приятели от различни градове и села. През тези седем дни за вас ще бъде важно да има повече динамика в ежедневието ви, а застоя е противопоказен за вашата психическа и емоционална стабилност.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще търсите повод за радост или зареждане с позитивни емоции. Наясно сте, че хубавите неща са във вашите ръце и твърде малко зависи от външни обстоятелства. Понякога дори и в трудностите, човек може да намери нещо хубаво.

Минали събития или хора от миналото ви почти ежедневно ще ви напомнят за себе си чрез различни новини, неочаквани срещи или други събития.

През седмицата тема на разговор ще бъде новина свързана с кражба, измама или друг вид драма в живота на хора, които познавате. Седмицата подготвя за вас най-различни изненади или промени в плановете ви в различна посока от това, което очаквате.

Една изненада ще намери време и място да се случи в собствения ви дом.
Тази седмица ще бъде благоприятна за закупуване на вещи за дома или за други придобивки. Ще имате благоприятно време за разрешаване на имотни проблеми или за грижи за имот, който притежавате. Ще можете да направите важни за вас промени в дома си свързани предимно с по-добрите удобства, вероятно нужни ви за зимния сезон.

Жените Рак ще имат седмица, която ще остави трайна следа в живота им. Действате устремено за изпълнение на вашите планове и идеи. Сега много хора и обстоятелства ще бъдат на ваша страна. Мъжете ще останат разочаровани, излъгани или подведени от думи и действия на мъж, с когото имат контакти в работа, в обществен или политически живот.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви липсва желание да се ангажирате с отговорни семейни задачи, срещи и събирания. Желанието ви ще бъде за почве почивка и приятни лично за вас занимания. В действителност тревогите или проблемите, които ще имате да разрешавате няма да са от тази седмица. Достатъчно разумни сте да осъзнаете, че колкото повече отлагате нещата, толкова по-сложни стават за разрешаване.

Тази седмица ще изиска от вас да направите трудни компромиси и отстъпки.
Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще ви се сторят първоначално странни или трудно достъпни личности. Определено ще се нуждаете от време за опознаване, преди да изградите своите отношения с тях. Конфликтите през седмицата ще са предимно свързани с ежедневните ви дела, които от време на време провокират спорове и противоречия.

Събитие в живота на мъж ще предизвика неприятности в живота на ваши приятели, съседи или роднини. Възможно е то да бъде свързано с вид загуба или неприятен инцидент. Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от неговата цел или разстояние.

Жените Лъв ще имат седмица, която ще благоприятства развитието на финансовите ви дела. Сега може да намерите по-добре платена работа, да спечелите малко пари от лотария или казино, да уредите неприятен проблем свързан с пари. Мъжете ще имат ангажимент свързан с жена от семейството, който ще изиска или повече време за реализиране или друга промяна в първоначалните планове за седмицата.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която може да имате любовни преживявания, които да ви помогнат да хармонизирате вече създадени отношения. Това ще бъде благоприятна седмица за търсене на нова любовна връзка, стига това да не е свързано с желанието ви да си поиграете на влюбени.

През седмицата повод за събиране или за оживени (предимно телефонни) разговори ще бъде събитие в живота на жена. Възрастна родственица ще ви ангажира с нейни лични дела, за които се нуждае от помощ.

Като цяло може да очаквате една интересна седмица, без някакви драматични събития.
Това ще бъде благоприятно време за получаване на заплата, хонорар или други парични приходи. Не започвайте тази седмица с несериозно отношение към планове и хора, с които ви предстои да имате контакт или общи професионални (бизнес) отношения.

Жените Дева по-трудно ще постигнат реални успехи, като това най-вероятно ще се дължи на факта, че ангажименти ви през тази седмица ще се нуждаят от по-дълъг период на развитие. Мъжете ще имат трудни, но важни и вероятно продуктивни отношения с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец и Дева.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, ще запомните тази седмица с една среща с жена или с важно събитие в живота на жена от кръга ви роднини. Като цяло през тази седмица влиянието на жени в личните ви и професионални дела ще бъде по-голямо. През седмицата ще се развие интересно събитие в живота на ваши семейни приятели или съседи.

Ще очаквате с нетърпение или с безпокойство изпълнението на важно за вас обещание.
През седмицата ще имате ангажимент свързан с парични дела, с финансов документ или с банка. Може да възникне забавяне или някаква пречка при получаване на пари през тази седмица.

Жените Везни ще трябва да се погрижат за здравето си или за здравето на човек от собственото си семейство. Не допускайте стреса в ежедневието ви да се задълбочава с по-голямо безпокойство от ваша страна, тъй като здравето ви веднага ще реагира. Мъжете ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни емоции и преживявания, но не се възгордявайте.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през седмицата очаквайте срещи или събития свързани с хора, които живеят в друг дом или в друг град.
Възможна е среща/събиране с тях или планиране на такива до края на годината. През тази седмица ще имат възможност да постигнете успех в дела, които сте започнали преди. Различни обстоятелства през тази седмица ще ви помогнат за по-бързо или положително развитие.

През тази седмица ще сте съпричастни към една лична драма в живота на ваши приятели.
Ще ви се наложи да отделите внимание и грижи за здравето на роднина. Ако през тази седмица страдате от любовни недоразумения или проблеми, вината в голяма степен ще бъде ваша. Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на битови проблеми и ремонти.

Жените Скорпион ще се забавляват с различни изненади, които ще подготвят на свои любими хора или приятели. Може неочаквано да отидете на гости или да поканите някого на среща. Мъжете ще имат досаден или неприятен ангажимент с дете или с млад човек. Вероятна е новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще бъдете изненадани от новини свързани с пари или ще възникнат непредвидени ангажименти от финансов характер. Възможно е да възникне необходимост да посетите банка или друга финансова институция.

Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с различни документи или договори.
Предстоят ви доста ангажименти с дома ви, които ще са предварително планирани, свързани с ремонти, подобрения, подготовка за зимния сезон, работа в личното ви стопанство и др. Конкретно събитие ще предизвика необходимост от важен разговор или среща с мъж, който е ваш роднина.

През тази седмица ще имате късмет, но избягвайте да го използвате за пари или други комерсиални цели. През тази седмица ви предстои важно познанство или среща с жена.

Жените Стрелец ще преживеят приятни моменти с приятелки или с жени, с които имат общи обществени, политически цели. Мъжете ще планират добре домашните си задължения, тъй като много хора и задачи ще зависят от тях.

Козирог
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще бъдете изненадани от новини свързани с пари или ще възникнат непредвидени ангажименти от финансов характер. Възможно е да възникне необходимост да посетите банка или друга финансова институция.

Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с различни документи или договори.
Предстоят ви доста ангажименти с дома ви, които ще са предварително планирани, свързани с ремонти, подобрения, подготовка за зимния сезон, работа в личното ви стопанство и др. Конкретно събитие ще предизвика необходимост от важен разговор или среща с мъж, който е ваш роднина.

През тази седмица ще имате късмет, но избягвайте да го използвате за пари или други комерсиални цели. През тази седмица ви предстои важно познанство или среща с жена. Жените Стрелец ще преживеят приятни моменти с приятелки или с жени, с които имат общи обществени, политически цели. Мъжете ще планират добре домашните си задължения, тъй като много хора и задачи ще зависят от тях.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в оято ще получите по-голяма яснота по важни за вас въпроси и планове. Ще имате поводи за радост или удовлетворение свързани с различни събития или хора в живота ви. Един провал в миналото ви сега ще се окаже, че е бил полезен урок за вас, който през тази седмица ще ви потрябва.

Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може ще ви разстрои за неопределено време. През тази седмица ще имате динамични приятелски срещи, контакти и отношения. Ще имате интересни разговори и дискусии по важни за личния ви или обществен живот теми.

Здравето може да бъде проблем, ако сте пренебрегвали напоследък някои симптоми или сте занемарили важно за вас лечение.

През седмицата ще се преживее събитие с мъж, което ще ви ангажира с определена задача или среща.
Жените Водолей да бъдат внимателни през тези седем дни. Мислете добре какво говорите, какво споделяте или какво публикувате в Интернет.

Отношенията ви с мъже ще са трудни, ще изискват повече такт и дипломатичност от ваша страна. Мъжете ще са неспокойни, сприхави и ще им липсва достатъчно търпение, когато са ангажирани с деликатни теми и задачи. Проявите на ревност ще покажат ваши слабости, затова по-добре избегнете такива конфронтации.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате ангажимент с човек, който е ваш родственик, приятел или колега. Ще бъде важно да бъдете коректни и да изпълните задълженията си навреме и с успех. През тази седмица ще приключите с нещо, което сте започнали преди време. Вероятно още през тези седем дни ще стартирате нови планове и задачи, които ще ви ангажират през следващите няколко дни и седмици.

Ще запомните седмицата с различни новини и събития свързани с ваши по-млади родственици или деца.
Жени, които са ваши приятели или роднини ще отнемат голяма част от времето ви с телефонни разговори или срещи, за да споделят свои преживявания или проблеми. Бъдете готови за ролята на слушател през тези седем дни. Тази седмица вещае интересни събития в любовния ви живот. В някои случаи това ще бъде благоприятно време за нови запознанства и срещи с хора от различни краища на света.

Тъжните моменти през седмицата ще са свързани с малките делнични неуспехи, забавяния или отлагания на важни за вас неща. Жените Риби ще имат повече късмет и шансове от мъжете. Разбира се, всичко ще зависи от умението ви да се възползвате от тях.

Мъжете ще имат повече работа, повече професионални или бизнес задачи, което ще донесе и повече стрес на работното място и в дома. Новите планове или проекти ще са перспективни, но и много ангажиращи дори и свободното ви време.

Източник: astro.velida.net