Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (28 октомври – 3 ноември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще се притеснявате повече относно развитието на предварително планирани ангажименти или събитията, чиято реализация би трябвало да се случи през тези седем дни.

През седмицата избягвайте големи натоварвания, тъй като са вероятни неприятни здравословни неразположения. През тази седмица ще имате ангажимент с роднина, който ще разчита на вашата помощ или съдействие във важни лични дела. Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване по работа или за среща с важни за вас хора. Ще ви изненада писмо или разговор с човек, който живее в друг град или държава.

Ако търсите работа в друг град или в чужбина, това ще бъде успешна седмица за подобни действия.
Любовният ви живот ще има развитие, но не винаги ще покрива вашите очаквания или планове. Тези от вас, които ще създадат през тези седем дни ново романтично познанство, ще срещнат човек, който ще ги изненада с широтата на своите интереси и познания.

Конфликтите тази седмица ще са вследствие на ваши емоционални прояви, чувствителност по деликатни теми или липса на желание да направите компромиси.
Седмицата вещае интересни събития свързани с бременност или с дете.

Жените ще обичат да пазаруват, да променят личния си гардероб, вещи или подредба в дома. Мъжете ще трябва да приемат спокойно и без раздразнение повечето семейни ангажименти и да се концентрират върху тяхното бързо изпълнение. Така ще си осигурите време за други важни занимания и дела.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще възникнат неочаквани ангажименти, които ще имат отношение към финансови дела, документ или договор и др. През тази седмица ще ви бъде трудно да планирате ежедневните си дела, тъй събитията ще се развиват различно от очакванията ви.

През тази седмица ще възникнат неочаквани разходи за дома или за семейството ви. Ще имате задачи свързани с пропуснато плащане или други задължения. Това ще бъде благоприятна седмица за дела свързани с наследствен имот или със собственост на починал родственик.

За мнозина от вас седмицата вещае получаване на пари чрез роднини или приятели.
През седмицата ще проведете телефонен разговор, който ще ви натъжи или разстрои. Може да се ядосате на действията на конкретна личност или липсата на професионализъм на представител на държавна, банкова, данъчна или юридическа институция. През седмицата вниманието ви ще ангажира неприятна ситуация в живота на роднини или приятели.

Седмицата вещае интересни преживявания в любовния ви или интимен живот. В работата или бизнеса ви ще можете да се възползвате от различни благоприятни за вас ситуации, предложения или промени. Приятни преживявания и емоции могат да очакват тези от вас, които ще пътуват през седмицата.

Жените Телец ще имат интересен социален живот с разговори или срещи с приятели отблизо и далеч. Ще сте склонни да създавате нови познанства, да разменяте полезна информация по интересуващи ви теми или хоби. Мъжете ще са късметлиите на тази седмица, стига да са усвоили добре досеа някои житейски уроци. Приемайте хора и събития, без да се опитвате да ги променяте.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще ще проведете важен телефонен разговор, който може да има отношение към предложение свързано с вашата работа или личен живот. През седмицата ще преживеете емоционално едно събитие свързано с ваши приятели или съседи.

Любовният ви живот през тези седем дни вещае различни емоционални преживявания. Като цяло през тази седмица любовта (искреност в емоции и чувства) ще определи развитието на различни събития, разговори или решения, които ще са важни за бъдещето на връзката ви.

Несемейните представители на зодия Близнаци ще имат благоприятна седмица за начало на ново романтично познанство.
През седмицата ще ви се наложи с дипломатичност и такт да преодолеете конфликт свързан с покупка или с вид собственост, която вече притежавате. През тези седем дни мнозина ще имат ангажимент свързан със здравето на близък човек. Ще възникне временно напрежение във връзка с важно решение или промяна, които предстоят в близко бъдеще.

Това ще бъде седмица, в която ще трябва да разчитате преди всичко на собствената си интуиция, в личните си действия и решения. Жените Близнаци ще обмислят внимателно свои важни действия и решения свързани с мъж от семйеството, с колега или бизнес партньор. Мъжете ще са податливи както към манипулации и хитрости, така и да използват такива за постигане на свои лични цели.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще трябва да решите важни финансови въпроси, които касаят вашето семейство или работатат ви. Възможно е доходите ви ще бъдат по-малки или това, от това, което очаквате да получите или ще имате ограничени финансови ресурси. През седмицата ще ви предстоят познанства и срещи с нови хора. Ваши стари приятели, ще ви търсят по телефона или ще си уредят среща с вас. Събитие свързано с родственик може да бъде повод за събиране през тези седем дни.

Това ще бъде една благоприятна седмица за работа, защото ще имате възможност да покажете своите способности, да реализирате някои интересни идеи. Събития на работното ви място тази седмица ще бъдат знак за предстоящи промени.

Седмицата ще се запомни с различни изненади, но разбира се очакванията са за положителни такива.
Ако все пак възникнат такива, които ще ви натъжат или разочароват, бъдете търпеливи, защото ще претърпят положителна промяна. Ще имате благоприятно време за покупки, но търсете разумните цени и добро качество. Сега не е време за разхищения и удовлетворяване на капризи.

Жените Рак ще могат да постигнат много благодарение на собствените си усилия и пресметливост в действия. Отношенията ви с хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще имат положително развитие. Мъжете ще се сблъскат с трудни по характер и манталитет хора. Отношенията ви с представители на зодиите Козирог, Дева или Телец, ще са сложни, но няма да ви навредят.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица някой ще се опита да постигне своя цел, манипулирайки ви в своя изгода. През седмицата ще бъде важно да съумеете да се предпазите от действията на лицемерни и користни хора. Това, че някой иска да ви използва би трябвало да ви направи предпазливи, но не бъдете агресивни или груби.

Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на вашия любовен живот и въобще на отношенията ви с хора, които обичате.
Една нова любов или флирт може да ви свари неподготвени за подобно преживяване. През седмицата ще имате срещи или събирания по различни поводи и с различни хора. Ще бъде добре за вас да прекарете повече време извън дома си. Събитие в живота на родственик ще бъде причина за допълнителни разходи от бюджета ви.
Много от нещата, с които ще бъдете ангажирани през седмицата, ще имат едно по-дълго развитие във времето преди да ви зарадват с успех. Бъдете търпеливи за да не създавате напрежение и хаос в живота си.

Всъщност неприятностите тази седмица могат да възникнат именно поради прибързаност прибързаност от ваша страна. Така може да си причините неприятни грешки или загуби. Ваши приятели или роднини ще ви отправят покана за събиране или пътуване, което ще бъде интересно преживяване за вас.

Жените Лъв ще са романтично настроение, с желание за повече романтчини или интимни преживявания. Ако нямате романтична връзка ще вложите много време и енергия в търсене на такава. Мъжете ще саангажирани с различни идеи или задачи около собствено дете или в очакване на бъдещо такова.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която от самоконтрола върху собствените ви емоциите ще зависи дали ще постигнете успех, дали ще преживеете седмица на застой или на загуба. Присъствието на стабилен човек до вас ще бъде много важен фактор, който ще може да ви амбицира да постигнете нещо важно и градивно в живота.

През седмицата избягвайте псеимистични настроения, които могат да ви направят мнителни, да ви накарат да виждате неискреност или подлизурство в действията на други хора.
Избягвайте да досаждате на хората около вас с неуместни или песимистични коментари относно събития или хора в живота ви. Тази седмица ще бъде благоприятна за работа с деца и с юноши. Добре ще се отрази на настроението и на психическото ви здраве едно пътуване. През тези седем дни, колкото повече време сте сред природата, толкова по-добре за вас.

Леките здравословни неразположения не бива да ви плашат, а да ви насочат вниманието към желателни промени в начина ви на живот. Като цяло през тази седмица ще бъде важно по-философски да приемате неприятностите или проблемите в живота си.

Жените Дева ще преживеят момент на паника или силен стрес, който ще им подейства отрезвяващо в една ситуация или в едни отношения. Мъжете ще преживеят по-емоционално новини, които ще получат по различни начини (при разговор, онлайн, чрез писмо и др.). Една покана или предложение ще изиска от вас по-внимателно обмисляне на вашия отговор.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ви предстоят различни делови или административни срещи, разговори свързани с парични дела, посещение в държавна или банкова институция и др. През тази седмица ще ви изненадат събития свързани с пътуване или с хора, които са надалеч.

През седмицата ще проведете полезен за вас разговор или ще размените писма (имейли), които ще определят ваши бъдещи планове.
За самотните души, седмицата ще донесе шанс за запознанство с подходящ човек. През тази седмица ще имате ангажимент свързан с получаване (изпращане) на пратка, документ и др. Това ще бъде благоприятна седмица за действия, които касаят ваши материални или имотни интереси и планове.

Седмицата вещае получаване на пари в семейството ви. През тези седем дни ще научите за събитие свързано с неприятности в семейство на ваши роднини или приятели. Пазете през седмицата семейното си имущество от инциденти или повреди.

Жените Везни ще се зарадват на новина свързана с пари: получаване на пари, предложение за добре платена работа или допълнителен ангажимент, продажба на ръчни изделия или собствена творба и др. Мъжете ще имат повече контакти с хора от семейството, колеги, бизнес партньори, съседи, политически съмишленници и др. Това е седмица, в която почти няма да имат време за самите себе си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се ангажирате с различни дела и документи, които ще имат благоприятно за вас развитие. Тази седмица може да ви изненада с малка сума пари. Изненадите тази седмица ще са повод за чести телефонни разговори с приятели или с роднини, с които ще обсъждате конкретните събития. Не споделяйте обаче с всеки информация, с която някой може да злоупотреби или да ви злепостави.

През седмицата може да ви зарадва успех или обществена изява на роднина. Ще ви бъде приятно да видите положително развитие на някои лични дела в живота на дете, племенник, по-малък брат или сестра.

За някои от вас седмицата вещае покана за годеж, сватба или друго важно семейно събиране.
През седмицата може да преживеете стрес свързан с инцидент или житейска драма в живота на човек, когото познавате. Това може да бъде причина за промени в някои от седмичните ви планове. През седмицата бъдете по-отворени към съветите и предложенията, които ще получите.

Жените Скорпион ще могат да си осигурят повече комфорт, интимни и романтични преживявания в любовната си или семейна връзка. Ще насочите вниманието си към постигане предимно на лични успехи или такива, които са важни за вас. Мъжете ще се наложи да поемат повече отговорности в домашни дела, които са чисто „мъжка работа“.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще имате достатъчно енергия да реализирате важни за семейството си дела. Различни обстоятелства и хора ще ви съдействат за успешното изпълнение на ангажиментите ви. Поводите за радост през тази седмица няма да са свързани с някакви големи събития. Въпреки това, те ще ви заредят с оптимизъм и надежди.

През седмицата ще бъдете по-щедри откъм комплименти към хора, с които работите или с които ще имате ежедневни контакти.
Използвайте тези седем дни да съхраните постигнатото досега, да постигнете напредък в някои ваши лични дела и да хармонизирате важни отношения. През седмицата ще изплуват в съзнанието ви негативни спомени за трудни преживявания от миналото ви. Едва ли ще бъде случайно, но за всеки ще си има конкретна (лична) причина.

Късметът през тази седмица ще е там където ви трябва, а не там където вие искате. Ще ви помага, стимулира или защитава според конкретната ситуация. Жените Стрелец ще имат специални преживявани с жени (и в семейството и на работното си място). Повечето ви ангажименти и отговорности през седмицата ще бъдат свързани с жени.

Мъжете ще имат свои планове за седмицата, които ще отнемат цялото им внимание и енергия. Трудно ще ги ангажирате с нови или с непланирани неща. Конфликти при подобна намеса или влияние няма да са изненада.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повече проблеми за разрешаване. Вероятно те ще възникнат внезапно или от място, откъдето не очаквате. През седмицата бъдете внимателни, защото са вероятни инциденти в дома ви с техника, инсталация и др. Това ще провокира необходимост от неочаквани промени, ремонти, замяна на повредените вещи с нови и др.

През седмицата ще бъде важно да избягвате да се вторачвате в миналото си. Това няма да ви донесе нищо положително или градивно, освен ако не търсите поука от някаква конкретна житейска ситуация.

Седмицата вещае неочаквана новина свързана с човек, когото познавате.
През седмицата ще имате възможност за успешна професионална изява, за постигане на положителни резултати и успехи в кариера, бизнес, публична изява и др.
Новите ви начинания ще имат шанс за благоприятно развитие. Жените Козирог ще имат възможност да възобновят позабравени или прекъснати поради различни причини отношения с мъж (роднина, приятел, колега, бизнес партньор и др.)

Мъжете ще имат седмица, в която ще изпитат гордост от собствените си действия, успехи или развитие в дадена област. През тази седмица акумулирайте знания, умения, не бъдете лениви, самонадеяни или разхищаващи това, което живота ви дава.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица бъдете внимателни и предпазливи в своите решения. Това особено важи за примамливи предложения свързани с работа или с пари. През седмицата се пазете от измама или от манипулирането ви с цел да бъдете използвани за нечия облага.

През тези седем дни някой може да се възползва от една ваша слабост или грешка, от вашата наивност или доверие. Изненадата за вас тази седмица ще има връзка със съдбовно събитие в живота на родственик. Това може да предизвика необходимост от събиране с роднини, по-чести телефонни разговори и др.

Предстоят ви важни лични контакти или нови познанства с хора, които ще бъдат важна част от бъдещите ви лични или професионални преживявания.

През седмицата ще получите новини или ще следите развитието на едно неприятно събитие свързано с инцидент в друго населено място или държава.
Ще имате важен разговор свързан с пари с човек, който не живее с вас в един дом. Жените Водолей ще имат повече професионални или бизнес ангажименти. Тяхното развитие ще бъде положително с вероятни нови възможности за прогрес в близките седмици и месеци. Мъжете по-скоро ще изчакват или очакват решения или действия на други хора преди лично те да вземат някакво решение или да действат по конкретна задача/цел.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще ви се наложи да направите неочаквана покупка за дома си или такава свързана с ваши лични нужди. През тази седмица ви предстоят динамични събития в дома ви. Някои от тях ще очаквате, други определено ще успеят да ви изненадат. Като цяло пред вас е седмица, в която ще възникнат нови възможности, но и по-големи отговорности, по-ангажирано време за тяхното изпълнение.

Разбира се, не всички от вас ще бъдат готови за такъв вид активност. В този случай вероятно ще насочите вниманието си към интересни преживявания в любовта или с приятели.

Седмицата ще бъде благоприятна за самотните представители на този зодиакален знак, които имат стремеж да създадат ново романтично приятелство или любов.
През седмицата очаквайте важни телефонни разговори, гости или решения, свързани с предстоящи събития и промени в работата ви. Възможно е през седмицата да обсъждате планове свързани с жилище или друг вид собственост. През седмицата различни клюки могат да привлекат вниманието ви. Тяхното обсъждане от ваша страна трябва да бъде внимателно, за да не се злепоставите пред хора, които имат по-добро мнение за вас.

Жените Риби, ще трябва да вземат важно решение с ангажимент свързан с нещо, което не са правили досега. Мъжете ще действат или вземат решение под емоционалното въздействие на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Източник: astro.velida.net