Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 24 февруари – 1 март)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще можете да се стабилизирате емоционално по въпроси, които касаят вашия дом или семейните ви отношения. Една от причините за това може да бъде важно събитие в дома или събиране по специален повод.

Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на битови или имуществени проблеми, касаещи жилището, в което живеете или собственост, която притежавате. През тази седмица ще имате някои очаквания свързани с различни документи или договорни отношения с държавна, банкова, данъчна или друга институция.

Ако през седмицата имате финансови отношения с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева, вероятността да бъдете изненадани с нещо е минимална.

През седмицата различни обстоятелства ще благоприятстват развитието на ваши планове и дори допълнително ще ви осигурят така важния комфорт и успех.
Седмицата вещае важни новини или събития свързани с мъж роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Някои от облачетата през тези седем дни ще бъдат свързани със здравословните проблеми на човек, когото познавате, и който живее наблизо до вас. Най-вероятно тези проблеми продължават вече няколко седмици и изискват по-сериозно лечение и грижи.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е сложна седмица, защото на моменти ще имате усещане че губите почва под краката си, а в други моменти ще сте изпълнени с радост и усещане за важни промени и събития в живота ви.

Като цяло в момента вие сте в период на промени, и именно поради тази причина са възможни различни емоции и настроения. Опитайте се да съхраните някаква стабилност вътре в себе си, защото това ще бъде важно за вашето психическо здраве.

Не се страхувайте от промените, нито от новите неща в живота си.
През тези седем дни ще мислите работата или образованието на ваши дете или внуче, или подобни събития в живота на друг човек, към когото имате специални чувства.

Седмицата ще благоприятства романтични и интимни преживявания особено при жените над 35 годишна възраст. През седмицата ще имате полезни разговори или важни за вас действия с жена родена под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Тази седмица не бива да ви прави слепи, към това което се случва в семейството или в брака ви, тъй като в един момент може да останете неприятно изненадани. Липсата на откровеност и искреност в отношенията между членовете на вашето семейство, ще бъде сериозен проблем, ако допуснете това да се случи.

Дали ще проявите мъдрост или ще оставите събитията да се движат, без значение накъде – ще е изцяло ваше решение.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през седмицата ще се ангажирате с няколко важни финансови действия, свързани с различни плащания, уреждане на договорни отношения и други.

Много добро развитие ще имат ваши финансови дела с жени, както и разговори с тях по въпроси, от които тепърва ще очаквате някаква печалба или облага.
През тези седем дни трудно ще комуникирате с хора от кръга си приятели или познати, които е възможно да ви притесняват с досадни разговори, да не приемат вашите съвети или мнение, допускайки грешка след грешка в живота си. Глупавото поведение на подобни хора може дори да бъде причина да се отдалечите от тях.

През седмицата ще ви изненада конфликт или напрежение, което ще възникне около някакво семейно имущество, техника на работното ви място и други. Възможна е неочаквана повреда, която трудно може да бъде оправена.

През седмицата ще ви развълнуват новини свързани с пътуване на мъж над 35-годишна възраст. Възможно е вие самите да имате интересна и полезна за вас комуникация с мъже, които живеят наблизо или надалеч. Мъжете Близнаци могат да се зарадват на покана или новина, която ще получат от друг град или държава.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще бъдете късметлиите на зодиака, тъй като ще получите заслужени възможности да реализирате свои планове и цели. Разбира се, нищо няма да стане с магическа пръчка, ако вие не положите необходимите усилия да постигнете това, което е важно за вас.

Особено благоприятно развитие могат да имат ваши лични или романтични отношения, както и ще получите една по-голяма яснота за тяхното бъдеще.

Седмицата ще ви създаде благоприятни обстоятелства и в работата или бизнеса ви, където ще имате възможност за по-добри доходи, продажби или печалби, в зависимост с какво е свързана конкретната дейност. Може да ви зарадва увеличение на заплата или сключване на нов, финансово изгоден договор.

Тази седмица обаче ще бъде неблагоприятна за зачеване на дете или ще създаде някакви усложнения при бременност или раждане, което в никой случай не бива да бъде причина за паника.
През седмицата отделете повече време за разговори със собствените си деца, относно различни житейски ситуации, които преживяват или които им предстоят. През седмицата ще изживеете стресова ситуация свързана с жена над 35 годишна възраст, която може да има връзка с инцидент или лична драма в живота и.

Отношенията ви с жени родени под знака на Овен, Стрелец или Лъв, ще са интересни за вас и ще повлияят благоприятно на плановете ви през седмицата.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, пред вас е седмица, в която ще бъде важно да се срещнете с повече хора, независимо дали са ваши роднини или приятели. Изолирането ви в дома ви или само на работното ви място, ще се отрази неприятно на вашето здраве.

Повечето контакти през седмицата ще ви дадат голям обем полезна информация, от която ще може да се възползвате още през тези седем дни или в близко бъдеще.

Това ще бъде благоприятна седмица за романтични срещи, за първа любовна среща и други.
През седмицата ще се сблъскате с неприятности, вследствие нечии лъжи или злонамерени действия. Те могат да бъдат насочени конкретно към вас, или към ваш близък човек, което също по някакъв начин ще рефлектира върху вас. Възможно е обаче вие самите да сте допуснали грешка използвайки хитрост или неискреност, за което сега ще ви се наложи да платите.

През седмицата ще ви разстроят събитие или новини свързани с момче или с млад мъж, свързани с негови сериозни грешки. Възможно е те да имат връзка с някакви криминални прояви, конфликти на публично място или други неприятни ситуации.

През седмицата ще възникне напрежение свързано с пари, които ще трябва да получите, или които ще трябва да похарчите, за важни за семейството ви неща. Трудно ще намирате разбиране по финансови въпроси с представители на зодиакалните знаци Риби, Рак или Скорпион.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас и седмица, в която ще възникнат интересни възможности за покупки или подобрения в дома ви, освежаване на имот, който притежавате, замяна на едно жилище с друго, и други подобни благоприятни за вас ситуации.

През седмицата ще ви се наложи да се отблагодарите с подарък или жест на човек роден под знака на Дева, Козирог или Телец, което не бива да забравяте.
Тази седмица неочаквано ще ви срещне със стари познати или приятели, с които сте изгубили контакт във времето, поради различни промени и премествания. При някои от вас това ще бъде една приятна среща, изпълнена със специални спомени, но за други от вас това може да бъде причина за тъга, носталгия по миналото и други.

През тази седмица ще се притеснявате около здравето на момиче или млада жена, която най-вероятно живее на някакво разстояние от вас. Младите жени Дева ще преживеят разочарование от новини, които са важни за тях, но чието съдържание се разминава с това, което очакват.

През седмицата добро развитие ще имат ваши финансови отношения с мъж от друго населено място, независимо дали вашите отношения са от семеен или бизнес характер. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване за мъжете над 35-годишна възраст, особено ако пътуването е свързано с работа или с уреждане на важни дела.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която едва ли ще ви изненада някакво събитие, а и вие ще сте добре подготвени за вероятните ситуации, които могат да възникнат. Може да ви озадачи разговор или поведение на човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог, но вероятността да разговаряте откровено по тези неща е минимална.

Тази седмица ще имате възможност да приключите с някои стари ремонти в дома си или да подмените повредени вещи с нови.
През тези седем дни за вас ще бъде важно да си осигурите преди всичко комфорт вътре в дома си, без значение каква цена ще трябва да платите за това. Всъщност едва ли нещо ще възникне, което да не е по силите ви, или за което да не можете да платите.

През тази седмица ще възникнат промени свързани с ваши планове свързани с пътуване, или с хора които очаквате от друго населено място. Тези промени не са свързани с някаква драма, и вие определено ще ги преживеете лесно, или бързо ще видите положителната им страна.

През седмицата влияние върху живота ви ще изиграят събития свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които са чужденци, от друга националност или религия. Тази седмица ще бъде благоприятна за вашите професионални планове и стремежи. Ще възникнат възможности за нов ангажимент, нови клиенти или нов договор.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица от вас ще се изиска една по-голяма чувствителност към дела и ангажименти свързани със семейството или с дома ви. През тези седем дни може да направите много положителни неща в този план, но може да сътворите грешки, които да ви струват скъпо.

За някои от вас седмицата вещае продажба на един имот и покупка на друг, преместване от едно жилище в друго или други имуществени промени.
През седмицата жените родени под този зодиакален знак ще имат интересни и полезни разговори и действия от финансов характер с други жени, които могат да бъдат роднини, колеги, клиенти или бизнес партньори.

Уреждането на финансов документ с жена от семейството ви ще бъде важно за вас и ще ви разтоваря от някакъв ангажимент или затруднение.
През тези седем дни повече събития ще възникнат при тези от вас, които имат дете или млад родственик, който живее в друг град или държава. Вероятни са чести разговори, но техния характер може да бъде най-разнообразен.

През седмицата ще ви изненада неприятно новина свързана със събитие в живота на момче или млад мъж, който е преживял някакъв инцидент или трудна ситуация в личния си живот или на работното си място. През тази седмица повод за динамични разговори ще бъдат събития в живота на мъж роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, която ще запомните с най разнообразни събития в семейството или в любовта. Някои от тях ще успеят да ви изненадат, както и конкретни действия от страна на хора, с които имате ежедневни контакти.

Тази седмица вещае неочаквана новина свързана с годеж или сватба, както и ще бъде благоприятно време за предложение за брак.
През седмицата ще имате важни и полезни разговори с мъж от кръга ви приятели, с когото ще дискутирате различни политически, обществени или бизнес събития. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нови обществени, политически или бизнес отношения с мъж, който вече има изградена добра репутация в тези области.

През седмицата въвличането ви в един конфликт (умишлено или не), ще провокира поредица от клюки или неприятни коментари свързани с вас. В един момент може да се окажете изненадани от ситуацията, в която сте допуснали да бъдете въвлечени, независимо колко предпазливи сте били с подобни отношения.

През седмицата бъдете коректни и честни във финансовите си дела, не вземайте и не давайте нещо, което не ви се полага. Ще възникнат недоразумения или спорна ситуация от финансов характер с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще очаквате важни новини от друг град или държава, които ще ви помогнат да направите важни планове за бъдещето си. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване, но предимно на кратки разстояния, или в страната, където живеете.

През седмицата ще създадете нови интересни познанства с жени, които тепърва ще имат развитие в живота ви. Ще ви бъде приятно да общувате с жени родени под знака на Козирог, Телец или Дева, докато тези, които са с представители на водните знаци Рак, Скорпион или Риби, ще бъдат твърде странни и непредсказуеми за вас.

През тази седмица ще ви бъде трудно в любовта, особено ако настоящата ви връзка изживява труден период в момента.
Различни съмнения и подозрения, правят отношенията ви твърде сложни, за да бъдат разрешени само с един разговор. Подобни отношения изискват не само разговори, но и конкретни промени от страна на двамата партньора. На този етап това едва ли е възможно… Седмицата ще изненада младите мъже с някои важни и интересни събития, които може да окажат благотворно влияние върху техния личен или професионален живот.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете разочарование от мъж, за когото сте имали по добро мнение или от когото сте видели само хубави неща досега в живота си. През тази седмица обаче този човек ще реагира или действа необяснимо за вас, което не означава, че този човек няма причина за подобни действия. За да разберете повече, ще бъде добре да седнете и да разговаряте, стига да имате достатъчно смелост да чуете някои неприятни истини.

Тази седмица ще изиска едно по-отговорно отношение към вашето здраве, независимо че няма конкретна причина за паника. Би било добре да избягвате стресови и конфликтни ситуации, които ще ви се отразят неблагоприятно и могат да бъдат причина за проблеми с кръвното налягане, мигренозни пристъпи, безсъние и други.

През седмицата ще бъдете поканени на една среща или събиране с приятели, но поради някаква причина няма да бързате да дадете своя отговор.
Възможно е да имате и други ангажименти и да се притеснявате, че ще се натоварите с повече задължения, отколкото сте способни да изпълните. Възможно е обаче причината да бъде съвсем друга и да касае вашите собствени емоции и чувства. През тази седмица ще възникне напрежение около техника или стока на работното ви място, което ще бъде причина за конфликти с колеги или с клиенти. Вероятно има по-добър начин за разрешаване на конкретния проблем и се надявам вие да го откриете.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще ви зарадват или развълнуват събития свързани с бебе или с дете. Възможни са всякакви преживявания свързани с бременност, с раждане на бебе или с друго важно събитие от подобен характер. Най-вероятно става дума за нещо, което касае близкият ви кръг от родственици.

През тази седмица ще ви зарадва разговор или предложение от страна на жена, която може да бъде родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей.
Информацията, която тази жена ще ви предостави може да придвижи напред важни ваши планове и цели. През седмицата обаче ще ви разстрои неприятно събитие свързано с инцидент или друга житейска драма в живота на хора, които познавате.

Едно такова събитие ще провокира поредица от разговори, относно някои важни правила в живота, или житейски уроци, които всеки един трябва да научи в даден период от време. През седмицата добро развитие ще имат ваши семейни финансови дела. Ще имате възможност за стабилизиране на семейния си бюджет, за получаване на пари и за уреждане на други финансови ангажименти.

Източник: astro.velida.net