Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 27 юли -2 август)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази ви предстои да се срещнете с нови и стари приятели или познати. Не е задължително да имате специален повод за това. Тези събития вероятно ще се случат по естествен начин. Интересно развитие ще имат ваши познанства с хора, с които сте били заедно в миналото си: съученици, колеги, съседи и др. 

През тази седмица може да органиизрате интересни планове с приятели за съвместни действия в близко бъдеще. Възможно е да се ангажирате с няколко нови проекта свързани с хора от кръга ви приятели.

През тази седмица по-голямо внимание ще изискат ваши финансови дела, тъй като има риск да допуснете грешка, да станете обект на измама, да загубите нещо поради пропуски и др. Въобще бъдете максимално концентрирани във всички свои действия свързани с пари.

През седмицата някои от вас ще обсъждат или ще разрешават финансови въпроси свързани с наследство, с наследствен имот, пенсия и др.

Пътуванията през тази седмица ще са свързани с противоречия или с конфликти от всякакъв характер. Като цяло ще има доста напрежение в едно пътуване, което ви предстои през следващата седмица или две, или при контакти с хора от различни градове и държави.

В любовен план ако имате партньор, който живее в друго населено място ще възникнат спорове свързани с прояви на ревност, недоразумения и др.

Жените ще имат по-оживена комуникация с приятели отблизо и далеч. Ще обсъждат интересни новини, събития, планове за скорошна среща и др. Мъжете ще зависят в голяма степен от действията или решенията на хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ви предстои да преживеете важно или интересно (поради много причини) събитие свързано с близък родственик. През тази седмица ще имате надежда за развитие на ваши дела свързани с пари.

Като цяло, неща свързани с финансови документи ще се реализират успешно за вас.

През тази седмица ще сте облагодетелствувани по някакъв начин от действията на човек, с когото работите или учите заедно. Възможно е да получите съвет, протекция, предложение и др.

Въпреки, че ще имате голяма увереност за успеха на свой план или начинание, тази седмица носи за вас и моменти на песимистични настроения. Може неочаквано и емоционално да решите да се откажете от нещо, за да вложите енергия и ресурси в друго, което смятате за по-перспективно.

Седмицата носи вероятност от любовни конфликти или недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща. Възможни са прояви на нетърпимост спрямо действия или маниери на другия партньор. Подобни преживявания могат да поставят на изпитание някои по-лабилни връзки.

Мъжете ще се наложи да се ангажират по-отговорни с проблеми или други сложни ситуации свързани с дете или с млад родственик. Жените Телец ще преживеят картко притеснение свързано с пари, или ще се наложи да похарчите пари за здраве: за терапия или лечение.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстои да преживеете специални емоции свързани с дете от вашето семейство или с други по-млади от вас роднини. Повод за това може да бъде рожден ден, имен ден или други важни моменти от техния живот.

През тази седмица ще ви се наложи по-сериозно да обмислите различни варианти за разрешаване на проблеми, които създават напрежение в дома и в семейните ви отношения.

През седмицата могат да ви впечатлят по някакъв начин новини или събития свързани с ваша стара или настояща любов. Новите познанства ще се случват при неочаквани или странни обстоятелства, но вие сте достатъчно мъдри да знаете, че няма случайни неща.

В професионален план ще възникнат и ще се обсъждат нови идеи. Седмицата носи разговори с хора от кръга ви приятели или познати, които ще обсъждат с вас бизнес идея или идея за допълнителна работа.

През тази седмица ще имате ангажимент свързан с жена, която преживява важно събитие или промяна в живота си. Възможно е да имате конкретна причина да се срещнете с нея.

През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък за някой, който има личен празник. Жените Близнаци ще обмислят сериозни идеи свързани с работата или бизнеса си. Мъжете ще се ангажират с нещо, което има важно значение за дома или семейството им. През седмицата е вреоятно да се преживее събитие свързано с роднина роден под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която вниманието ви ще ангажира събитие свързано с жена от кръга ви роднини или приятели.

През тази седмица мнозина ще имат очаквания свързани с пари или с уреждането (получаването) на важни документи. Нещата ще се реализират успешно за вас, но е възможно да продължи като развитие и през следващата седмица.

През седмицата ще получите някаква полза от човек, с когото работите заедно или сте съмишленици в някаква обществена (политическа) кауза.

Вероятно това ще бъде човек, когото познавате и на когото ще можете да разчитате за коректност или професионализъм.

Въпреки надеждата, която имате за благоприятното развитие на ваш план или начинание, през тази седмица ще преживеете и моменти свързани с песимистични настроения.

В любовен план са възможни недоразумения. Ще възникнат спорове за незначителни неща Възможно е един от партньорите да прояви егоизъм в определена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да е причина за кратки или окончателни раздели.

Като цяло родените под знака на Рак ще могат да очакват нещо хубаво като преживяване, свързано с пътуване. Ще имате полезни контакти с хора, които живеят надалеч. Ще имате благоприятна седмица за начало на ново познанство свързано с общи интереси и занимания.

Мъжете могат неочаквано да провокират неприятен конфликт. Жените ще преживеят тъжно събитие свързано със семейството си, нещо, което може да е е случило преди време, да има връзка с наследство, съновидение свързано с покойник, панахида или други подобни преживявания.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще се запомни с някои непредсказуеми събития и преживявания. Всяко едно от тях ще има специално развитие, което ще определи бъдещето ви за няколко години напред.

Възможно е да ви зарадват неочаквани пари или финансов документ, кредит.

През седмицата ви предстои среща или разговор, който ще е важен за вас преди да вземете едно решение.

Няколко събития през тази седмица ще са свързани с ваши роднини. През тези седем дни ще бъде важно да запазите хармония и разбирателство в семейните си отношения, да не създавате излишни негативни емоции около себе си.

През тази седмица ще имате възможност да създадете интересни за вас познанства, полезни за личния ви или професионален живот. Конкретни събития през този период ще ви освободят от една грижа. Може да изживеете временно напрежение, което да е свързано с инцидент или стресова ситуация.

Като цяло това да бъде седмица, в която ще преживеете край или начало на нещо, което ще бъде основа на бъдещото ви развитие. Това е седмица на промяна, на нови неща в живота ви.

През седмицата могат да възникнат малки неприятности свързани с пари. Вероятно ще трябва да направите пропуснато (забавено) плащане и др.

Седмицата носи вероятност за събиране свързано с роднини, приятели или колеги. Жените Лъв ще планират важни дела, които ще са свързани с определени разходи. През тези седм дни ще имате разговори или ще получите помощ от страна на хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Мъжете ще се зарадват на новини или информация, която ще получат от друг мъж.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, неочаквани събития може да преживеете в работата или в бизнеса си. През тези седем дни може да възникне възможност за нова дейност, да намерите нови клиенти или да се появят нови колеги.

Тази седмица в много отношения ще бъде важна за вас. Предстои ви да вземете сериозни и отговорни решения свързани с пари или с финансов договор (документ).

През седмицата ще имате срещи и разговори свързани с ваши бъдещи действия с роднини, приятели или партньори. Използвайте тази седмица за да уредите или разрешите важни за вас финансови въпроси. През тези дни ще успеете да приключите с важни плащания или задължения.

Това ще бъде една благоприятна седмица за съдебни и юридически дела, ако сте ангажирани с такива. През тази седмица ще преживеете емоционално събитие свързано с човек от семейството. За мнозина от вас ще възникне сериозна причина за пътуване през седмицата или през почивните дни.

Това ще бъде благоприятно време за начало на съвместен живот или сключване на брак. През този период бъдете по-отговорни към себе си, ако имате здравословни неразположения. През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с някой, който живее в друг град (държава).

Жените Дева ще имат благоприятна седмица за любовни и интимни преживявания. Мъжете да внимават с покупката на вещи, техника, с битови ремонти и дуги подобни действия, където могат да възникнат усложнения, загуби, провал.

Везни
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъде добре да се концентрирате върху благоприятното развитие на семейните ви планове и дела. През тези седем дни ще бъде добре да планирате и действате по конкретни задачи свързани с близки хора.

През седмицата ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца. През седмицата мнозина ще останат неудовлетворени от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място.

През тези дни има вероятност за конфликт с човек от дома ви, който ще има неприятно развитие, тъй като ще провокира спомени за минали ваши грешки или прегрешения.

В работата ще бъде важно да се стабилизирате и да развиете отношенията си с ваши колеги или клиенти. През тази седмица избягвайте големи физически или психически натоварвания.

Жените Скорпион ще имат сериозни срещи или разговори с жена, която може да бъде по-възрастна или на по-висока обществена позиция. Мъжете ще вземат решение, което ще касае техните доходи или спестявания.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще бъде добре да се концентрирате върху благоприятното развитие на семейните ви планове и дела. През тези седем дни ще бъде добре да планирате и действате по конкретни задачи свързани с близки хора.

През седмицата ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие свързано с брачен партньор, родители или с деца. През седмицата мнозина ще останат неудовлетворени от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място.

През тези дни има вероятност за конфликт с човек от дома ви, който ще има неприятно развитие, тъй като ще провокира спомени за минали ваши грешки или прегрешения. В работата ще бъде важно да се стабилизирате и да развиете отношенията си с ваши колеги или клиенти.

През тази седмица избягвайте големи физически или психически натоварвания.

Жените Скорпион ще имат сериозни срещи или разговори с жена, която може да бъде по-възрастна или на по-висока обществена позиция. Мъжете ще вземат решение, което ще касае техните доходи или спестявания.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ваш приоритет ще бъде разрешаването на неприятности или сложни отношения с хора от кръга ви приятели, колеги или познати. Като цяло, през тези седем дни основните събития ще се развиват в семейството и в дома ви. Вероятно семейните ви ангажименти ще са предварително планирани или част от ежедневието ви.

Възможно е да възникне необходимост от вземане на решение свързано с близкото ви бъдеще.

През тази седмица някои от изненадите, които съдбата ви носи ще са свързани с любовният ви живот.

Може да получите важен жест на внимание, но е възможно самите вие да провокирате конфликт, който да ви настрои един срещу друг с партньора ви. През седмицата избягвайте да се намесвате в спорна ситуация на работното си място. Ситуацията ще се развие неблагоприятно и вие няма да се чувствате добре.

През тази седмица може да ви натъжи драма в приятелско или роднинско семейство.

Жените без причина ще изпадат в меланхолични настроения, а всъщност през тези седем дни в живота ви ще имат развитие важни (съдбовни) събития. Мъжете Стрелец ще преживеят емоционално събитие в живота на жена, която живее на разстояние от тях.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица интересни преживявания могат да възникнат във вашия професионален живот. През седмицата ще преживеят радостни моменти свързани с покупка, придобиване на собственост, получаване на пари и др.

Тази седмица носи вероятност да получите подарък или някакъв жест на внимание от страна на човек, който ви обича или има симпатия към вас.

Интересно развитие или по-силни емоции може да имате с една нова романтична връзка или среща. Седмицата ще се запомни с приятно събитие свързано с жена, която е ваша роднина или приятелка.

През тези седем дни ще преживеете неочаквана среща или ще имате виртуален контакт с хора, които са присъствали в миналото ви.

През тази седмица повечето от родените под знака на Козирог ще са по-емоционални и нетърпеливи. Ще преживеете неочаквани промени в настроение, чувства или желания.

Качества, като толерантност и дипломатичност ще имат важно значение през тези дни.

Мъжете могат да правят смели планове за бъдещето си и да стартират тяхното осъществяване. Помнете главната промяна трябва да започне вътре във вас. Не игнорирайте опитите на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби да разговарят сериозно с вас.

Жените ще имат ангажименти свързани с различни документи или бумащина.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ви носи интересни преживявания, които може да маркират (макар и не толкова ясно) бъдещи промени свързани с дома ви. Възможно е събитията през тази седмица да провокират бъдещо преместване или пътуване поради различни причини.

Тази седмица ще бъде сложна и неясна по отношение на планове свързани с продажба или покупка на къща или имот.

Седмицата вещае различни приятни преживявания или събирания с хора, които ще имат семеен празник или юбилей. През тази седмица младите представители на зодия Водолей ще имат по-добри възможности за развитие и изява. Седмицата вещае приятно или важно събитие свързано с родител, брат или сестра.

През седмицата ще имате разговор или среща с хора, които ще ангажират вниманието ви с техни неприятности, за които вие ще имате разрешение или поне идея, как да бъдат разрешени. Разбира се, ако някой е готов да ви слуша или да приеме съветите ви…

През тази седмица може да се натоварите емоционално с житейската драма на ваши приятели или познати. Човек от кръга ви приятели или познати може да преживее неприятен инцидент.

Като цяло седмицата ще ви изненада с някои нови шансове, възможности, нововъведения (във ваша полза) и други, които ще поддържат у вас едно позитивно и оптимистично настроение.

Жените Водолей ще имат грижи свързани с лечение или терапия на мъж от семейството или роднина. Мъжете ще вложат повече време и чувства в лични или интимни преживявания (където това е възможно, разбира се).

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще трябва да действате практично по въпроси свързани със семейни дела и задачи. Всичко, което ще правите за семейството си през тези седем дни трябва да е добре обмислено, да се действа мъдро, да се съобразявате с реалностите около вас.

През седмицата мнозина ще се подготвят или ще присъстват на важно събиране от семеен характер.

Действията или решенията на жена от кръга ви приятели или роднини, ще ви натъжат или разочароват. Отстрани винаги всичко изглежда по-различно и понякога по-мъдро. През тази седмица ще ви развълнуват събития свързани с пътуване, или които ще се случват на разстояние от вас. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване с цел туризъм или за среща с приятни хора.

Някои от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от друг град или държава.

През седмицата ще направите разход за дете или млад човек, като вероятно за това ще имате конкретен повод. Паричните ви отношения с по-млади хора ще имат благоприятно развитие.

За съжаление, на някои ще има се наложи да направят разход за внезапно възникнал здравословен проблем или инцидент в семейството. Сега ще сте склонни да гледате по-оптимистично и философски на ваши стари проблеми и неприятности. Някои от тях вече са на прага на своето окончателно разрешение.

Жените Риби ще са настроени романтично, лесно ще се влюбват (ако са неангажирани). Мъжете ще получат важна информация, която ще ги освободи от един психически или емоционален товар.

(Източник: astro.velida.net)