Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 17-23 август)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате неприятен или труден за изпълнение ангажимент, който ще бъде свързан с роднина или със съседи. Възможни са здравословни проблеми с човек, който е от кръга ви близки родственици.

През седмицата планирайте посещение на мемориално място свързано с роднина или с близък приятел. За това не е задължително да имате причина, която да провокира подобно действие от ваша страна. Направете го за собствената си душа и комфорт.

През седмицата не е изключена житейска раздяла с човек, когото познавате.

Някои от изненадите през тази седмица ще ви сварят неподготвени и това може да създаде излишно напрежение или безпокойство във вас самите.

Избягвайте да вземате важни решения през тези седем дни, да поставяте начало на големи промени или други кардинални събития.

Ако сте ангажирани със съдебно дело, то е възможно неочаквано развитие на този съдебен казус.

През седмицата ще ви изненадат събития в живота на жена родена под водните зодиакални знаци.

Жените Овен ще могат да постигнат важни резултати през тези седем дни. Не се страхувайте да приемете съвет или помощ от друга жена, дори това да е ваша дъщеря или друг по-млад от вас човек.

Мъжете ще преживеят моменти на объркване, относно приоритетите в ангажиментите, които ще имат през седмицата. Съветвайте се с хора, на които имате доверие. Седмицата носи за вас важно събитие свързано с жена: майка, сестра, съпруга, дъщеря и др.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица, в която ви предстои да имате повече разходи или ангажименти свързани с финансови дела. Ще бъде добре за вас да планирате тези неща внимателно, за да избегнете евентуално напрежение.

В семейството ви може да възникне събитие или преживяване, което да провокира нестабилни емоционални отношения с различни родственици.

През тези седем дни ще усетите много по-емоционално липсата на човек, който е в Отвъдното.

Неприятни коментари или клюки свързани с човек, когото познавате ще ви изненадат преди всичко, поради факта, че са фалшиви и насочени тенденциозно негативно.

През тази седмица може да очаквате едно ново или по-динамично развитие на ваши любовни или интимни отношения. Възможни са романтични пътувания, търсене на любовта извън границите на вашето населено място и др.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нови познанства и приятелства.

Жените Телец ще могат да се зарадват на нов апридобивка за личния си гардероб или за домашния си комфорт.

Мъжете ще се амбицират да възродят отново една своя стара идея свързана с работа, бизнес, лични (романтични) отношения и др

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред е вас е седмица, в която ще преживеете неочаквана ситуация свързана с момиче или с жена. Тя може да има връзка с един много неприятен конфликт или с премеждие в нейния личен живот.

През тази седмица има вероятност за пътуване, което ще има някаква връзка с жена.

През седмицата се постарайте да контролирате разходите си и избягвайте импулсивното харчене на пари.

През тези седем дни ще ви развълнува новина или документ, които ще получите от човек роден под огнените зодиакални знаци.

Възможни са малки парични постъпления, които много бързо ще бъдат изразходвани за различни плащания или задължения.

През седмицата избягвайте важни решения свързани с дом или с имот, който притежавате. Възможно е да възникне заблуда свързана с невярна информация.

Това ще бъде сложна, по-скоро непредсказуема седмица за юридически или съдебни дела от имотен характер.

Възможно е да имате специално очакване свързано с пътуване или с хора от друго населено място.

През тази бъдете предпазливи в коментари свързани с ваши приятели, тъй като има опасност да разрушите една връзка.

Жените Близнаци могат да получат неприятна новина свързана с житейска раздяла в живота на приятел. Мъжете Да бъдат внимателни при работа с финансови документи, да пазят личните си пари, банкови карти и други.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която някои ваши неприятности ще се задълбочат и ще влошат отношенията ви с определени хора.

Ваша приятелска връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание поради труден компромис, който една от двете страни ще трябва да направи.

През седмицата ще бъдете натоварени с финансови проблеми, с някои непланирани плащания и разходи, които могат да ви затруднят. Не са изключени спорове и напрежение в семейството ви свързани с пари.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване. Ако вс епак предприемете такова, най-вероятно резултатите няма да ви удовлетворят.

През седмицата ще ви разстрои една неприятна новина свързана с човек, който пътува или който живее в друго населено място.

Любовните ви отношения ще преминат през изпитания, но хубавото е, че стабилните връзки ще успеят да се съхранят. За останалите не бива да се съжелява.

През седмицата като цяло ще сте емоционално нестабилни, но това ще бъде поради желанието ви да реализирате една важна промяна в живота си.

Възможни са интересни романтични преживявания с човек от друго населено място или друга националност.

Жените Рак ще трябва да проведат важен разговор с баща, съпруг, брат или син, който няма да бъде лесен, но ще е неотложен. Жените (основно несемейните) ще имате динамична кореспонденция, като това особено важи за романтични съобщения и чатове.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е една седмица, в която няма да липсват изненади. Преди всичко те ще бъдат материални и ще понапълнят гардероба ви, ще създадат по-добър комфорт в дома ви или ще създадат други приятни емоции.

Неочаквани жестове на внимание ще получите от страна на хора родени под въздушните зодиакални знаци. През седмицата ви предстои да преживеете поне една емоционална среща или събиране.

Ако през тези седем дни ви предстои посещение в различни институции, то определено ще имате успех или ще постигнете желаните от вас резултати.

Седмицата вещае парични постъпления в личния ви или семеен бюджет.

Любовта също ще бъде щедра откъм преживявания, които ще възникнат през тази седмица.

Новите познанства ще са интересни, изпълнени със силни чувства и ще имате усещане за някаква кармичност с новия си партньор.

Ваш роднина, който живее в друго населено място, ще привлече вниманието ви със събития, които ще се случат в живота му или с разговори, които ще има с вас. През седмицата се пазете от кражба или чуждо любопитство във вашите лични дела.

Жените ще имат оживени контакти с роднини, с които живеят на разстояние поради важни събития или интересни теми за разговор. Мъжете Лъв ще са склонни към безпокойства, дори нещата да вървят успешно при тях.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която разумни и практични решения ще ви помогнат да реализирате своите успехи. Сега най-важното е да избягвате емоционални или импулсивни действия.

През тази седмица може да очаквате неочаквани срещи и контакти с хора от миналото ви: съученици, колеги, съседи или позабравени познати.

Седмицата ще изненада мнозина от вас с една неочаквана покана за среща или събиране.

Като цяло изненадите тази седмица ще имат връзка с ваши познанства и контакти с хора от различни разстояния.

Тази седмица ще бъде сложна за тези от вас, на които им предстои да пътуват, независимо с каква цел и на какво разстояние.

Седмицата носи разочарование свързано с ваше очакване за работа в друго населено място.

Любовният ви живот тази седмица ще бъде интересен, но това се отнася само за връзки, които имат бъдеще. Останалите ще преминат през различни изпитания или затруднения.

Отношенията ви с представители на водните зодиакални знаци, тази седмица ще бъдат особено емоционални.

Жените Дева ще имат да разрешават различни проблеми или сложни отношения свързани с хора, които живеят на село, в друг град или държава. Мъжете ще се зарадват на новина или събитие свързано с дете или с млад човек.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще възникнат кратки притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти.

Отношенията ви с хора родени под земните зодиакални знаци ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа.

Вероятно конкретни събития тази седмица ще ви накарат да вземете решение за бъдещето на вашите отношения. Възможно е да се нуждаете от някакви промени в тях.
През седмицата ще ви зарадва новина от страна на роднина или подарък, който ще получите чрез близък човек.

Тази седмица като цяло ще ви донесе интересни преживявания, в които ще имате повод за радост.

Подкрепа или съдействие ще получите от страна на хора родени под въздушните зодиакални знаци.

През тази седмица мнозина ще имат възможност да направят важна покупка за дома си или да реализират друг вид промяна свързана с домашния комфорт.

Мъжете Везни ще имат сериозне разговор или ще обсъждат някаква идея с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените могат да бъдат въвлечени в неприятен спор или конфликт при едно гостуване или среща извън дома си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да бъете много рационални в действията си. Да действате на база вече събран житейски опит и да не се подлъгвате от факта, че сега ще бъде по-различно.

През седмицата ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на изход от трудна ситуация за някой от кръга ви приятели.

Изпитанията, премеждията и всички тези трудни събития ще имат своя естествен или позитивен завършек, но само ако вие или другите хора въвлечени в тях, разберат целта на този житейски урок.

През тази седмица ще разберете важни истини за събития от миналото си или най-после ще ги приемете, такива каквито са, без да влагате излишни емоции в тях. Каквото сте преживяли, нека да остане в миналото….

С известни затруднения или с повече формалности ще получите пари чрез документ или чрез институция.

През седмицата ще имате контакт или среща с мъж, с когото ще влезете в някакъв спор свързан с личния ви или семеен живот.

Като цяло тази седмица ще бъде един от тези периоди от време, в които се маркират бъдещи събития свързани с важни промени в живота ви.

Бъдете внимателни при вземане на важни решения през тези седем дни.

Жените Скорпион ще успеят да излязат от една емоционална или психическа криза свързана с неочакван неуспех или раздяла през последните няколко седмици.

Мъжете ще очакват новини свързани с тяхното или на близък човек здраве.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще изпитате затруднение при разрешаването на лични или професионални затруднения. Причина за това ще бъде най-вероятно вашето емоционално състояние.

Невъзможността ви да се преборите с някои негативни настроения или сантиментални чувства също ще бъде пречка за намиране на разумни решения.

Тази седмица, ще сте склонни да се фокусирате твърде много върху неща в дома ви, дори може да бъдете досадни за близките си със своите притеснения или страхове. Ще сте склонни да избягвате ежедневните си задължения, което ще създаде допълнителни усложнения в домашните ви отношения.

През седмицата обаче ще трябва да се мобилизирате и да намерите разрешение на проблем свързан с жилище или дом, които притежавате.

Ако имате планове през седмицата свързани с мъж, тяхната реализация ще е проблематична, но все пак напълно възможна за тази седмица. Конфликтите в дома ви ще са предимно свързани с жена или заради роднини от женски пол.

Мъжете Стрелец ще обмислят една нова идея или проект свързан с работа, бизнес или с друг подобен ангажимент.

Жените ще са в добра позиция да се ангажират със сериозни финансови дела, с търсене на нови източници на доходи или по-добре платена работа.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица по-важните събития или ангажименти ще имат връзка с финансови разговори или действия с пари.

Някои от неочакваните ситуации, които ви предстои да преживеете през тези седем дни ще имат връзка с момиче или с жена.

Възможен е конфликт с жена, която живее в друг дом или на разстояние от вас.

През седмицата ще възникнат благоприятни за вас ситуации, но евентуалната неискреност в действията ви, може да провокира подобно отношение към вас.

Като цяло през тази седмица парите могат да се окажат по-големия ви проблем, защото мнозина ще се поблазнят от възможността да спечелят лесни или бързи пари.

Тази седмица ще бъде запомнена с важно събитие свързано с човек, който живее наблизо до вас.

През седмицата ще имате ясни стремежи за намиране на по-добре платена работа, за постигане на по-добри финансови резултати от бизнеса си, за допълнителна работа. Насочете енергията си в тази посока, вместо да я разпилявате за глупави неща.

Пазете личните си вещи на обществено място, избягвайте рискови действия, импулсивни решения и всичко, което може да създаде хаос в живота ви.

Мъжете Козирог могат да се зарадват на малки или неочаквани пари от работа. Жените да не се впечатляват много от сладкодумието на мъж, независимо кой е той.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстои да направите повече разходи или ще възникнат други финансови ангажименти, които няма да търпят отлагане.

Бъдете внимателни с пари или с финансови документи, за да не допуснете тяхната загуба поради разсеяност.

Интересно или емоционално развитие ще имат ваши приятелски отношения с хора, с които работите заедно или живеете в един и същи район, село, квартал. През седмицата има голяма вероятност да се срещнете или съберете с приятели, като за това в повечето случаи сами ще търсите повод.

Новите познанства през тази седмица ще имат значение за вас и определено ще продължат за в бъдеще.

Желанието ви на всяка цена да реализирате ваша идея или план през тази седмица, може да ви противопостави с хора, които имат друго мнение. Наложете контрол върху емоциите и думите си, тъй като това може да се обърне в неприятен конфликт.

Мнозина от вас ще имат разговор с момиче или с жена относно нейния любовен или семеен живот. Вероятно ще имате информация за неискреност в тези отношения, нещо за което не бихте могли да говорите директно.

Мъжете Водолей ще имат нужда от любов, и ако не я намерят в дома си, няма да се поколебаят да я потърсят на друго място.

Жените ще се изкушат от една оферта, която ще изиска сключване на договор, лизинг, покупка на изплащане и др.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще се разочаровате или разстроите от новина свързана с човек, когото познавате. Възможно е да научите за това събитие със закъснение, поради по-голямата си ангажираност или поради други обстоятелства.

През седмицата ще ви изненада събитие, среща или новина свързана с жена, с която имате интересни преживявания и спомени от миналото си.

Отношенията ви с жена родена под воден зодиакален знак, ще имат важно значение за вас през тези седем дни. Надявам се за хубаво! Тази седмица могат да възникнат притеснения в семейството ви свързани с неочакван разход или повреда на вещи в дома ви.

През седмицата ще прекарате приятни часове с приятели, с които ще имате интересни теми за разговор относно събития, които се развиват в момента.

През седмицата ще бъдете отворени към създаване на нови познанства с хора от различни населени места или държави.

Мъжете Риби ще получат отказ на свое предложение или покана. Не бива да приемате нещата болезнено и да изпадате в депресия или лошо настроение. Има неща, които не са ви дадени да получите през тази седмица.

Жените по-лесно ще намират изход от трудни ситуации, вероятно поради по-добрата си интуиция. Особено впечатление ще ви направи среща или разговор с човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Източник: astro.velida.net