Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 14 - 20 декември)

снимка: burgasnews.bg

снимка: burgasnews.bg

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ви предстоят разговори свързани с организирането на събиране с роднини или с приятели. Важна роля в живота ви през тази седмица ще изиграят мъже от кръга ви приятели, колеги, клиенти или бизнес партньори.

През тази седмица ще имате различни преживявания свързани с дете, внуче, племенник или друг млад човек от семейството ви.

Събитията от тази седмица ще имат развитие и през следващата седмица, затова не проявявайте нетърпение, прибързаност и емоционалност в действията си. Подгответе се за едно по-бавно развитие на някои планове през седмицата.

Във финансов план седмицата обещава да бъде благоприятна за вас, особено ако проявите по-голяма активност при изпълнение на своите професионални задължения.

Не игнорирайте новите възможности за работа, но не излизайте извън рамките на закона.

През седмицата ще можете да си осигурите по добри доходи или да се ангажирате с някаква благотворителна или обществена дейност.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които са ангажирани с обществена или политическа дейност.

В професионален план действия или коментари на ваш колега, ръководител или клиент могат да бъдат причина за неочаквана ситуация или някаква промяна.

През тези седем дни ще сте по-чувствителни в разговори или действия свързани с пари или с финансов документ. Това може да бъде причина за лесно възникване на спорове.

Това ще бъде една благоприятна седмица за пътуване, за развитие на контакти с хора от близо и далеч или за покупка на нов лек автомобил.

Жените Овен ще очакват развитието на някои събития, резултатите от конкретни разговори преди да вземат решение за делата си до края на годината.

Мъжете ще трябва по-сериозно да се отнесат към неприятности с мъж и да търсят практично (компромисно) разрешение.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат действия или предложение, което ще получите от страна на приятели или чрез професионалните си контакти.

Новите познанства ще внесат специални емоции в ежедневието ви.

През тази седмица ви предстои временна раздяла с близък човек или ще разговаряте за предстояща такава. Вероятно това събитие ще има връзка с пътуване, което ще се осъществи до края на годината или в началото на 2021.

Седмицата носи различни поводи за динамични разговори или срещи в семейството или в кръга ви от роднини. Възможно е събиране по специален повод, оживени разговори по телефона, обсъждане на интересни събития с роднини.

Седмицата ще бъде благоприятна за годеж или за сватба.

През тези седем дни благоприятно развитие ще имат вашите финансови дела. Възможни са парични приходи или новини за предстоящи такива.

Изненадата през тази седмица може да има връзка с едно посещение в дома ви или ще получите покана за гостуване по време на празниците в края на месеца. Това може да предизвика необходимост да пътувате извън населеното място, в което живеете.

Седмицата може да донесе неочаквани нови възможности в образованието, кариерата или бизнеса ви.

Жените Телец ще запозмнят седмицата с важно събитие, разговор или решение свързано с жена родена под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Мъжете ще имат интересна седмица, като новите неща в живота ви ще дойдат чрез една среща или разговор, откъдето ще възникне нов шанс за вас.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица основните ви ангажименти ще бъдат свързани с жени, които са част от вашето семейство или приятели на ваши роднини.

Предстоят ви разговори или ангажименти от финансов характер. Ще обсъждате различни благоприятни възможности за подобряване на жизнения си стандарт и домашния комфорт.

Седмицата ще ви зарадва с някои интересни събития и с благоприятното развитие на ваши планове, но няма да бъде достатъчно щедра във финансов план.

Затова бъдете разумни и пресметливи в разходите си или ако работата ви е свързана с пари.

Вероятно през тези седем дни ще възникне промяна в планове свързани с пътуване или с хора от различни краища на света.

Ако пътувате през тази седмица бъдете внимателни при шофиране и въобще при спазване на правилата за движение по пътищата.

През седмицата ще разберете за емоционални проблеми в живота на хора, които познавате.

През седмицата ще имате интересни разговори или общи действия с хора, с които работите заедно. Ще получите от колега или ръководител интересна информация или шанс за изява.

Жените Близнаци ще имат повече контакти с хора отблизо и далеч. Ще възникне необходимост от кратко пътуване или среща с човек от кратко разстояние.

Мъжете ще са романтични, емоционални и ще дадат превес на любовния си живот през тези седем дни.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, в средата на декември ще възникне притеснение свързано с финансов документ, с важни разходи или други сериозни финансови дела.

Това ще бъде неблагоприятно време за търсене на споразумение или нвоо договаряне по финансов въпрос.

Седмицата ще бъде благоприятна за бизнес разговори или разговор с клиенти, от които очаквате да получите поръчки или по някакъв начин техните действия да рефлектират благоприятно върху вашата работа.

За някой от вас тази седмица носи край на един етап (или ангажимент) а работата и начало на нещо ново.

През тези седем дни избягвайте да разрешавате битови или имотни проблеми, освен ако това не е наистина неотложно за вас.

В повечето случаи един битов проблем може да изиска подмяна с нова техника или мебел.

Тази седмица носи вероятност за събиране свързано с човек във вашия дом или в дома на ваши роднини или съседи.
Любовния ви живот ще ви донесе неочаквани преживявания.

Потърсете оригинални идеи да зарадвате любимия си човек с оригинален подарък за предстоящите Новогодишни празници.

Жените Рак ще купят важна вещ или нещо друго за дома си, което ще създаде добро настроение сред близките хора.

Мъжете могат да бъдат изненадани от събитие или новина свързана с договор, документ или с превод на пари.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще се следите внимателно семейните проблеми на приятели или съседи, но не като повод за клюки, а поради желанието ви да помогнете по някакъв начин за тяхното разрешаване. Ситуацията там ще е деликатаи и вашата намеса трябва да е много добре премерена.

През тези седем дни ще бъде добре да избягвате финансови отношения с хора, с които имате важни отношения.

Има вероятност да възникне някакво разминаване в очакванията ви. Подобни събития могат да доведат до напрежение в отношенията ви.

Мнозина от вас ще запомнят тази седмица с важно събитие свързано с роднина, който живее в друго населено място.
През тази седмица ще бъде добре да бъдете по-внимателни с разходите за дома си.

През седмицата може да ви се наложи да се справяте с битови или семейни проблеми, които ще възникнат по вина на човек от семейството ви.

В случай, че решите да подменяте техника (електрически уред), бъдете внимателни и предпазливи при една такава покупка.

Тази седмица ви предстои да получите важна информация свързана с кариера, бизнес или някаква друга трудова дейност, която трябва добре да обмислите. Не бързайте да споделяте нищо преди да сте взели решение.

Големи надежди и очаквания за тази седмица ще имат тези от вас, които са ангажирани с някаква творческа работа.

Жените Лъв ще имат чести моменти на тъга, носталгия, депресия или някакъв вид неудовлетворение. Старайте се да си осигурявате достатъчно време за сън и почивка.

Мъжете ще научат неприятна новина свързана с човек, когото познават. Тази личност може да бъде родена под знака на Козирог, Телец или Дева или да има такъв асцедент.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще следите внимателно развитието на важни за вас планове и дела свързани с документ, договор или други административни неща.

През седмицата ви предстои да вземете решение, което вероятно ще бъде свързано с приключване на един професионален ангажимент или лични отношения, с някакъв вид преместване или раздяла.

През тези седем дни всяка ваша дума, решение или действие ще трябва да бъдат добре обмислени и да не се прибързва в нищо.
През седмицата ще ви се наложи да разрешите някакъв проблем с хора, които са ваши роднини или съседи.

Като цяло пред вас е една благоприятна седмица за приключване на неприятни неща или проблеми, които са ви били притеснение през последните седмици. Ще бъдете склонни да направите компромиси, за които не сте били готови досега.

През тези седем дни ще преживеете късмет или друга приятна емоция свързана със среща, с пътуване или с гостуване. Новините през тази седмица ще бъдат важни за вашата работа, обществена или политическа дейност.

Жените Дева ще имат контакти с хора от предишна своя работа, творчески или бизнес проект. Може да възникне възможност за нова дейност или ангажимент с тях.

Мъжете ще получат интересни новини свързани с бебе, със собственото си дете или с дете от кръга им роднини.

Везни
Ако сте родени pод знака на Везни, през тази седмица ви предстои да се ангажирате с някои трудни за разрешаване битови проблеми. Бъдете внимателни с покупките си през тази седмица, особено когато избирате коледните си и новогодишни подаръци.

Ако сте ангажирани с юридическо или съдебно дело, през тази седмица има вероятност да възникнат закъснения, отлагания или други проблеми.

Като цяло бъдете готови за спънки от всякакъв характер.

През седмицата по-сложни или по-деликатни ще бъдат вашите любовни или семейни отношения. Напрежението, което ще възникне през тези седем дни може да се дължи на по-големия стрес в ежедневието ви. Въпреки това, постарайте се да отделите повече внимание на любимия човек и да проявите разбиране към неговите или нейните нужди.

Тази седмица може да донесе сериозно изпитание за някои нови или нестабилни любовни отношения.

Хубавите неща през тази седмица ще бъдат свързани с успех или благоприятен завършек на вече започнати професионални (бизнес) дейности и ангажименти.

Може да имате определени очаквания за развитието на ваши планове, свързани с хора, които са от друга националност или религия, независимо дали живеят близо до вас или с енамират в друго населено място.

Седмицата носи своите изненади за вас, които ще ви покажат, че развитието на собствената ви съдба понякога си има свои собствени начини и пътища.

Жените Везни да се пазят от хитри, лукави и пресметливи приятелства.

Мъжете да бъдат внимателни за здравето си и да не прекаляват с нездравословния начин на живот.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се ангажирате с разрешаването на стари семейни проблеми или неприключени професионални (бизнес) дела и задачи.

През седмицата е възможно да възникнат емоционални недоразумения с брачния ви партньор или да бъдете обект на нежелана външна намеса в семейните ви отношения. В любовен план определено ще успеете да постигнете важен за вас компромис, но нека това не бъде нещо, за което ще натяквате в бъдеще.

Ще имате благоприятно време да помогнете на млад човек при разрешаването на негови лични или професионални проблеми.

През тази седмица за мнозина от вас ще възникне необходимост от покупка на подарък за рожден ден или друг личен празник.
Ще присъствате или ще следите важно събитие в живота на човек от кръга си роднини или приятели.

През тази седмица избягвайте конфликтите в дома си, дори те да се дължат на неискреност или измама от страна на ваш роднина. Разговорите в търсене на първопричината за такава ситуация ще бъдат много по-важни.

Жените Скорпион ще имат продуктивна седмица, в която ще могат да постигнат интересни и важни за тях успехи. Това ще бъде благоприятно време за вземане на важни решения, за изясняване на отношения, за планиране на бъдещи действия.

Мъжете също ще имат някои благоприятни възможности за развитие или успех през седмицата. Ще получите подкрепа, помощ или полезни съвети от страна на хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще имате възможност да създадете нови контакти с хора, с които ще имате професионални или лични отношения.

Тези срещи определено ще имат едно интересно развитие във вашето бъдеще.
Разбира се, това не означава да сте наивни и да приемате с безрезервно доверие всеки един нов човек в живота си. Винаги е добре да си давате време да опознаете всеки един човек.

Седмицата вещае различни поводи за радост, за преживяване на приятни моменти, за намиране изход от неприятни ситуации. Тези събития основно ще касаят ваши лични или семейни отношения.

През тази седмица може да имате приятни преживявания в любовта свързани с нова или стара любовна връзка.

Събитията през тези седем дни ще оставят следа след себе си. В повечето случаи те ще маркират едно ново развитие на отношения, които са важни за вас.

Като цяло седмицата ще бъде едно приятно предпразнично време, особено ако съумеете да избегнете нежеланите конфликти и противоречия. Избягвайте песимистични настроения или да се гневите за дреболии.

Жените Стрелец ще имат ангажимент с жена от семейството си или от кръга си роднини, който едва ли ще създаде някакво затруднение или напрежение.

Мъжете ще са неспокойни или притеснени за финансите си и развитието на паричните си дела. Мислете креативно, търсете възможности за нова или почасова работа.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ви носи срещи и контакти със специални хора, които може да са ваши стари приятели или такива, които ще се появят в живота ви през тези седем дни.

Благоприятно въздействие върху вашите дела ще изиграят хора родени под земните зодиакални знаци.
През тази седмица повод за разговори или специални преживявания ще бъде дете или мъж от кръга ви приятели и роднини.

Тази седмица носи новина свързана с раждането на бебе или с бременност в семейството на ваши роднини (приятели).

За някой от вас ще възникне леко притеснение свързано с финансов документ или плащане, което ще трябва да се направи през тази седмица. Вие ще имате желание да го отложите за след празниците, но дали това ще бъде разумно?

През седмицата ще възникнат разходи свързани със здравето на човек от семейството.

В този празничен период почти всички ще се радват на различни планове или приготовления свързани с гости или със събиране. Бъдете разумни и не игнорирайте необходимостта да се съхраните здрави.

През тези седем дни ще размените интересна и полезна за вас информация, новини и спомени с хора, които са ваши приятели.

Жените Козирог ще имат да чистят неразрешение проблеми и натоварващи ги отношения.

Мъжете ще имат повече работа, но и възможност за добри доходи или успешни резултати. Предложение от страна на човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци е добре да бъде обмислено преди да дадете отговор.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате възможност да постигнете напредък в развитието на ваши семейни дела.

През тези седем дни може да бъдете изненадани от предложение, от възникването на един нов шанс за вас или нещо друго.

През седмицата може да получите пари от работа или да имате по-добри печалби от бизнеса си.

Стара конфликт с човек, ще има ново развитие и това може да даде някакво негативно отражение върху настроението ви. Донякъде от вас ще зависи да се откажете да търсите благоприятно за вас развитие на тази ситуация.

Любовният ви и семеен живот ще е интересен, тъй като ще имате разговори или ще получите новини за ваши бъдещи ангажименти, срещи, пътуване и др.

Вълнения през седмицата ще има за тези от вас, които имат романтична връзка с човек от далеч.

Новите романтични запознанства създадени през тези седем дни ще имат шанс за благоприятно развитие.

Изненадите през тази седмица ще имат връзка с вашето минало, с предишни професионални контакти, стари приятели и др.

Неприятен момент може да възникне за някои от вас, който ще има връзка с нежелано влошено здравословно състояние на човек, когото познавате.

Жените Водолей ще получат важни новини и информация, която ще бъде база за вземане на решения или нови планове за 2021 година.

Мъжете ще имат сложни проблеми за разрешаване свързани с битови неуредици в дома си, или повреда на техника, там където работят.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица основните събития в живота ви ще имат връзка с пари, като в повечето случаи ще ви изненадат приятно. Източниците на доходите ви могат да бъдат най-различни, но по-важното е, че ще можете да си ги осигурите.

Интересно, полезно и важно за вас развитие ще имат отношенията ви с хора родени под огнените зодиакални знаци.

Новите познанства ще ви донесат нови идеи или знания, които ще ви помогнат за вашето личностно развитие.

През седмицата ще получите покана за среща, събиране, която може да откажете от желание за сигурност в тази пандемична ситуация.
Ще имате важен разговор с мъж относно ваши бъдещи общи дела.

Мнозина ще посрещнат гост в дома си, за което не е задължително да има някакъв специален повод.

През седмицата ще ви разстрои неприятна новина свързана с инцидент или някакъв вид житейска драма в живота на човек, когото познавате.

На мнозина ще им се наложи да се погрижат за собственото си здраве или за здравето на близък човек. В някои случаи проблемите могат да бъдат по-сериозни поради пренебрегването или отлагането на необходимото лечение.

Жените Риби ще фокусират вниманието си върху домашните си и семейни дела, тъй като ще искат всичко да е почти перфектно преди Новогодишните празници.

Мъжете ще очакват някой да пристигне от път или ще пътуват за да се срещнат с някого. Тези, които обаче няма да пътуват ще имат динамична откъм виртуални контакти седмица.

Източник: astro.velida.net