Седмичен Хороскоп

Какво вещаят звездите (8 – 14 март)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преминете през една стресова ситуация, най-вероятно свързана човек от кръга ви роднини.

Възможно е той или тя да са родени под знака на Телец, Козирог или Дева или да имат такъв асцедент. Едно такова преживяване може да бъде свързано абсолютно с всичко, за което вие или те няма да бъдат готови.

Още в началото на седмицата ще имате специални очаквания за събития през тези седем дни, от които ще очаквате да получите по-голяма яснота или подкрепа при реализирането на важни планове и задачи.

Тази седмица определено обещава да бъде успешна за вас, но всичко ще зависи от собствените ви усилия и воля да работите, да се борите за своите успехи.

През тази седмица бъдете предпазливи при пътуване и при използване на различни транспортни средства. Проверете добре личния си автомобил преди да го използвате и избягвайте нетолерантно поведение по време на шофиране.

Ако се сблъскате с лошите маниери на други шофьори, конфликтите са нежелателни, тъй като лесно може да се изгуби контрол върху тях.

През тази седмица ви предстои контакт или да срещнете хора, с които не сте се виждали от дълго време.

Жените Овен ще приемат много емоционално всяка една неприятност, която ще възникне през тези седем дни. Възможно е те да предизвикат здравословни неразположения или да имате проблеми с някакъв вид лечение, терапия и други медицински процедури.

Мъжете ще се наложи още в началото на седмицата да направят нова селекция на плановете си. Пазете личните си вещи и важна информация от посегателството на хора с нечестни намерения.

През тази седмица може да постигнете много, но ще бъде важно бързо да излизате от ситуации свързани с лошо настроение, конфликти или други неблагоприятни влияния.

Нежелано вмешателство в личните ви дела може да има от страна на хора родени под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще вложите време и енергия в търсене на разрешение на възникнали вече конфликти или влошени отношения.

Това ще бъде благоприятна седмица за подобрения в дома, за организиране на различни ремонти преди пролетния сезон или за закупуване на нови вещи за дома.

През тази седмица ще ви се даде възможност да реализирате една своя идея, като затова ще се нуждаете от помощта на други хора или институция.

През тези седем дни бъдете внимателни и не се натоварвайте с много задачи. Има опасност времето да не ви стигне и да се провалите.

Тази седмица ще се запомни със събитие или новина свързана с ваши стари приятели.

Седмицата ще бъде благоприятна за създаване или развитие на различни контакти с хора извън вашия град или държава. Новите познанства през тази седмица ще продължат за в бъдеще поради общите интереси или хобита, които ще имате.

През седмицата ще възникнат по-големи разходи и ще бъде добре предварително да планирате личния си бюджет.

Тези от вас, които имат деца ще се ангажират с тяхното образование или с различни занимания извън дома, където ще възникне неочаквана ситуация.

Жените Телец ще са подвластни на различни съмнения, подозрителност в думи или действия на други хора. Може собствената ви честност и откровенност да ви създава проблем (с липсата на такава).

Отношенията ви с мъж над 35 годишна възраст ще са непредсказуеми поради липса на доверие или яснота в тях.

Мъжете ще действат под влиянието или волята на жени от семейството или от близкото си обкръжение. Особено важно влияние върху действията ви през тези седем дни ще има жена над средна възраст.

Като цяло седмицата ще ви даде важни шансове за постигане на цели, към които се стремите.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще имате някакви затруднения в комуникацията си с дете или с млад човек. Може да възникнат различия в идеите ви как да реализирате един план или дейност.

Тези затруднения могат да възникнат поради характера на вашето дете, но това не е задължително.

Седмицата ще бъде неблагоприятна за пътуване, поради различни технически причини или сложни метеорологични условия.

Възможни са неприятни новини свързани с ваш роднина или с приятел, които ще пътуват през тази седмица или които живеят на разстояние от вас.

Възможни са новини свързани със здравето на човек, който живее в друго населено място.

Седмицата ще бъде благоприятна за покупка на вещи с документ или на изплащане, за уреждане на важни неща, които касаят имот, който вие или семейството ви притежавате.

През тази седмица ще имате благоприятни възможности за постигане на добри резултати или успехи във финансов план.
Стремете се към сигурност и мъдрост в действия и решения.

Жените Близнаци ще имат важна седмица за своята кариера. Ще вложите много енергия в реализацията на различни идеи, проекти и задачи. Ще имате различни срещи или контакти с институции свързани с вашата работа.

Мъжете ще са склонни да действат бавно, да размишляват, да оглеждат нещата от различни страни преди да вземат решение. Много от ангажиментите ви през тези седем дни ще са вързани с действия на други хора и поради тази причина често ще ви се налага да заемате позиция на изчакване.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще преживеете различни събития, които ще касаят вашето семейство или любовния ви живот.

Ще ви се наложи да вземете неочаквано решение, което ще касае бъдещето ви, но ще има връзка с домашния ви живот.

Някои от очакванията ви за тази седмица ще имат отношение към планове свързани с пътуване или среща с човек, който живее в друго населено място.

Това ще бъде благоприятно време за пътуване с приятели или с хора, с които имате общи интереси и цели.

В професионален план през тази седмица ще ви се наложи да се справите с негативното вмешателство в работата ви на човек, с когото работите заедно. Той може да бъде ваш колега, клиент или някой от ръководителите ви.

През тези седем дни бъдете внимателни и избягвайте решения на доверие при сключване на сделки или договори.

Всичко свързано с финанси през тази седмица ще трябва да бъде добре проверявано и да се избягват рискове.

Жените Рак ще преминат през един седемдневен период на застой или бавно развитие на важните им дела и планове. Някои от тях могат да бъдат свързани с пътуване или да предизвикат непланирано такова.

Въобще влиянието на фактори като пътуване или хора извън населеното ви място ще имат важна роля в живота ви през този период.

Мъжете ще са фокусирани върху различни финансови дела и задачи. Някои ваши планове от този характер ще ви срещнат с нови, непознати хора. Внимание в подобни действия проявете към хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще обсъждате и ще търсите разрешение на различни лични и професионални проблеми, които са възникнали в живота на човек от семейството си или от близкия ви кръг роднини.

През седмицата ще възникне неочакван битов проблем в дома ви, с който няма да можете да се справите сами и ще имате нужда от помощ.

През тази седмица ще получите подкрепа или съдействие от страна на мъж, който ще ви помогне да намерите разрешение на ваш проблем или дилема.

В любовния си живот разчитайте на собствената си интуиция и игнорирайте намесата на други хора, които ще се опитат да ви манипулират по някакъв начин.

През тази седмица ще имате повод за събиране свързано с човек, който живее във вашия дом или е наблизо до вас.

През седмицата избягвайте депресивни състояния или лошо настроение, тъй като това е важно за реализацията ви време. Не го пропилявайте водейки се от личните си емоции.

Жените Лъв ще преминат през изпитание, което ще касае техния личен или любовен живот. То ще даде яснота на стабилността на важни отношения и искреността в тях.

Седмицата може да се запомни с допълнителен доход или с неочаквани пари, подарък. Неприятна новина от кратко разстояние може да разстрои някои от вас.

Мъжете ще имат отговорности или задължения свързани с други мъже, които може да са от семейството, приятели или клиенти. Важна роля в живота ви през тези седем дни ще има любовта. Някой от вашите приятели ще се нуждае от мъдър съвет за ситуация свързана с лична дилема.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще обмисляте важни за вас решения или действия, които ще касаят вашия личен или любовен живот.

Възможни са трудни решения или необходимост да вземете такива под натиска на различни обстоятелства.

През тази седмица ще имате благоприятни за вас професионални или финансови отношения, които ще предвижат напред важни за вас планове.

Ще имате много ангажименти през тази седмица, за чието изпълнение вероятно няма да ви стигне времето. Ще се наложи да направите някои компромиси, като отложите част от тях за следващата седмица.

Всъщност това ще се окаже едно добро решение от ваша страна, в противен случай рискувате да се натоварите, а здравето ви да пострада.

Тези от вас, които са родители и имат вече пораснали деца ще се изправят лице в лице пред някаква тайна свързана с техния личен живот.

През седмицата може да се зарадвате на финансов успех или придобивка, която ще дойде чрез вашия партньор, родител или друг родственик.

Жените Дева ще отделят доста време за домашни дела, освежаване, почистване или благоустрояване на имот, който притежават. Понякога ще срещате неразбиране от страна на хората около вас и това ще помрачава настроението ви или ще убива ентусиазма ви.

Мъжете с удоволствие ще прекарват повече време с приятели и с приятни хора. Поводи за срещи или събирания дори да нямате, ще ги намирате. Приятните преживявания през седмицата ще ви зареждат с положителна енергия и оптимизъм – неща, от които винаги имате нужда.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да проявите по-голямо внимание, когато разговаряте с човек от кръга ви приятели или познати.

Една такава личност ще направи опит да ви въздейства по някакъв начин с информация, която ще се окаже фалшива. Научете се да проверявате всичко, преди да да вземате решения.

Седмицата ще се запомни с една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.

През тези седем дни ще реализирате важна за вас промяна, свързана с приключване на ангажимент или отношения и с начало на нещо ново в живота ви.

Мнозина ще получат радостна вест свързана с успех или друго специално събитие в живота на момче или млад мъж, който живее в друго населено място.

Седмицата ще бъде благоприятна за любов, за различни семейни събития, за годеж, сватба и други.

През тази седмица се опитайте да избягвате ангажирането си с неприятни или трудни за изпълнения задачи.

Жените Везни ще имат много притеснения, ще са неспокойни, склонни към паника или нагтивно виждане на бъдещето си. Ще трябва да съберете кураж за някои промени, които да ви извадят от едно такова състояние.

Предстои ви важно събитие или успех свързан с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Мъжете ще преминат през едно важно за бъдещето си време. Шансове ще има, възможности ще ви се дадат – но желанието за работа и реализация ще трябва да дойде от вас. Много силен период и специални преживявания с хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще проведете важна среща или ще преживеете събитие свързано с момче или с млад мъж. Вашето участие определено няма да е на статисти, а ще изиграете някаква важна роля в тях.

Тази седмица ще бъде напрегната, по-често ще ви създава някакво неспокойствие или стрес, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора. Някои от тези задачи могат да имат връзка с разрешаването на различни спорни ситуации или неприятности.

Резултатите, които ще постигнете през тези седем дни не винаги ще ви удовлетворяват. В даден момент това може да се окаже допълнително натоварване върху вашата психика.

През тази седмица ще получите неочаквана новина свързана с хора, които познавате, които може да са семейство или да са ваши семейни приятели.

Новина свързана с жена от близкото ви обкръжение ще ви ядоса, поради неразумните и действия и решения, въпреки вашите съвети.

Тези от вас, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение, което ще има важно значение за бъдещето им.

Жените Скорпион ще могат да се зарадват с покупки за личния си гардероб или за собствените си удобства. Това ще бъде благоприятно време за някакво обгрижване на дома, в който живеете или на имот, който притежавате. Децата (ако имате такива) ще са причина за различни запомнящи се емоции.

Мъжете ще поемат повече или по-важни отговорности за семейството си. През тези седем дни мнозина ще разчитат на вас. Конфликтите са неизбежни, защото в един момент ще се почувствате натоварени с неща, които всъщност някой друг може да свърши.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица лесно ще се разгневите на нечии коментари или действия. Такава реакция от ваша страна няма да разреши възникналия проблем, а по-скоро ще провокира допълнителни неприятности.

Това ще бъде неблагоприятна седмица за ангажиране или развитие на юридически или съдебни дела.

Седмицата ще бъде благоприятна за тези от вас, които са по-енергични, по-амбициозни или склонни да поемат различни отговорности и рискове.

През тази седмица ще имате очакване да реализирате една своя идея или план свързан с имот или имущество, което може да бъде ваше собствено или да е притежание на ваш роднина.

В материалните ви дела важна и вероятно позитивна роля ще изиграе човек, с когото живеете заедно или е ваш съсед, близък приятел.

През седмицата бъдете предпазливи във финансовите си отношения с мъж, който ще следва предимно върху собствената си изгода.

През тези седем дни внимавайте с личните си документи и портфейл, когато сте на обществено място.

Изненадите ще направят живота на жените Стрелец интересен. Степента на напрежение сериозно ще се покачва на моменти, ще ви прави лесно уморяеми или превъзбудени. Отношенията ви с други жени ще са динамични, интересни, особено с тези, с които ще се запознаете през тези седем дни.

Мъжете ще очакват новини свързани с пари или ще имат сериозна работа свързана с финансови документи. Като цяло развитието на плановете ви през този период ще се влияе от новини или от документи, които ще идват отблизо или отдалеч.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще предпочетете да имате контакти предимно с млади хора, които живеят, работят или учат в друг град или държава.

Седмицата ще се запомни с новина свързана с раждането на дете в семейството на ваши приятели или познати.

Някои от вас ще имат ангажимент свързан с уреждането на документ, който касае друг човек от семейството ви.

През тази седмица избягвайте финансови отношения с жени или бъдете нащрек в техните действия или обещания.

През тези седем дни ще сте склонни към песимистични настроения или ще изпитате нестабилност в емоционален план. Тези ваши състояния ще се дължат на една предстояща желана или необходима промяна в живота ви.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за развитие на съдебно или юридическо дело (ако сте ангажирани с такова).

През седмицата ще имате среща или разговор, за който предварително ще имате някакви негативни очаквания, страх или неудобство.

Жените Козирог ще имат желание да си купят някои вещи лично за себе си, да обновят гардероба си с нови дрехи за пролетния сезон. Ще ви се наложи да разпределите правилно паричните си ресурси между вас и ще някой от семейството ви.

Мъжете ще трябва да приемат по-сериозно семейните си отговорности и задачи. Избягвайте конфликтите, защото те ще натоварят предимно вас самите. Понякога е добре да се съхраните като отстъпите, като направите някакъв компромис.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви се наложи да разрешавате емоционални проблеми, които ще ви помогнат да стабилизирате любовните си отношения.

Това ще бъде благоприятно време за търсене на романтичен партньор (ако нямате такъв).

Използвайте всичките възможни, но разумни средства, като агенции за запознанства, брачни агенции и др. Като цяло тази седмица може да донесе изненади в любовния ви живот.

През седмицата ще имате важна за вас среща, на която ще обсъждате събитие от последните няколко дни или седмици или ще планирате важни действия за близкото си бъдеще.

През седмицата може да бъдете част от събиране свързано с жена.

През тази седмица ще ви бъдат дадени достатъчно благоприятни възможности и обстоятелства за тяхното реализиране. Мобилизирайте се и избягвайте състояния на тревога или безпокойство.

Възможни са кратки стресови ситуации, без неблагоприятни последствия.

През тази седмица ще бъде добре да сте внимателни и предпазливи в разходите си и като цяло във финансовите си дела. Седмицата не носи голяма криза в личния или семеен бюджет, но не са изключени неприятни грешки.

Жените Водолей нека да бъдат емоционално подготвени за различни изненади. Те могат да касаят действия на други жени спрямо тях, както и нови познанства с жени, които ще имат важна мисия в живота им.

Мъжете ще имат работа с документи, с държавна, банкова, данъчна или друга важна институция. Това е седмица, в която ще подготвяте базата за ваши бъдещи действия от материален или финансов характер.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате благоприятно време за работа или бизнес. Някои професионални ангажименти ще възникнат внезапно и ще изискат необходимост да бъдат приключени през тези седем дни.

Именно такива кратки професионални ангажименти и задачи могат да ви донесат успехи през тази седмица.

През тези седем дни е възможно да възникне предложение за нова работа, или за допълнителен професионален ангажимент.

През тази седмица повод за събиране или за специални емоции ще бъде събитие в живота на момче или мъж от кръга ви роднини, съученици или приятели.

През седмицата ще се надявате много на помощта или на обещание от страна на близък човек.

През седмицата внимание ще изискат ваши финансови дела, които имат развитие от предишната седмица, тъй като през този период ще срещнат неочаквани пречки, забавяния или затруднения.

Жените Риби ще имат смели, важни и напълно реализуеми планове за седмицата. Може да имате нужда от помощ или да ви се наложи да използвате контактите на други хора, но това ще бъде свързано с честни и открити действия от ваша страна.

Седмицата може да се запомни с важно събитие свързано с мъж роден под знака на Рак, Риби или Скорпион.

Мъжете има опасност да бъдат излъгани, въвлечени в някаква неприятна ситуация или измама. Бъдете внимателни в отношенията си с жени, независимо от тяхната възраст.

Източник: astro.velida.net