Синя България е тук, за да спре обедняването

За последните години българите загубиха 30% от спестяванията си. Безотговорното теглене на заеми и раздаване на пари доведе до висока инфлация и намаляване на покупателната способност на много българи. Същите партии, които натрупаха огромните държавни дългове, сега говорят за вдигане на данъците, вместо да търсят начини за повишаване ръста на икономиката.

Синя България предлага единственото правилно решение, което едновременно ще повиши доходите на хората и ще даде възможност за намаляване на данъците. Това е освобождаване на икономиката и частната инициатива от държавна намеса. Държавата спира да раздава нашите пари на приближени фирми за некачествени строежи. Тези проекти се поемат от частни капитали, вместо от държавни разходи. Това ще намали драстично корупцията и ще премахне възможността да се крадат милиарди от парите на данъкоплатците. Истинската борба с корупцията се води с изваждане на държавата от икономиката, спешна и прозрачна приватизация, свободна частна инициатива без чиновнически рекет. 

Държавата трябва да спре да харчи повече, отколкото изкарваме и вместо това да осигури възможност за бърз икономически растеж и да стимулира частната инициатива. Вместо да хвърля парите ни в некачествени пътища, държавата ще ги влага в модерно здравеопазване и качествено образование. Нашите пари, трябва да осигуряват адекватна здравна грижа за родителите и децата ни, трябва да отиват за модерна училищна среда и развито иновативно образование. Екипът на Синя България знае, че само десният път е правилния.

2024-06-09_Izbori.jpg