Скандалът във Варна ескалира! След нарязването на европейското знаме билборд призовава „България – извън НАТО и ЕС“

Скандалният билборд

Скандалният билборд

Антиевропейският скандал във Варна ескалира! След сблъсъка между партийните агитки на „Демократична България“ и проруските БСП и „Възраждане“, когато европейският син флаг бе брутално нарязан на парчета, вчера в центъра на града „изгря“ билборд с надпис „За независима България на труда и разума извън ЕС и НАТО“! Той е поставен по трасето на протеста, като „стимулиратор“ на антиевропейските насторения, подклаждани от феновете на Костя Копейкин – „Възраждане“, и Борислав Гуцанов – БСП.

Надписът провокира остро възмущение сред варненци, което накара собствениците на съоръжението бързо да го закрият.

Скандалът е брутален, но нито една медия в морската столица, освен „Варна новини“ не отрази гаврата с европейския флаг! Нито един журналист не написа за престъплението, извършено в центъра на един голям европейски град!

Днес в шествието се включиха само партийните агитки на „Възраждане“ и БСП.

Тълпата се води от трима тъпанджии, спретнати в народни носии, съпровождани от свирки. Политическото тумба не се посвени да включи в маршрута си и паметника на Васил Левски. След като бяха освиркани от проруските партии, от „Демократична България“ буквално свиха знамената – европейски флагове няма!

Скандалът с анибългарската демонстрация е изключително притеснителен - наложително МВР, ДАНС и прокуратурата да разследват провокаторите.