Волгин с контра пропаганда: В Румъния 2000 протестиращи искат да се наложат над милиони

Ако левицата спечели изборите у нас, пак ще гледаме гербери, десебари, реформатори и дабългаристи да се търкалят по жълтите павета, провижда журналистът

Журналистът от БНР Петър Волгин с рождено име Петър Георгиев намери 250-хилядните протести срещу корупцията в Румъния за измислени и фалшиви. Публикуваме позицията му във фейсбук mot à mot и този път- макар и изкушени - сме затруднени да направим коментар по въпроса. 

Преценявайте сами, другари и другарки:

"Хора, ставащото в Румъния е пълен fake (б.р. измислица). За никаква борба с корупцията и никакъв морал не иде реч. В момента в Румъния се извършва държавен преврат. Няколко хиляди души (няма значение дали са 2000 или 200 000) искат да наложат волята си над милионите, които съвсем скоро гласуваха на парламентарните избори.

Работата е следната - не ми харесва едно правителство и затова ще го сваля. Ама за него били гласували милиони... Това няма значение. Аз съм умен и красив и значи трябва да стане това, което аз искам, а не това, което е решило мнозинството.

Разбира се, този сценарий се пуска в ход, когато на власт е ляво правителство. Ако на власт са десните, на никой не му пука за корупцията и далаверите. Няма значение дали действието се развива в Румъния, Бразилия, Венецуела, България...

Щом на власт са дошли левите, трябва да бъдат незабавно свалени. BTW (б.р. между другото), белите рояли пльоснаха ли ги вече в центъра на Букурещ? А разголени манекенки дефилират ли по улиците, или е леко хладно за такава премяна?

И още нещо. Можете да бъдете сигурни, че ако левицата спечели изборите у нас, пак ще гледаме гербери, десебари, реформатори и дабългаристи да се търкалят по жълтите павета и да искат сваляне на правителството. Искрено се надявам този път никой да не им се върже на простотиите".