Българският пазар за спортни залози продължава да се разраства

Хазартната индустрия в страната ни е обширна и висококачествена. Съществуват много наложили се букмейкъри с български лиценз, като например Palms Bet, Winbet и редица други. Разбира се, както във всяка сфера, така и тук се наблюдават разраствания и нововъведения. Естествено, най-голямо разширение се вижда при онлайн букмейкърите за спортни залози, тъй като това е и най-търсената сфера от хазартния бранш.

Нови букмейкъри в България

Например, един от новите букмейкъри в България е Бетано. Ако прегледаме мненията за Betano, то ще видим, че въпреки че той е нов играч в бранша, вече се е наложил в значителна степен и привлича множество играчи. Може би ще се зачудите защо? Е, поради редица причини, като се започне от изключително богатата му гама с възможности за спортни залози. Никой онлайн букмейкър не би преуспял, ако не предлага достатъчно широк диапазон от спортове и пазари. От Бетано явно знаят това, тъй като са включили в селекцията си обстойни подобни възможности. При това – със значително добри коефициенти. Никак не пречат и високите им начални бонуси спорт.

Освен това обаче на пазара в България започна да функционира и казиното Sesame. То също значително бързо натрупа потребителска аудитория, отново поради същите фактори, както по-горе. В Сезам се срещат редица спортове, лиги, първенства и срещи. При всички тях ще откриете много пазари, измежду които да избирате. Възможностите за няколко типа залози, съчетани с допълнителни опции за спортни залози ви осигуряват широка база за избор.

Залози на електронни и виртуални спортове

Отличителна черта на разрастването на пазара за спортни залози в страната ни е навлизането на залозите на електронни спортове. Днес те се предлагат от почти всеки онлайн букмейкър, който оперира на територията на България. Множество от топ представителите на индустрията също така включват и опции за залагане на виртуални спортове. Определено очакваме да видим още по-голямо разрастване в тази област.