BGBets - вашият жокер в търсене на печелившата стратегия

Дългосрочният успех при футболните прогнози не е по силите и възможностите на всеки играч. Въпреки че мнозина имат претенции да са експерти в дебрите на най-популярния спорт в световен мащаб, то когато се правят платени предвиждания, познавачите не са толкова много. От една страна, някои от любителите на спортните залози се надценяват, а от друга пък се подценява факторът късмет. Да, шансът има своята роля и в спорта, въпреки че там имаме по-предвидима среда в сравнение с чистия хазарт, в който всичко се ръководи от случайността.

Опитните играчи, които имат положителен баланс при прогнозите катофинансово изражение (а не просто да имат повече познати от непознатибетове) в по-дългосрочен план, почти неизменно следват някакъв модел назалагане. Стратегията може да е базирана на собствен опит на принципа проба - грешка. Често обаче тези натрупвания изискват време, а и се градят върху много грешки, които е възможно да струват и доста пари, докато залагащият намери своята работеща система при футболните предвиждания.

Но ако нямате време и най-вече ресурси да експериментирате, има кой да ви помогне. BgBets.com е надежден жокер в търсене на печелившата стратегия за футболни залози. Сайтът дава изобилие от информация както за всякакви видове системи за прогнози, така и за различни букмейкъри, които оперират на българския пазар.

Определете бюджет за игра, преди да тръгнете по стъпките на избраната стратегия

Това е един от водещите съвети, които ще получите от експертите на BGBets. За да знает как да разгърнете модела на футболни прогнози, трябва да сте наясно с какви средства разполагате. Определете си сума, която сте готови да рискувате, без нейният размер да ви поставя в риск. При всички положения не трябва да се увличате в безотговорни разходи за залози, а да си поставите предварително някакви граници. Да речем, решавате, че в рамките на следващия месец сте склонни да инвестирате 50 лева в предвиждания на футболни срещи. Не е задължително да достигате този лимит, не е и толкова решаващо, ако го надхвърлите леко, но се стремете да не е с повече от 10-20 процента. Важното е, когато определите бюджета, да приемете за даденост, че тази сума може да бъде изцяло загубена. Това ще ви позволи да следвате избраната стратегия, без да се опитвате да компенсирате загубата при първия и втория залог с необмислено висок риск при третия например.

Положителна или отрицателна прогресия?

Десетки системи за поставяне на спортни предвиждания са познати на потребителите, като при тях общата черта е в увеличаване или намалавяне на залога в зависимост от това дали сте записали печалба или загуба. Стратегиите с отрицателна прогресия са тези, при които сумата за следващ бет расте, след като предишният е бил загубен. Такива системи са Мартингейл, Фибоначи, Лабушер и други. Положителните прогресии са тези, при които залогът се увеличава след печалба и се намалява след загуба. Системи от този тип са Анти-Мартингейл, Пароли, Обратно анулиране и т.н.

Как функционира всяка от тези стратегии можете да прочетете по-подробно в специалния раздел в сайта на BgBets. Важно е да запомните, че нито една система не дава обещание за успех. При всяка от популярните прогресии печалбата е гарантирана при безкрайно голям бюджет, а както вече споменахме по-рано, бюджетът за прогнози има своите ограничения. Независимо каква стратегия използвате, при продължителна серия от неуспешни прогнози ще се озовете трайно в зоната на негативния резултат.

Бъдете гъвкави в избора на модели

Дадена система може да работи добре за вас в определен период, но запомнете, че това може да се дължи и на моментна сполука. Опитвайте различни стратегии и варианти, като стартирате внимателно и с минимални суми. Сайтът на BgBets ви дава възможност да се регистрирате в платформите на основните букмейкъри в България и да изпробвате коя ви допада повече като дизайн, възможности за игра и коефициенти.