Как вървят коефициентите в Inbet.com - анализ от Nostrabet

Инбет е един от новите лицензирани хазартни оператори, които навлязоха на българския пазар. Компанията все още набира популярност в онлайн бетинг сектора и се стреми да предлага качествен продукт. В портфолиото от предложения се отличават секциите за Спортни залози и щедри начални бонуси. В онлайн платформата - Inbet.com, играчите ще намерят и високи коефициенти. Ставките не само за футболните мачове, а и за останалите спортове са над средното ниво за индустрията. Това означава, че букмейкърът е определил по-нисък процент маржин на своите ставки,  за да могат да са привлекателни за почитателите на спортни залози.

Ако направим сравнение на коефициентите на инбет с другите онлайн български букмейкъри, се забелязва, че в доста случаи ставките са по-високи на Inbet.com. Особено за най-интересните събития от света на спорта, операторът награждава своите клиенти с атрактивни коефициенти. Можем да отличим и ставките за дългосрочните прогнози, както и тези за множеството пазари към даден мач. Повече информация ще откриете в анализа на Nostrabet.

Освен за футбол, коефициентите са привлекателни и за други популярни спортове, като тенис, волейбол и баскетбол. Почитателите на тениса ще открият възможности за залози на турнири от сериите - АТП, УТА, Чалънджър, ИТФ за мъже и жени. Срещите са придружени с коефициенти, които са малко по-високи от тези на конкуренцията. Освен това букмейкърът дава и бонус под формата на free bet до 30 лева за всяка победа на първата българска ракета Григор Димитров.

Феновете на баскетбола също ще останат изненадани от ставките, които ще намерят в сайта. Освен на мачове от българското първенство имат опции да поставят залози и на срещи от Националната баскетболна асоциация на САЩ, водещите шампионати и турнири в Европа. За тях операторът е подготвил и Извънземен бонус (безплатен залог до 60 лева) за избрани събития. Волейболните фенове, които търсят високи коефициенти, ще ги открият в онлайн платформата на Инбет. Операторът предлага апетитни ставки за най-интересните срещи от Европа и света. Нашият анализ показва, че особено за волейболни коефициенти този букмейкър е сред водещите у нас.

Потребители ще открият в сайта и специална секция - Мачове на 0% Марж.

Това е още една възможност да се възползват от високи коефициенти за краен резултат за избрани футболни мачове. Опцията мачове с 0% марж се предлага за водещите първенства в Европа и европейските клубни турнири, както и за срещите от българския шампионат. За да могат регистрираните играчи да залагат на тези срещи с високи коефициенти, компанията се е отказала от своята печалба.

И това не са всички изненади за почитателите на високите коефициенти. За тях операторът предлага и мачове със Супер Завишен Коефициент - Megaboost. В специалната селекция от срещи попадат най-интересните мачовете от шампионатите в Европа. На играчите са предоставени различни пазари за залози, а не само за краен изход. Те могат да поставят своите предвиждания за общ брой голове в мача, голмайстор в мача по всяко време, брой корнери, дали ще има дузпа и червен картон, на точен резултат и още много други опции.

Високите коефициенти са търсени от играчите и ако Inbet продължава да изненадва с предложения, със сигурност ще стане сред най-популярните и водещи за страната. Въпреки че е от скоро на онлайн пазара за залози, българската компания вече доказа, че разработва иновативни функции, за да предостави качествено онлайн преживяване на своите клиенти.

„Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg”