Сторми Даниелс: Правих секс с Доналд Тръмп, бяха най-лошите 90 секунди в живота ми

Порнодвездата обясни, че всичко е било по взаимно съгласие и че няма тормоз или злоупотреба

Сторми Даниелс, звездата от филмите за възрастни е правила секс с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп по време на брака му с Мелания. По думите й, тя и Тръмп се срещнали чрез адвоката му Майкъл Коен и скоро последвали „най-лошите 90 секунди в живота й“.

В подкаста Mea Culpa Даниелс разказва пикантерии за сексуалните си преживявания с бившия президент. Тя разкри, че срещата е била уговорена на благотворително голф събитие, след което те са се озовали в стаята му.

„Той се съблече и седна на ръба на леглото. След което стана и ми каза: „Това е твоят шанс“. Казах: „Какво?", а той продължи: „Трябва да ми покажеш колко го искаш", разказа тя.

Сторми обясни, че всичко е било по взаимно съгласие и че няма тормоз или злоупотреба.

Порно актрисата твърди, че се е срещала няколко пъти с Тръмп и всичките пъти когато той вече е бил женен за Мелания.

Даниелс, която оттогава е написала книга за противоречията и се ангажира с обиколка в стриптийз клубове след скандала, заяви, че е получавала множество заплахи и е била обект на привърженици на бившия президент, откакто скандалът стана публично достояние.

Даниелс, чието име е Стефани Клифърд, съдеше Тръмп за клевета, след като той отрече нейните твърдения и схемата за плащане „под масата”. Това дело все още е висящо. /БГНЕС