В БНР с "уникален извод" - обявиха Мая Манолова за говорител на гражданите

Мая Манолова

Мая Манолова

В Българското национално радио Мая Манолова беше обявена като представителка на гражданите. Лидерката на движение „Изправи се, България“ участва в предаването „Нещо повече“, където продължи рекламната кампания от вчера за протеста си пред празния Министерския съвет през уикенда. Манолова повтори как вече не се събира в кожата си и че щяла да каже на правителството „довиждане“. 

Преди нея гост беше Искрен Веселинов от „Обединените патриоти“. Той разясни икономическите мерки, които управляващите предприемат. В края на разговора с бившата кандидат-кметица водещата на предаването Диана Янкулова направи озадачаващо заключение, което стресна слушателите: „След Искрен Веселинов чухме и мнението на гражданите, представено от Мая Манолова“. 

Обобщението, че бившето червено острие на БСП е обединител на всички българи прозвуча опасно и дори обидно. Освен че не сме чули някакви идеи от Мая Манолова освен, че иска оставката на кабинета, тя не влиза в нито едни социологически проучвания. Възможно е и от държавното радио да са направили грешка и да са върнали Манолова на поста омбудсман, когато действително имаше висок рейтинг, който обаче липсва на политическата сцена.