Възрожденецът Костадинов отново зове за излизане от ЕС и НАТО, водещият от БНТ мълчи за провокацията

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, чиято партия прокуратурата иска да закрие, отново зове по БНТ за излизане на България от ЕС и НАТО, мотивирайки се, че сме загубили национален суверенитет и достойнство, а учениците на учат по неговия учебник по Родинознание. Необяснимо е, че пропагандата на Костадинов бе отмината с пълно мълчание от водещия Георги Любенов. След като взе 2.7% от гласовете на българите на последните избори, Костадинов вече се чувства победител и заяви, че ни очакват нови избори, на които той ще влезе в парламента. 

Според него въпреки това разпределение на мандатите в новото НС, не е невъзможно да се направи правителство в името на „националните интереси и спасение“. Това ще бъде плод на едно изключително отвратително политическо кръвосмешение. А това ще доведе до сриване на доверието в опозиционните партии, хората ще бъдат отвратени. Обществената логика сочи нови избори до края на юли, посочи Костадинов. 

По неговите думи патриотичният вот се е сринал, защото избирателите на т.нар. патриоти са нанесли политически шамар за това, че са били излъгани от тях. 
ВМРО се продадоха на ГЕРБ и така предадоха и продадоха своите избиратели, отсече Костадинов.

Той изтъкна, че три са сериозните проблеми, пред които е изправена страната и по които те ще работят, ако влязат в парламента, а те са демографска криза, образование и здравеопазване. 

Демографска катастрофа е много тежка у нас, няма друг народ, който толкова бързо да се самоубиваме…Кризата в здравеопазването, която управляващите превърнаха по-скоро в политическа пандемия, докато за нас е важно – физическото и умствено здраве на нацията. И трето - образованието,  което беше превърнато в система, която създава аморфна маса, без национално самосъзнание и самочувствие. Държа да отбележа - за нас властта не е цел, а средство, чрез което да правим политики, които да променят държавата, коментира Костадин Костадинов.