Венета Райкова разкри, че в последната си книга не се "гаври" с Криско, а с Писко

Не забърквайте името ми и това на романа ми в интриги и лъжи!, пише тв водещата

Венета Райкова и Криско

Венета Райкова и Криско

"Искам категорично да заявя, че романът ми е художествена измислица и няма как в него да бъдат разпознати реални лица от българския шоубизнес. Това написа телевизинната водеща Венета Райкова в личния си профил във Фейсбук във връзка с появилата се информация в медиите, че "се гаври с Криско".

"Писко в "Скандал" е два метра висок, рус, мускулест мачо от Павликени, започнал кариерата си преди пет години - това няма нищо общо с Криско!  Личното ми отношение към Криско е положително, симпатизирам му и дори съм качвала клипче в профилите си как пея песните му. Затова не забърквайте името ми и това на романа ми в интриги и лъжи!, пише още Райкова.

В последната си книга в няколко реда Райкова разказва как рапърът Писко е стиснат и не дава и стотинка на гаджето си Капчица. Скандалната блондинка разказва как е имал гадже плеймейтка Капчица. Припомняме, че преди Цвети Криско бе интимен с Ася Капчикова.

За момента Криско по никакъв начин не отговаря на откритите нападки на Венета и бившата си. За никого обаче не е тайна, че певецът наистина е стиснат и не пръска пари по жените си, а предпочита да ги инвестира в нови песни и проекти, пише в. "Телеграф".