"Заплахата" Кемил Рамадан: Корнелия Нинова води президента за носа, прави номера като с Решетников

Тя е голяма лисица, Радев да се пази, обяви арестуваният от ДАНС за заплахи син на мюфтия

Кемил Рамадан, който беше кандидат за президент през 2016 г.,  човекът, изпращал заплашителни есемеси на президента Румен Радев и на лидера на БСП Корнелия Нинова, арестуван от ДАНС заради това и освободен по-късно, гостува в  Нова телевизия.   Политиците са длъжни да си вдигат телефона, когато им звънят от народа. Мога да ги притеснявам по 24 часа, категоричен е той. Кемил звъннал на двамата по три пъти, а когато не му вдигнали, изпратил посланията си.  

Той предупреди президента:  "Корнелия Нинова е голяма лисица, Радев да се пази от нея".  

Нинова води Радев за носа и му прави номера като този с ген. Решетников, смята Рамадан.

Обяви също, че службите ни са гола вода щом твърдят, че е учил в Саудитска Арабия.
Рамадан заяви, че е възмутен от поведението на президента Радев, защото на дадената от него вечеря ифтар(благотворителна вечеря за Рамадан байрам)  е имало и агенти на Държавна сигурност, а той нямал и право да дава такава, тъй като не е мюсюлманин. 

"Румен Радев няма никакво право да дава ифтар защото е християнин. Той може да е почетен гост на нея, но не и дава ифтар, защото не е мюсюлманин и не е постил. А постът започва в 3,30 сутринта и продължава до 9 вечерта.

Рамадан е посписал писмата с "Аллах акбар". Това е все едно да кажеш "Христос возкресе", добави Рамадан. В писмата нямало нищо заплашително - просто му прекипяло, като чул че Румен Радев е дал ифтар.
Писмата бяха прочетени в ефир и се видя, че има неща, които са  заплахи и клетви.

 Запитан как определя атентатите в Лондон и Манчестър, Рамадан повтори дума по дума това, което говорят из всички кафенета на Близкия Изток - те са организирани от израелските тайни служби МОСАД и американците.