Защо Бен Афлек се „поколебал“ да поднови връзката си с Дженифър Лопес

снимка: vesti.bg

снимка: vesti.bg

По време на промоционално турне за филма "The Tender Bar", режисиран от Джордж Клуни, Бен Афлек даде тази седмица ново интервю в радиошоуто на Хауърд Стърн. По време на интервюто той имаше възможност да говори за бившия си брак с Дженифър Гарнър и проблемите си с алкохолизма, но и да говори за връзката си с Дженифър Лопес, с която започна нов романс миналата пролет.

В него 49-годишният актьор обясни, че за кратко се е „поколебал“ да се свърже отново с 52-годишната певица седемнадесет години след последната им връзка. Причините? Медийният натиск, който стана една от причините за раздялата им през 2004 г., но особено влиянието, което връзката му може да има върху децата му. „Мина ми през ума със сигурност. Моята отговорност към децата ми е най-високата отговорност. Не искам да им причиня болка или нещо, което да ги опустоши, ако мога да го предотвратя. Животът ми ги засяга. Аз и майка им сме знаменитости. Това е трудно. Това е кръст, който трябва да се носи “, каза той.

Бен Афлек е баща на три деца, родени от брака му с Дженифър Гарнър, -Вайълет (16), Серафина (12) и Самюъл (9). Последните бяха официално представени на Дженифър Лопес през последните месеци, докато прекарваше време с нея и с нейните близнаци Макс и Еме (13-годишни, чийто баща е Марк Антъни). /БГНЕС