Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 23-29 септември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица голяма част от вас ще очакват новини свързани с хора от кръга роднини. През тези седем дни ще ви се наложи да се ангажирате с важни за семейството ви документи или други административни дела. Това ще бъде една благоприятна седмица за ангажименти свързани с деца, независимо дали са ваши собствени или работата ви е свързана с деца.

През тази седмица ви предстоят събития, срещи и разговори, които ще определят ваши решения и действия през близките няколко седмици и месеци.
През този период може да очаквате новина или събитие свързано с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Като цяло това ще бъде седмица, в която трудно ще намирате време лично за самите себе си. Винаги ще възникват някакви нови ангажименти или задачи.

Ще ви се наложи да изпълните обещание или уговорка, която имате с човек, който най-вероятно живее в друго населено място. През седмицата може да очаквате гости в дома си или ще присъствате на събиране в дома на роднини, приятели.

Жените Овен ще имате интересна седмица във финансов план, тъй като ще възникват неочаквани ангажименти, получаване на ползи от допълнителни ангажименти или ще получат неочаквани приходи. Мъжете ще търсят обяснение на провали на техни планове или действия. Ще сте склонни да търсите грешки в собствените си действия или илюзии, но реалистично ще гледате и на въздействието на различни обстоятелства.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще имате възможност да възстановите свои загуби или лични контакти. През тези седем дни ще възникнат благоприятни за вас нови възможности или ще създадете отношения с хора, които ще ви помогнат да разрешите проблеми, ситуации и др.

Съдбата ще ви обезщети по някакъв начин за една загуба през тази година.
През тази седмица добро развитие ще имат любовните ви отношения. Ще имате желание и възможност да разговаряте за бъдещи общи действия и начинания. Това ще бъде благоприятно време за пътуване свързани с любими хора. Добро развитие ще имат ваши професионални дела с хора или институция от друга град (държава).

Сега обаче лесно ще се разкрият тайни или задкулисни действия, които ви засягат пряко. През седмицата бъдете предпазливи, но не конфликтни във финансови отношения с жени.

Жените Телец ще са много подозрителни към добрите думи и комплименти на човек, който не е от собственото им семейство. Ще търсите причина за подобно отношение, тъй като интуицията ви подсказва, че този човек търси някаква облага или изгода от вас. Избягвайте хитрости, неискренни обяснения за неща, за които всъщност трябва да бъдете откровени и директни. Подобни действия от ваша страна могат да създадат нежелани усложнения в делата или в отношенията ви.

Мъжете ще са нетърпеливи и докачливи. Това ще бъде проблем както в личните ви, така и в професионалните ви отношения. Ще влизате в конфликт, с идеята че защитвате своята кауза, но действителността не е такава…

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, използвайте благоприятното време през тази седмица да реализирате планове и ангажименти свързани с пари. Запазете толерантност, дипломатичност и коректност в действията си. Любовния ви живот ще бъде интересен, ако сте склонни към приключения.

През седмицата ще имате възможност да създадете нови запознанства или ще преживеете приятни изненади с настоящия си партньор.
През седмицата вероятно ще ви се наложи да отложите разговор, поради желанието ви да избегнете неприятен спор или конфликт. Контактите ви с колеги или с клиенти трябва да са изчистени от емоции или излишни коментари от ваша страна. Може да имате едни очаквания за отношенията си с тях, а ситуацията да се развие в съвсем различна посока.

Жените Близнаци ще са по-емоционални от мъжете и това ще ги прави склонни към романтични прояви, желание за интимност или пътувания (посещения) на специални места. Ако сте несемейни, използвайте тази седмица за търсене на нова връзка и избягвайте да я натоварвате още в самото начало с някакви специални очаквания. Развивайте новите си отношения стъпка по стъпка, ден за ден.

Настроенията и действията при мъжете изцяло ще зависят от техните финансови възможности или интереси. Не смятам, че ще бъдете меркантилни или безкрупулни в отношенията си, но в никой случай няма да бъдете наивни или да си разпилявате безцелно времето и ресурсите.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате полезни за вас разговори свързани с реализацията на бъдещите ви планове. Вероятно сега ще планирате важни разходи или срещи с хора, които ще имат значение за изпълнение на вашите цели. През тази седмица желанието ви да постигнете един успех може да ви изкуши да използвате хитрост или да направите опит да манипулирате някого. Дори да постигнете успех, той няма да продължи дълго време.

През седмицата ви предстои разговор или среща с човек, който преживява силен стрес поради събития в дома или в работата си. Тази житейска драма е с неясно развитие в бъдещето.
Мнозина ще предприемат непланирано пътуване с най-различна цел: по семейни причини, с цел отдих и др. През тези седем дни ви предстои ви преживеете неочаквано събитие с приятели, което касае техния личен (семеен живот). През тази седмица има вероятност малко прибързано да се зарадвате за нещо, което ще се окаже невярно. Ще можете да се зарадвате на добри финансови приходи или на благоприятно развитие на паричните ви дела.

Жените Рак ще имате очаквания за отговор на тяхно предложение или покана. Нещата ще се развият бавно, но проявете търпение, няма да загубите. Мъжете ще търсят смисъл в думите и действията на роднини или колеги, които напоследък се държат странно или непредсказуемо. Не мисля, че има причина за безпокойство, но ако това наистина ви създава дискомфорт, седнете и разговаряйте за нещата, които ви притесняват.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви се наложи да помогнете на роднини или приятели да разрешат проблеми или неприятности, които са ги поставили в затруднено положение. Те вероятно ще имат връзка с техния личен живот, който се влияе от събития свързани с интриги други злонамерени действия срещу тях.

През тази седмица самите вие ще трябва да се погрижите за любовния си или семеен живот и най-вече да игнорирате всякакви опити за вмешателство от страна на други хора. Техните интереси или желания са противоположни на вашите и вие трябва да съхраните това, което е важно за вас.

През тези седем дни ви предстои да преживеете събитие, което ще има връзка със среща, събиране или представяне предимно свързано с работата или с бизнеса ви.
Жените Лъв ще вложат повече енергия в дела свързани с дома и семейството си. За това ще има няколко конкретни причини или внезапно ще възникне такава необходимост. Мъжете ще трябва да се погрижат за собственото си здраве. Не пренебрегвайте неразположенията си. Избягвайте стресови ситуация или рискови действия. Отношенията ви с хора родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец ще изискат голямо търпение от ваша страна.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще преживеете събития, които ще са свързани с кражба на лична информация (от телефон, компютър, портфейл) или на лични вещи. Който и да се опита да се възползва от нещо, което е ваше, ще го направи с хитрост и дори може да не разберете за това (поне не веднага).

През тази седмица не се задълбочавайте в търсенето на източника или причините за клюки или коментари по ваш адрес.
Едно игнориране от ваша страна ще прекъсне тяхното действие много по-бързо. През седмицата ще имате неотложни финансови ангажименти и действия. Мнозина от представителите на зодиакалния знак Дева ще пътуват през тези седем дни, като това пътуване може да има връзка със среща или гостуване в друго населено място.

През седмицата ще успее да ви изненада една неочаквана ситуация в дома ви или в дома на ваши приятели, роднини. Очаквайте новина, която ще ви зарадва, защото по някакъв начин ще е добра за семейството ви.

Жените Дева ще са емоционално нестабилни, което ще ги прави докачливи и чувстителни през тези седем дни. Това особено неприятно ще повлияе на любовните ви отношения. Мъжете ще запомнят задълго една обида или неприятен коментар, който може да има връзка с човек роден под знака на Везни, Близнаци или Водолей.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате интересни преживявания с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец.
Някои от вас ще са склонни да направят инвестиция, която ще донесе печалба или друга някаква изгода в бъдеще. През тази седмица ще имате възможност да подобрите здравословното си състояние след приключване на лечение, терапия или чрез спортни (физически) занимания.

През тази седмица ще имате благоприятно време за разрешаване на стар проблем или сложни отношения с човек, който е извън кръга ви от роднини.
През тази седмица ще имате ангажименти свързани с имот, който вие или семейството ви притежавате. Ще ви се наложи да обмислите много внимателно някои свои действия в този план.

Жените Везни ще имат успешна и продуктивна седмица. Ще можете да реализирате ваша идея, което ще ви направи горди от собствените ви действия или постижения. Мъжете ще имат по-сериозни ангажименти с роднини или с дела, които касаят дома им. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в друго жилище или за промени в дома, където живеете в момента. Здравето ви все още бъде лабилно, затова избягвайте натоварвания и се грижете по-добре за себе си.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще имате благоприятно време за приключване на стари ангажименти, които са важни за семейството ви. Тази седмица вещае различни събития свързани с роднини и приятели от близо и далеч. Не всичко ще ви радва, но и не всичко ще ви ядосва…

През тези седем дни ще търсите начини да разрешите битов проблем, проблем с техника, имот и др. Вероятно ще се нуждаете от професионалист или ще трябва да си осигурите достатъчно финансови ресурси за подобни действия. През седмицата ще сте нетърпеливи или ще смятате, че се товарите с много задачи, което може да създаде напрежение в отношенията ви с хора, които живеят с вас.

През тази седмица ще бъдете нетолерантни към хора, които ви пречат да реализирате плановете си, така както вие искате. Мнозина ще организират събиране в дома си или ще присъстват на такова свързано с роднини.

Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж, сватба, кръщене или празнуване на юбилей.
Жените Скорпион ще са впечатлени от действия или разговор с човек роден под знака на Овен, Стрелец или Лъв. Възможно е това да бъде мъж или роднина от страна на брачен (интимен) партньор. Мъжете ще са склонни към прояви на егоизъм, самоизолиране от активен социален или семеен живот. Истинските приятели или хората, които ви обичат ще разберат, че това е временно състояние, но все пак не натоварвайте други хора с емоционалните си настроения.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще бъдете съпричастни към неприятностите или проблемите на близки хора. Възможно е да възникне необходимост от пътуване. През тези седем дни ще проведете интересни и полезни за вас разговори, ще обсъждате различни бъдещи ангажименти. През тази седмица мнозина ще се наложи да се погрижат за свое старо здравословно заболяване. Вероятно ще възникне необходимост от диета, терапия или друго специализирано лечение.

През седмицата има голяма вероятност да забравите или да изгубите нещо.
През тази седмица ще обсъждате с приятели ваши или техни допълнителни доходи, подобряване на финансовата ви ситуация и др. Като цяло това ще бъде една интересна, но изпълнена с различни ангажименти седмица. За съжаление не всички събития ще ви донесат положителни емоции. Затрудненията, където възникнат такива, не бива обаче да създават меланхолични настроения или депресия. Всичко се върти, а най-вече обстоятелствата се променят.

Жените Стрелец ще преживяват много емоционално всяка неприятност, противоречия в отношенията или нелоялност. Ще сте склонни да се вторачавате в един проблем и да не виждате променящите се обстоятелства в цялата картина. Мъжете ще имат странно преживяване или съновидение, което няколко дни ще ангажира вниманието им с различни въпроси свързани с причината или смисъла на тези събития.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица любовният ви и семеен живот ще бъде в основата на интересни събития и преживявания. На мнозина ще им се наложи да вземат важни решения, поради възникването на нова възможност за развитие на важен план или идея. В повечето случаи те ще касаят вашето семейство или роднини.

Седмицата ще благоприятствува семейно или сватбено тържество.
Несемейните представители на знака Козирог могат да очакват динамични събития, особено в личния си живот, където едно ново начало ще ви зареди с надежда за по-добро бъдеще. През седмицата вероятно ще възникнат грижи или неочаквани ангажименти свързани с дете. През тази седмица са вероятни новини или събития свързани с бременност или с раждане на дете. Различни по значение за вас новини допълнително ще украсят емоционално вашата седмица.

Жените Козирог ще запомнят седмицата с приятни преживяване или среща. Някои събития определено ще съумеят да повдигнат духа ви. Мъжете ще имат седмица, която ще определи в голяма степен професионалното им развитие. Важен проект или начинание в работата или в бизнеса ви може да промени живота ви или да ви даде важен житейски и професионален опит.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате общи действия или ангажименти предимно с жени. Вероятно тези ваши дела ще имат връзка със семейството ви или със собствената ви работа. През тази седмица бъдете внимателни с разходите за покупки. Проверявайте добре примамливите оферти свързани с отстъпки, промоции или сезонно намаление.

През тези седем дни внимавайте на обществени места, пазете личните си вещи и пари от кражба или загуба поради разсеяност. Тази седмица ще преживеете разочарование свързано с новина или предложение, които ще получите твърде късно. През тези дни ви предстои среща или събиране с роднини или с близки приятели по важен за тях повод. Ще преживеете няколко интересни събития в семейството си, които ще се запомнят с различни емоционални моменти.Ще имате интересни или странни сънища свързани с човек, който е в Отвъдното.

Седмицата може да ви донесе по-добри доходи или възможност да си осигурите такива.
През тази седмица не търсете нови познанства или контакти. Концентрирайте се върху комуникацията с ваши стари приятели и познати. Жените ще имат интересни идеи за промени на интериора в дома си. Възможни са покупки за дома, но едва ли ще направите големи разходи. Не са изключени дребни ремонти или подобрения. Мъжете ще са по-големи оптимисти тази седмица, но за това ще си има конкретни причини. Разговори или общи действия с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще имат важно и положително значение за вас.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще имате важни и отговорни дела или срещи с хора отблизо и далеч. Едва ли ще възникнат изненади в планирането на подобни събития и най-вероятно всичко ще се реализира така, както вие очаквате.

Тази седмица ще ви зарадват новини или събития свързани с дете или с млад човек от семейството ви.
Развитието на различните събития през тази седмица, са свързани с преминаването от един етап на вашия живот към друг. Приключвате един период и бавно тръгвате към развитието на нов (стига досега да сте извървели необходимия за това път). Това ще бъдат бавно развиващи се събития, свързани с появата на нови възможности, хора и обстоятелства в живота ви.

През тази седмица ще имате възможността да се облагодетелствувате от неща, които не са били преди важни за вас или не са били ваш приоритет. Жените Риби ще следят внимателно обществените и политически новини. Ще имате интересна, динамична и полезна за вас кореспонденция или комуникация с хора от различни разстояния. Мъжете ще са емоционални, склонни към наивност или свръхемоционалност в действията си.

През тази седмица по един или друг начин ще бъдете част от събитие свързано с дете в семейството на ваши приятели или роднини.

Източник: astro.velida.net