Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 14 – 20 септември)

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате грижи или тревоги свързани със собственото или на близък човек здраве.

През седмицата е вероятна кратка раздяла с роднина или с приятели поради пътуване или друга важна причина.

През седмицата ще имате възможност да развиете важно за вас приятелство, но не допускайте хитрости или тайни да помрачат тези добри тенденции.

В любовния си живот се наслаждавайте на това, което имате в момента. Сега не е време за промени. Ако сте сами и търсите любов, потърсете нови начини да създадете романтични познанства, без да ги насилвате в началото според собствените си очаквания и желания.

През седмицата ще ви зарадва новина или събитие от кратко разстояние свързано по някакъв начин с пари.

Седмицата носи за родените под знака на Овен успехи в паричните и материални дела.
През тези седем дни са възможни трудности с работа, която трябва да завършите в рамките на работната седмица. Ще ви се наложи да търсите помощ или съдействие, а това няма да бъде лесно.

През тези седем дни могат да възникнат трудни взаимоотношения със съседи Причина за това могат да бъдат неочаквани битови проблеми или други противоречия.

През седмицата мнозина ще имат среща свързана с родители или с роднини, която ще има значение за планиране на други предстоящи събития.

Новина, която ще получите от жена от друго населено място ще касае развитието на неприятности в нейния личен живот.

Жените ще имат благоприятно време да подновят гардероба си с дрехи за есента и зимата. Погледнете кои вещи в дома ви се нуждаят от обновяване и какво може да изхвърлите като непотребна и ненужна вещ.

Мъжете ще приемат твърде емоционално някои неприятности в дома си и ще търсят начини да избягат от тази натоварваща ги реалност. Нищо обаче няма да се разреши по този начин, напротив!

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е една натоварена и напрегната седмица.
Недоразумения или подозрителност в действията на партньора ви могат да бъдат причина за нежелано противопоставяне и дори за охлаждане на отношенията ви.

Разбира се, това може да се дължи на факта, че тази седмица ще сте настроени прекалено критични спрямо действията на хората около вас. Трудно ще разбирате техните действия, особено когато те са противоположни на това, което вие искате или очаквате.

Под напрежение ще бъдат и вашите отношения с роднини, поради вашата по-голяма емоционалност или чувствителност през тези седем дни. Допълнителен емоционален дискомфорт във вас самите може да възникне поради житейска драма в живота на приятели.

Хубавите неща през тази седмица ще са свързани с възможността да намерите начин за правилно лечение, терапия или възстановяване.
По-добрата ви лична кондиция ще има важно значение за фокусиране върху изпълнението на важни за вас задачи и ангажименти.

Жените Телец да избягват прояви на ревност, на конфронтация, на налагане на собственото си мнение и воля. Постигнете ли контрол върху подобни емоции, пред вас е една интересна, успешна и по своему уникална седмица.

Мъжете ще трябва да се преборят емоционално с някои неприятни новини, свързани с драма в живота на хора, които познават. Възможна е раздяла с човек, който заминава надалеч. Важни за вас ще бъдат отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Козирог, Телец или Дева.

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще преживеете събития, които ще ви заредят с оптимизъм за бъдещето.

Вероятно през тези седем дни ще получите различни предложения и важна за вас информация. Ще имате възможност да реализирате нови благоприятни шансове, които ще възникнат за вас.

Важно значение за вас ще бъде информация, която ще получите от човек, който живее недалеч от вас.

Някои от вашите очаквания за тази седмица ще бъдат свързани с важна среща, разговор или събиране.

През седмицата ще имате разговори с роднини или ще се ангажирате с конкретни действия от финансов характер с тях.

Възможно е получаване на пари или уреждане на финансов документ с човек от кръга ви роднини.
Неочакваните събития през тази седмица преди всичко ще отворят нови възможности за вас. Няма да ви се даде нищо, няма да преживеете нищо, което да няма смисъл. Не се осланяйте единствено на вашата лична преценка на конкретните събития, следвайте ги с вяра.

През седмицата ще разговаряте и ще вземете решения свързани с настоящо или бъдещо жилище. Възможно е конкретно събитие през тази седмица да ви провокира към подобни действия.

Жените Близнаци ще преживеят интересни и заредждащи ги моменти свързани с жена или с жени. Следете внимателно отношенията си с жени родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, защото те носят важни послания със себе си.

Мъжете нека да използват тези седем дни да направят планове за тези промени, с които смятат да се ангажират през следващите 3 – 6 месеца. Не игнорирайте информация или помощ от страна на хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица различни новини или събития ще ви покажат правилността на някои ваши решения, които сте взели в близкото си минало.
Това особено важи за решения, касаещи ваши отношения с приятели или с познати хора.

Пътуванията през тази седмица могат да претърпят промени, като причините за това ще са най-различни, включително възникването на здравословен проблем или друго непредвидено обстоятелство.

През седмицата ще възникне конфликт или спорна ситуация свързана с имот, който вие или някой от семейството ви притежава.

Изненадите през тази седмица ще са свързани с хора, с които работите заедно или които са ваши съседи.

За някои от вас може да възникне неочаквана възможност за нова работа или нова дейност.
През тази седмица може да получите покана за събиране или среща свързана с ваш роднина.

През тези седем дни мнозина ще преживеят различни емоции свързани с новина за бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Жените Рак ще имат повече семейни и лични ангажименти, в повечето случаи свързани с баща, дядо, съпруг, брат или син. Събитията през седмицата ще се развиват бързо и трудно ще намирате достатъчно време за почивка.

Мъжете може неочаквано да се откажат от своя идея или план. Ще ви се наложи да се върнете към минали преживявания или натрупан вече житейски опит преди да продължите напред.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв пред вас е седмица, в която ще се ангажирате с най-различни професионални ангажименти, с бизнес срещи, търсене на нова работа, промотиране на нов продукт или дейност и др.

Някои от важните моменти във вашата работа ще са свързани с клиенти или бизнес партньори от друго населено място.
Изненадите по някакъв начин тази седмица ще имат някаква връзка връзка с дете или с деца.

През седмицата ще получите покана или предложение, което не бива да приемате прибързано, защото ситуацията може да се окаже съвсем различна.

Избягвайте да споделяте информация без да я проверите, тъй като през тази седмица има вероятност да разпространите фалшиви новини.

Конфликтите тази седмица (където възникнат такива) ще са следствие на ваши минали грешки и пропуски.

Много важно ще бъде през тези седем дни да не позволявате илюзии или нереални мечти да определят ваши планове или желания. В такъв случай седмицата може да се развие по един сложен за вас начин.

Жените Лъв ще бъдат изненадани от писмо, съобщение или телефонен разговор с приятел, с когото отдавна не са имали контакти. Новите ви познанства тази седмица в повечето случаи ще са с хора от различни градове и държави.

Мъжете ще успеят да излязат от една задънена улица, да разрешат един сложен проблем или да постигнат примирие (хармония) в проблематична връзка.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева не изпадайте в паника от грешки, които сте допуснали през миналата седмица или недоразумения, които са възникнали по ваша вина. През тази седмица ще имате възможност за корекции, но бъдете готови за компромиси, а в някои случаи да поискате и извинение.

През тази седмица ще бъде важно да осъзнавате, че финансовите ви дела са твърде нестабилни. Спокойното обмисляне и планиране на нещата, ще ви извади от тази объркана ситуация и ще ви помогне да се стабилизирате.

В работата си може изцяло да се доверите на ваши колеги, партньори или ръководители.

Ще имате късмет през тази седмица, но важна роля в делата ви ще изиграе вашия личен чар и умението ви дипломатично да комуникирате с другите хора.
Така ще успеете да впечатлите нови делови или бизнес партньори, клиенти, нови познати и др.

През тази седмица бъдете взискателни към себе си и не се отдавайте на крайности във временни удоволствия.

Ще имате благоприятно време за любовни авантюри и нови познанства. През тези седем дни ще разберете някои важни неща за настоящия си партньор и това ще ви накара да преосмислите вашите отношения.

Пазете се от представител на земните зодиакални знаци, който ще ви създаде проблеми.

Жените Дева да използват седмицата за профилактични прегледи или терапия, зъболечение и други форми за постигане на добро здраве. Притесненията в любовта сега са нежелателни, бъдете естествени, бъдете себе си!

Мъжете трудно ще разполагат със собственото си време, тъй като винаги ще възникват нови задачи и ангажименти извън планираните. Това може да доведе до отлагане на обещани срещи или събирания.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица в голяма степен собствените ви емоции ще влияят върху вашите решения и действия. Това няма да бъде лесна и безгрижна седмица за вас, затова не позволявайте да разпилявате времето си с неща, които не са важни в този момент.

Между хората в семейството ви ще бушуват различни емоции, чувства и настроения, които ще излязат наяве през тази седмица. Тяхното развитие ще е непредсказуемо, но вие умеете да балансирате и да създавате хармония около себе си. През тази седмица ще трябва да покажете какво можете…

В работата ви коментари или действия на колеги или клиенти може да са причина за напрежение. Споровете няма да доведат до примирие.

През седмицата може да решите да изненадате близък човек с подарък или вас ще ви изненадат с такъв.
Това ще бъде благоприятно време за пътуване със семейството ви или за организиране на различни срещи и контакти с роднини или с приятели.

През седмицата избягвайте завръщане към миналото си: стара любов, стара работа или стари приятелства, които вече са изчерпали своето значение.

Тези от вас, които имат собствено дете тази седмица ще се ангажират с разрешаването на здравословен или друг личен проблем.

Жените Везни да избягват песимистични и депресивни настроения и състояния. МИслете какво може да направите преди всичко за себе си. Създайте си собствен, личен комфорт!

Мъжете ще се фокусират върху стабилизиране на личните си или семейни финанси. Вероятността да потърсите нова или допълнителна работа е много голяма.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Скорпион, използвайте тази седмица за преоценка на ваши действия и постижения досега.

Обмислете добре преживяванията си (успехите и неуспехите) от началото на годината до този период (средата на септември).

Поговорете си с хора, които смятате, че са важни за вашите планове и цели. Не пренебрегвайте тяхното мнение или съвет. Обмислете ги, преценете ги и тогава вземете решение дали да се възползвате от тях.

През седмицата ще преживеете различни приятни събития свързани с дете.
В някои случаи те могат да изискат покупката на необходими дрехи, вещи, подарък или друг разход на пари.

През тези седем дни напрежението на работното ви място ще бъде по-голямо. Най-вероятно ще ви бъде трудно да контролирате събития или емоции на ваши колеги, клиенти или ръководители.

Старайте се да преживявате всяка ситуация с шега и с усмивка. Избягвайте прояви на сарказъм или неуместни шеги, които могат да ви злепоставят или поставят в неудобна ситуация.

През тази седмица ще имате възможност да развиете ваши приятелски връзки.

Създадени вече познанства могат да окажат някакво влияние върху решения, които ще вземете през тази седмица.

Новите познанства, които ще възникнат през този период, ще са с определена мисия в живота ви. Дайте им време естествено да се развият.

Ще бъде много важно през тези седем дни да гледате по-оптимистично на любовния си живот, независимо дали търсите нова връзка или се наслаждавате на вече създадена такава. Отношения с партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион могат да ви натоварят с негативни емоции.

Жените Скорпион могат да поставят на малък тест искренността и честността на партньора си в техните отношения.

Мъжете ще се фокусират върху професионалните си и бизнес дела. Имате цели и планове и ще вложите енергия и ресурси в тяхната реализация.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица ще възникне интересна възможност да подобрите доходите си, да вложите свободното си време в дейност, която може да ви донесе допълнителни пари.

Важна роля в подобни събития ще изиграе информация, предложение или идея от страна на ваши приятели или познати.

През седмицата ще преживеете неочаквано събитие свързано с човек, с когото работите заедно: колега, ръководител или клиент.

През тези седем дни ще ви се наложи да вземете решение свързано с пътуване или ще преживеете промяна свързана с преместване в друг дом, село или град. Понякога такива решения могат да се отразят много силно на настроението. Вероятно това ще се дължи на факта, че се колебаете или страхувате от погрешни действия.

През тази седмица благоприятно развитие ще имат ваши контакти с хора родени под водните зодиакални знаци.
Седмицата носи вероятност от среща или емоционално събитие свързано с жена от кръга ви роднини, приятели или съседи.

През седмицата ще ви се наложи да проведете откровен, но труден разговор с мъж.

Жените Стрелец ще вложат голяма част от времето си в неща свързани с образованието или развитието на талант на дете или внуче. Ще има какво да ви радва като постижение през тези седем дни.

Мъжете ще имат ангажименти свързани с документи или с пари, които съответно ще имат връзка с хора или с институции от друг град или държава.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас е седмица, в която ще искате да реализирате един прогрес в планове свързани с развитието ви като личност или професионалист. Повечето от вас ще се усещат сигурни, че са изградили нужната база за това.

Възможни са неизчистени проблеми и тревоги, които все още да висят във въздуха изчаквайки своето благоприятно време за разрешаване и приключване.
През тази седмица ще бъде много важно да съумеете правилно да организирате делата си.

Среща или разговор с жена ще се развие според вашите очаквания и ще ви донесе желаното от вас удовлетворение.
Седмицата носи за мнозина от вас събитие или събиране свързано с бебе или с малко дете.

Ако ви предстои да се ангажирате със сериозни финансови дела, през тази седмица следете добре тези свои действия и не допускайте грешка или опит за манипулация и измама.

Новите познанства ще се развиват в интересна посока и ще ви донесат позитивни емоции в ежедневието ви. Същото се отнася и за личния ви живот, където може да преживеете няколко интересни моменти.

Емоции ще ви донесе и едно пътуване със семейството или по семейни причини. Използвайте почивните дни за посещение на места, където не сте били преди.

Събития свързани с ваши роднини от друго населено място ще бъдат повод за телефонни разговори.

Жените Козирог ще имат запомняща се седмица. Важни преживявания ще имате предимно свързани с мъже: роднини, приятели, колеги, партньори.

Мъжете също ще имат интересни преживявания през седмицата, но те едва ли ще ви изненадат. Този път ще сте успели да планирате делата си по-добре

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате благоприятно време за работа с документи, за контакти с представители на юридическа или съдебна институция и др.

Много е вероятно да ви зарадва новина или предложение, които вещаят бъдеща интересна промяна в живота ви.

През седмицата ще преживеете събития или ще имате повод за радост свързана с дете или с млад човек.
Новите познанства с хора, които са по-млади от вас ще са интересни и полезни за вас. Те могат да ви обогатят с нови познания, умения, да ви срещнат с други нови хора.

През седмицата някои от неприятните моменти ще бъдат свързани с хора, които ще ви потърсят или посетят (най-вероятно в дома ви) разтревожени от техни собствени проблеми, загуби или неблагополучия.

Седмицата носи вероятност за неочаквана житейска раздяла с мъж.

Жените Водолей могат да предприемат през седмицата важно за тях пътуване. Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на имуществен или имотен проблем, за грижи свързани с имот на село или в друго населено място.

Мъжете трябва да запазят чувството си за реализъм и справедливост. Не допускайте в отношенията си спорове за неща, за които нямате достатъчно информация. Много важно ще бъде през тези седем дни да избягвате на всяка цена конфликти в семейството.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, пред вас са седем дни на много труд и усилия, чрез които ще можете да постигнете желаните от вас резултати. През тези седем дни ще бъде важно да не се притеснявате да търсите помощ и подкрепа от доверени или способни хора.

Ще бъде добре да избягвайте да споделяте с всеки свои лични, семейни или професионални планове.

През седмицата на работното ви място ще се случи нещо хубаво или ще получите важна за кариерата ви новина.
През тази седмица ще сте по-чувствителни, което в повечето случаи ще ви предпазва от опасности и ще ви помага в любовта.

За да бъдете щастливи в интимен план, инициативата за запознанство, среща или забавление, трябва да бъде ваша.

Жените Риби ще обмислят различни варианти да променят отношенията си с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. За вас новите познанства може да бъдат свързани със странни или трудни за разбиране хора. Това не означава, че в гърдите си не носят голямо и щедро сърце.

Тези от вас, които имат създадена вече романтична връзка, нека оставят на този етап нейното развитие в ръцете на партньора си.

Мъжете ще изпитат притеснение и нервност по финансови въпроси, тъй като на този етап ще ви бъде трудно да прогнозирате бъдещето си. Учението или кариерата на дете ще бъде тема на важни разговори в семейството ви.

Седмицата носи вероятност за парични постъпления в дома ви чрез жена.

Източник: astro.velida.net