Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (10 - 16 август)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас са дни, в които ви предстои да преживеете досадни, изнервящи ви неприятности, свързани с финанси или с хора, на които сте имали доверие.

Трудно ще си простите грешката, че сте се доверили на неправилния човек относно важни за семейството или работите ви дела.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с жени, с които работите заедно или имате бизнес контакти.

През тази седмица се стремете към добро планиране на делата си и избягвайте всякакви форми на хоас или объркване.

През седмицата мнозина от вас ще бъдат натоварени с повече задачи в семейството и в работата си.
Вероятно ще възникне необходимост от пътуване или среща от финансов характер.
Като цяло предварителните ви очаквания за развитието на събитията през тези седем дни няма да ви разочароват, но са възможни неочаквани ситуации в обществен или политически план.

През седмицата ще се вълнувате от развоя на събития в живота на човек роден под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Мъжете Овен ще бъдат с нещо изненадани в работата или в бизнеса си.

Жените ще изпитат по-големи затруднения при разрешаването на неприятности или проблеми. Възможно е да претърпите провал и това да повлияе на самочувствието и на настроението ви.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица бъдете подготвени за по-големи разходи. Финансово това може да се окаже една нестабилна седмица, но едва ли ще преживеете някаква финансова криза.

Важното е през тези седем дни да не допускате паника или напрежение вътре в себе си, както и в отношенията си с други хора.

Седмицата вещае различни преживявания свързани със здравето на роднина или приятел.

През седмицата ваша приятелска връзка може да бъде причина за различни проблеми или да ви натовари с негативни емоции.

Като цяло това ще бъде седмица с най-различни емоционални преживявания. Когато нещата се развиват добре за вас, тогава вложете енергията си към разрешаване на проблемите, които имате.

Вероятно ще имате конкретни и специални очаквания за развитието на важни събития през тези седем дни. Мислете, планирайте и избягвайте емоционалните решения и действия. Ще можете да постигнете успехи единствено благодарение на вашите собствени усилия.

През седмицата направете селекция на новите си познанства и избягвайте хора, които търсят само ви натоварват със собствените си проблеми и оплаквания.

Седмицата носи хубави преживявания в любовта.
Мъжете ще имат възможност за ангажимент, които ще има донесе допълнителен доход. Не е голяма печалба, но ще бъде в полза на личния ви бюджет.

Жените ще са настроени за повече интимни и романтични преживявания. Изненади са възможни ако имате партньор роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци през тази седмица ще следите с напрежение събития в живота на приятели или познати. Те могат да бъдат свързани със здравословни проблеми, с някаква лична или професионална драма.

Към новите познанства през тази седмица трябва да се подхожда внимателно, без да бързате да разкривате неща от личния си живот.

Това ще бъде благоприятен период за уреждане на документи или договорни отношения свързани с имот или с някакъв вид имущество. Може да закупите нещо с договор или със заем.

През тази седмица ще ви се наложи да преосмислите някои свои стари идеи и планове, да видите, кои от тях все още имат потенциал за развитие и кои са без всякаква перспектива.

Възможно е други събития да ви върнат към миналото ви, като това може да са срещи със стари приятели или други спомени.

През тази седмица финансовите ви дела ще имат добро развитие, като може да постигнете важни успехи или да се зарадвате на неочаквани пари, на по-добри печалби.

Тревогите в семейството ви могат да са свързани с неочаквана стресова ситиация, но това ще зависи в голяма степен и от индивидуалния ви хороскоп.
Ако имате партньор роден под знака на Лъв, Овен или Стреелц, седмицата ще има с какво да ви изненада.

Жените Близнаци ще преживеят събитие свързано с мъж, като това може да бъде съновидение свързано с човек, който е в Отвъдното, с панахида и др.

Мъжете ще имат по-сериозни отговорности или задължения в дома си, особено по отношение на дела свързани с жени: майка, сестра, съпруга и др.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, тази седмица може да се окаже изпълнена с неочаквани събития в работата или в бизнес делата ви ви.

Събитията, които ще ви изненадат ще са свързани предимно с хора от друго населено място или държава.

Бъдете разумни и по-малко емоционални в отношенията си с хора от семейството си, те едва ли ще ви изненадат с нещо, което вече не сте преживяли.

През седмицата ще имате различни финансови отношения с хора извън дома си. Те могат да ви натоварят по някакъв начин, но разултатите ше са важни за вас. През седмицата ще имате съновидение свързано с човек от Отвъдното. Така вероятно ще получите правилен съвет или светлина по важен за вас казус.

През седмицата ще имате парични постъпления, но и ще възникнат някакви усложнения свързани с пари.
Тази седмица ще ви изненада събитие свързано с момиче.

Мъжете Рак ще имат амбиция да постигнат по-добри финансови резултати или да си осигурят повече приходи, особено младите мъже.

Жените ще се сблъскат с хора с най-различен темперамент, хитри, склонни към задкулисни действия и манипулации и др.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тези дни се пазете от прибързани действия, които биха могли да объркат сериозно плановете ви. Бъдете разумни и мъдри в действия и решения.

През седмицата ще проведете важни за вас делови срещи, които ще ви помогнат за разрешаването на финансови или професионални въпроси. През седмицата иронията или сарказма на някой около вас може сериозно да ви обиди или разочарова от този човек.

Внимание ще изискат отношенията ви с колеги или с клиенти. Старайте се преди всичко да бъдете точни и коректни с тях.

На мнозина от вас през тази седмица предстои подготовка за пътуване, включително в чужбина.

Тази седмица ще постави на изпитание ваши семейни отношения, но определено имате нужда от такова изпитание.

Тази седмица вещае получаване на пари или важен документ.
Ще ви зарадва нещо, което ще има връзка с ваша романтична или брачна половинка.
В здравословен план са възможни проблеми със стомаха и болки в крайниците.

Мъжете ще се зарадват на новини от друго населено място или ще имат интересно преживяване по време на пътуване.

Жените да избягват важни промени през тези седем дни, сега трудно ще намерите правилна посока за развитие на важни за вас проекти и планове.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през седмицата може да се сблъскате с нелоялност от страна на колеги или с неискрено поведение на клиенти, партньори. Вероятно тези действия ще предизвикат съответна реакция от ваша страна.

През седмицата внимавайте с обещания, които получавате с лекота или с примамливи оферти, за бързо забогатяване.

Ще ви изненада новина или събитие свързано с човек, когото познавате. През седмицата може да ви изненада флирт на работното ви място или ще преживеете интересното развитие на вече създаден такъв.

Като цяло седмицата ще бъде благоприятна за ново романтично познанство, което може да се случи чрез страница за заознанства, посредничеството на приятели или роднини и др.

През седмицата ще имате различни срещи или поводи за събиране. Възможно е да се ангажирате с нежелание за някои от тях, поради по-голямата ви натовареност с други задачи. Като цяло социалните ви контакти през седмицата ще са повод за приятни преживявания.

Това ще бъде един благоприятен период за реализиране на ваши планове и очаквания. Ще може да получите помощ или съдействие чрез личните си контакти или чрез създадение вече професионални (бизнес) отношения.

През седмицата внимание може да изиска здравето на жена.
Мъжете ще имат сложни отношения с жени родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Жените ще са нетърпеливи, ще искат бързо развитие на плановете и желанията си. Седмицата ще е успешна за вас, но се научете на търпение и на вяра в предопределеността, на това, което съдбата ви дава.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ще възникне повече напрежение свързано с различни спорове или противопоставяне. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи.

Възможно е да възникнат неочаквани битови или имотни проблеми, които да се окажат сложни за разрешаване през този седем дневен период.

През тези седем дни с воля и търпение ще успеете да се зарадвате за нещо в личен план. Това може да бъде ваш проект или ангажимент, нещо, което ще има важно значение за бъдещето ви.

Изненадите, които ще преживеете през седмицата, ще имат положително влияние върху личните ви и професионални планове.

През тази седмица новите познанства и контакти ще бъдат основно с хора, които живеят в друго населено място. Поради тази причина комуникацията ви ще бъде предимно по телефон, имейл и др.

Новина свързана със стари приятели може да ви изненада. Тези от вас, които са ангажирани с наследствени дела ще имат успешна седмица.
Ще успеете да разрешите сложен проблем, да постигнете споразумение или да продадете нещо на изгодна цена.

Жените ще са склонни към тъжни настроения, които бързо ще отминават. Мъжете ще имат сериозно преживяване или разговор свързан с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която ще възникнат неочаквани или по-големи разходи в семейството ви. В някои случаи те могат да бъдат свързани с нещо хубаво: инвестиция, покупка на жилище или други скъпи неща.

Различни новини свързани с дете или млад човек ще ви ангажират с телефонни разговори или срещи. Възможно е тези събития да са свързани с успех или с благоприятно завършване на образование, курс или проект.

На работното си място очаквайте напрегнато събитие или преживяване свързано с колега или с клиент.

Не допускайте напрежение в отношенията си с хора, с които работите заедно. През тази седмица се опитайте да разрешите с такт и търпение проблеми с колеги или с клиенти.

През тези седем дни ще имат емоционално преживяване свързано с мъж от миналото ви.

Възможни са странни и необясними съновидения.
През седмицата ще искате да направите някои подобрения в дома си. Възможно е да срещнете пречки и затруднения от всякакъв характер. Ако се ангажирате с покупки за дома, са вероятни разногласия с някой около вас.

През тази седмица ще вземете неочаквано решение за почивка, пътуване или за посещение на интересни места и др.

Мъжете Скорпион ще преминат през някои емоционални или любовни неволи, които би трябвало да ги научат на нещо. Жените ще са склонни да подаряват с добро сърце и желание непотребни вещи.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, през тази седмица насочете сериозно вниманието си към финансови въпроси, които все още са неразрешени и ви създават притеснения.

Тази седмица ще ви даде възможност да постигнете печалба или добри доходи от различни дейности, от търговия на дребно, от реклама и всякаква интелектуална дейност. Добро развитие ще има и ваша почасова работа.

Успехи може да постигнете ако работите в сферата на търговията, ако пътувате в чужбина или ако работите в някаква държавна, банкова или данъчна институция.

През седмицата ще ви бъде приятно да си бъдете в дома, да четете интересни книги, които ще ви помогнат да обогатите своите знания, да разширите мирогледа си.
Мнозина от вас ще имат желание да направят промени в дома си. В желанието си да се похвалите на роднини или приятели, внимавайте да не похарчите много пари.

Жените Стрелец ще бъдат основния двигател при семейни ангажименти свързани с документи, договори и всякакъв вид бумащина.

Мъжете ще работят много, ще имат възможност да постигнат много. Специални преживявания са възможни с хора от зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще бъде интересна за вас и може да ви даде нови възможности да постигнете важни цели. Концентрирайте се максимално в ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете сериозни и отговорни, следвайте целите си!

През тези дни ще имате възможност да намерите разрешение поне на една трудна ситуация в живота си.
Някои ваши дела вероятно ще имат по-бавно развитие, по-важното е все пак да постигнете желания от вас резултат.

Споровете могат да бъдат от полза, но съхранете добрия тон и добри маниери. През седмицата ще ви зарадват новини и събития свързани със семейството ви.

Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с човек от семейството, който може да бъде дете или млад човек.

През тези седем дни ще получите новина свързана със здравето на приятел или роднина.

Седмицата вещае приятни преживявания за родителите родени под този зодиакален знак.

Мъжете ще могат да постигнат късмет в неща, които са им изглеждали несериозни или твърде трудни за изпълнение. Жените ще очакват среща или друго важно събитие свързано с жена.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей пред вас е седмица, в която интересно развитие могат да имат ваши романтични преживявания.

Дори да имате някакви проблеми в личните си отношения, сега с компромис или дипломатичност ще можете да се освободите от тях.

По-голямата ви чувствителност през тези седем дни ще бъде във ваша полза.
Някои от плановете ви за тази седмица ще касаят роднини, които живеят в друго село, град или държава.

Възможно е да ангажирате вниманието си с разрешаването на семейни проблеми, за които досега не сте имали достатъчно време или средства.

Тези от вас, които наскоро са преживели семейна драма, все още ще са под нейното въздействие. През тази седмица обаче ще виждате по-ясно конкретния смисъл на едно такова преживяване.

Финансовите ви дела през тези седем дни ще са нестабилни, особено ако имате сериозни разходи свързани с мъж от семейството ви или разплащания към бизнес партньор.

През седмицата са възможни разходи свързани със здравето на роднина.

Хубавите моменти през тези седем дни ще имат връзка с нови и стари познанства и приятелства, които сега ще имат развитие. Предстоят ви приятни преживявания.

Мъжете ще трябва по-отговорно да търсят разрешение на финансови неприятности, да не разчитат на други хора за тяхното отстраняване.

Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с романтика и любов.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е една благоприятна седмица за пътуване и за отдих на море или планина.

Вие може да очаквате да получите през тази седмица един нов шанс, нова възможност свързана с пътуване или с хора, които живеят на далеч. Определено седмицата носи събития или изненади в този план.

През тази седмица може да ви се наложи неочаквано да промените ваши планове или ангажименти. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще предизвикат необходимост от подобни промени, но те ще бъдат за ваше добро. Имайте търпение!

Роднини, с които сте имали неприятен спор или конфликт, сега ще се опитат да хармонизират отношенията си с вас. Не отказвайте на ръка подадена за приммирие или приятелство.

През тази седмица личните ви и професионални контакти с жена ще са в основата на нови идеи и планове.
Мъжете Риби ще имат неочаквани гости или ще получат неочаквана покана за гостуване, събиране. Приятели родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ви носят изненади през тези седем дни.

Жените ще получат важна или полезна новина от мъж, включително това е възможно да има връзка с нова работа или дейност. Конфликтите в ежедневието ви ще преминават бързо. Ще може да хармонизирате важни за вас отношения след период на турболенция.

Източник: astro.velida.net