Необходими продукти :
Яйца - 5 бр.
Захар - 2 ч.ч.
Олио - 100 мл
Брашно - 3 ч.ч.
Какао - 2 с.л.
Бакпулвер - 1 бр.
Гореща вода - 1 ч.ч.
Разбиваме яйцата, захарта и олиото, след което постепенно добавяме брашното с бакпулвера и доливаме горещата вода до получаване на нужната консистенция. Сипваме половината смес в намазнената форма за кекс. В останалата слагаме какаото, разбъркваме добре и добавяме към кекса така че да се получат фигурки. Готовата смес печем на 180 градуса в загрята фурна.
От Фейсбук групата "Кулинарни забавления"
Още от Магии в кухнята
Лакерда
Изключително вкусно мезе и за най-изтънчените ценители на хубава храна
Кои са най-популярните чорби и супи у нас?
Българската кухня е богата на разнообразие от чорби и супи, които заемат специално място на трапезата.
Хрупкаво пиле с песто, фета и домати
Потърсете сирене фета в саламура