Ако не сте опитвали тази рецепта, то задължително пробвайте панирани сандвичи, които стават както за закуска, така и за обяд!
Необходими продукти
8 филийки хляб
масло
200 г кашкавал
150 г шунка
1/2 ч.ч. прясно мляко
2 яйца
1 ч.л. брашно
1 домат
Начин на приготвянe
Филийките се намазват с маслото. Редят се парчетата шунка, кашкавал и резен домат. Слепват се две по две и се потапят от двете страни в прясното мляко, а след това в яйцата, разбити с брашното. Пържат се, докато се зачервят. Поднасят се топли. Могат да се направят и със сладка плънка – конфитюр, мармалад или гъсто сладкo.
(kakata.info)
Тази рецепта ще се превърне в любимата ви
Фактор Фактор
Още от Магии в кухнята
Вкусна парена салата
Отлично мезе за хубава българска ракия или като гарнитура към основното ястие
Лакерда
Изключително вкусно мезе и за най-изтънчените ценители на хубава храна
Кои са най-популярните чорби и супи у нас?
Българската кухня е богата на разнообразие от чорби и супи, които заемат специално място на трапезата.