6 Декември, 2025

Сочен баварски шницел със зеленчуци

Сочен баварски шницел със зеленчуци

снимка: 1001 рецепти

Рецептата е лесна, а ястието - неустоимо вкусно

Необходими продукти:

телешко месо - 800 грама
масло - 40 грама
сол
черен пипер
мазнина - за пържене

За панировката:

брашно - 4 с.л.
грис - 4 с.л.
яйца - 3 броя
галета - 4 с.л.
За гарнитурата:

зеленчуци по избор

Начин на приготвяне:

Нарежете месото на шницели. Начукайте ги леко и ги овкусете със сол и черен пипер. Оставете да отлежат така за 2-3 часа.

Оваляйте ги в брашно и след това в грис и след 10 минути ги потапяйте в разбитите яйца и галета и ги пускайте да се пържат в сгорещена мазнина за по няколко минути от двете страни, докато се получи лека розова обвивка.

Поднесете баварските телешки шницели с малка бучка масло върху всеки. Подходяща гарнира за ястието е картофената салата. Но ако предпочитате може да го поднесете с пържени картофи или друга гарнитура по ваш избор.

(Източник: flagman.bg)

Сподели:

Коментари (1)

  • 13:24, 18 Май, 2025

    На этом сайте доступны видеообщение в реальном времени. Вам нужны дружеское общение или профессиональные связи, вы найдете что-то подходящее. Этот инструмент разработана чтобы объединить пользователей из разных уголков планеты. <a href="https://rt.erochats.net/">секс порно чат</a> За счет четких изображений плюс отличному аудио, каждый разговор кажется естественным. Вы можете присоединиться к публичным комнатам общаться один на один, опираясь на ваших потребностей. Для начала работы нужно — стабильное интернет-соединение плюс подходящий гаджет, чтобы начать.

    Отговор
Три рецепти за пухкави мекици за Свети Сава

Три рецепти за пухкави мекици за Свети Сава

Предлагаме ви автентични рецепти за мекици, без които празникът на св. Сава няма да е истински. Постни, диетични и блажни, те са лесни за приготвяне и са невероятно вкусни

Морско плато „Фантазия"

Морско плато „Фантазия"

Елегантното рибно плато от вкусен пастет от сьомга, аншоа, хайвер и сушени домати е бързо и вкусно. Изисква само малко време и много фантазия, за да го приготвите

Есенни сармички от прясно зеле и пълнени чушки

Есенни сармички от прясно зеле и пълнени чушки

Сармите от прясно зеле, в комбинация със сладка червена чушка и пълнеж от кайма и ориз, е истинска есенна класика на българската трапеза