27 Ноември, 2024

Свински врат с праз

Свински врат с праз

Рецептата е приготвена от ресторант "Национал", гр. Хисаря

Свински врат с праз за 8 порции

Необходими продукти:
1.6 кг свински врат
1.6 кг праз
300 г доматен сок
олио
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарязваме свинския врат на кубчета, подправяме го със сол и черен пипер и го запържваме. Добавяме предварително почистеният и нарязан на ситно праз, след което прибавяме и доматения сок. При необходимост слагаме и още сол. Изпържваме до готовност.

dnevnik.bg

Сподели:
Вкусна парена салата

Вкусна парена салата

Отлично мезе за хубава българска ракия или като гарнитура към основното ястие

Лакерда

Лакерда

Изключително вкусно мезе и за най-изтънчените ценители на хубава храна

Кои са най-популярните чорби и супи у нас?

Кои са най-популярните чорби и супи у нас?

Българската кухня е богата на разнообразие от чорби и супи, които заемат специално място на трапезата.