6 Декември, 2025

Свински врат с праз

Свински врат с праз

Рецептата е приготвена от ресторант "Национал", гр. Хисаря

Свински врат с праз за 8 порции

Необходими продукти:
1.6 кг свински врат
1.6 кг праз
300 г доматен сок
олио
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

Нарязваме свинския врат на кубчета, подправяме го със сол и черен пипер и го запържваме. Добавяме предварително почистеният и нарязан на ситно праз, след което прибавяме и доматения сок. При необходимост слагаме и още сол. Изпържваме до готовност.

dnevnik.bg

Сподели:

Коментари (0)

Три рецепти за пухкави мекици за Свети Сава

Три рецепти за пухкави мекици за Свети Сава

Предлагаме ви автентични рецепти за мекици, без които празникът на св. Сава няма да е истински. Постни, диетични и блажни, те са лесни за приготвяне и са невероятно вкусни

Морско плато „Фантазия"

Морско плато „Фантазия"

Елегантното рибно плато от вкусен пастет от сьомга, аншоа, хайвер и сушени домати е бързо и вкусно. Изисква само малко време и много фантазия, за да го приготвите

Есенни сармички от прясно зеле и пълнени чушки

Есенни сармички от прясно зеле и пълнени чушки

Сармите от прясно зеле, в комбинация със сладка червена чушка и пълнеж от кайма и ориз, е истинска есенна класика на българската трапеза