При това за всички участници в чата
Facebook добави възможността да премахваме изпратено съобщение в Messenger – при това за всички участници в чата, пише сп. "Обекти", цитирайки IFLScience.
Още миналата пролет изпълнителният директор на компанията Марк Зукърбърг се сдоби с тази привилегия. Това от своя страна предизвика фурор сред потребителите на Facebook. Нещо повече - благодарение на TechCrunch стана ясно, че Зукърбърг (и други високопоставени лица в компанията) са могли да премахват съобщенията от входящите кутии на други потребители още от 2010 г. насам.
След като се вдигна шум по темата, от Facebook обявиха, че ще добавят тази възможност за всички, а междувременно Зукърбърг няма да може да се възползва от нея.
Като обикновен потребител вие можете да „изтриете“ съобщение, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove”. Преди можехте да го махнете само за себе си. Сега обаче ще видите две опции – “Remove for you” (само за вас) и “Remove for everyone”. (за всички). В настолната версия на Messenger трябва да кликнете на многоточието вдясно или отляво на съобщението – тогава ще видите опцията “Remove”.
Има обаче една уловка – можете да го изтриете за всички в рамките на 10 минути от изпращането. Това означава, че все пак ако сте написали съобщение на грешния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази грешка за някакъв период от време.
Фактор
Още миналата пролет изпълнителният директор на компанията Марк Зукърбърг се сдоби с тази привилегия. Това от своя страна предизвика фурор сред потребителите на Facebook. Нещо повече - благодарение на TechCrunch стана ясно, че Зукърбърг (и други високопоставени лица в компанията) са могли да премахват съобщенията от входящите кутии на други потребители още от 2010 г. насам.
След като се вдигна шум по темата, от Facebook обявиха, че ще добавят тази възможност за всички, а междувременно Зукърбърг няма да може да се възползва от нея.
Като обикновен потребител вие можете да „изтриете“ съобщение, като задържите пръста си върху него (в мобилната версия) и изберете “Remove”. Преди можехте да го махнете само за себе си. Сега обаче ще видите две опции – “Remove for you” (само за вас) и “Remove for everyone”. (за всички). В настолната версия на Messenger трябва да кликнете на многоточието вдясно или отляво на съобщението – тогава ще видите опцията “Remove”.
Има обаче една уловка – можете да го изтриете за всички в рамките на 10 минути от изпращането. Това означава, че все пак ако сте написали съобщение на грешния човек (или пък сте съжалили, че сте натиснали бутона Send секунда по-късно), може да поправите тази грешка за някакъв период от време.
Още от Улицата
Внимание, шофьори: Стартират акция „Зима“ на 1 ноември
Кампанията ще продължи до 30 ноември и ще премине през три тематични етапа, всеки с продължителност от десет дни
Черна статистика: 15 катастрофи, две жертви и 17 в болница за едно денонощия
До момента в България са станали 5738 тежки пътни произшествия, при които живота си са загубили 410 души, а ранените са 7111
Кой може да издаде болничен лист вместо личния лекар и какви са сроковете?
При възникване на проблем с издаването на документа, неговата регистрация или изплащането на обезщетението пациентът може да потърси информация от съответното лечебно заведение или НОИ