7 Декември, 2025

Вкусен сос "Salsa verde"

Вкусен сос "Salsa verde"

Сосът е подходящ за различни видове риба или месо

Време за подготовка: 5 минути
Време за изпълнение: 5 минути
Брой порции: 2

Необходими продукти:

1 връзка магданоз
сол
40 мл. зехтин
2 скилидки чесън

Начин на приготвяне:

Измива се и се наситнява магданозът, като може и да се счука. 
Почиства се, измива се и се счуква чесънът. Добавя се зехтинът и сол. Всичко се смесва.
Сместа се разбърква и ср слага в сосиера. Сосът е подходящ за различни видове риба или месо. (bulgarian-kitchen)

Сподели:

Коментари (0)

Три рецепти за пухкави мекици за Свети Сава

Три рецепти за пухкави мекици за Свети Сава

Предлагаме ви автентични рецепти за мекици, без които празникът на св. Сава няма да е истински. Постни, диетични и блажни, те са лесни за приготвяне и са невероятно вкусни

Морско плато „Фантазия"

Морско плато „Фантазия"

Елегантното рибно плато от вкусен пастет от сьомга, аншоа, хайвер и сушени домати е бързо и вкусно. Изисква само малко време и много фантазия, за да го приготвите

Есенни сармички от прясно зеле и пълнени чушки

Есенни сармички от прясно зеле и пълнени чушки

Сармите от прясно зеле, в комбинация със сладка червена чушка и пълнеж от кайма и ориз, е истинска есенна класика на българската трапеза