Атлантици: Службите спят ли? Премиерът да разпореди проверка на русофилите с паравоенни униформи до МОЧА

снимка: Фейсбук

снимка: Фейсбук

От "Атлантическия съвет на България" призоваха премиерът Кирил Петков да разпореди проверка на русофилите с паравоенни униформи, които вече 2 месеца стоя и пазят окупаторския паметник на съветската армия. 

"Какво правят русофили с паравоенни униформи и предизвикателно поведение, които денонощно от близо два месеца стоят на М.О.Ч.А.? Носят и руски отличителни знаци. Пазели монумента на позора и националното ни унижение, да не би някой отново да го изрисува в знак на протест. Пазят и действат като контра-протест на всеки евентуален граждански протест. И били готови да "профилактират" протестиращи, ако се наложи. Полицията очевидно ги охранява. Да не бе някой да ги изгони оттам?", се казва в позицията на атлантиците. 

"А службите ни спят ли? България държава ли е, щом позволява проруски униформени лица да развиват нерегламентиана "охранителна дейност" в центъра на София!? Призоваваме премиерът Петков да разпореди проверка на тези лица и тяхната дейност!", посочват от "Атлантическия съвет" във Фейсбук