Премиерът: Предупредих Путин, че в България има неща, които са недопустими, експертен кабинет устройва най-много ГЕРБ

Бойко Борисов

Бойко Борисов

"Още преди няколко години предупредих Путин, че на територията на България има недопустими неща. За да действат така ДАНС и прокуратурата, имат достатъчно информация" Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод поредния шпионски скандал, при който бяха осветени двама дипломати от руското посолство. 

"Експертен кабинет устройва ГЕРБ най-много. Мен ме устройва най-много, защото ще мога да си работя за партията. Ние важните неща за България ги свършихме в този мандат. Има няколко нови политически проекта, които също не са в парламента, и сега няколко месеца преди изборите са длъжни да загрявят преди пистата. Не значи, че на всеки, на който му се приискат избори на всеки два месеца трябва да организираме избори, коментира премиерът", каза още Борисов по време на проверка на строежа на АМ "Хемус". 

"Светът влиза във втора вълна от коронавируса. В България така направихме с мерките, че не можете да усетите пандемията. С мерките 60/40, 80/20 успяхме да запазим стотици хиляди работни места. Безработицата в България е към 7%", коментира премиерът.