Диагнозата: „Тълпата реве, а Копейкин денги бере“ и Бил Гейтс

„Тълпата реве, а Копейкин денги бере“, описа вчерашния протест пред парламента и Министерството на финансите варненският депутат Валентин Касабов – съпредседател на парламентарната група на „Обединени патриоти“ и зам.-председател на НФСБ.

Което не е кой знае какво откритие, разбира се. Но е диагноза за психическото състояние на немалка част от обществото ни.

Смеехме се на Волен и свитата му, ама неговите са титани на мисълта в сравнение с наследниците си.

Митингът като този , организиран от фамозната „Възраждане“ на варнененския приятел на Путин - Костадин Костадинов очевидно е

мечтата за всеки управляващ

  Започвам да се чудя дали Коцето и Бойко не са в интимизирани отношения, както се изразява един политолог по повод на отношенията Божков –Борисов- Горанов“.

Лозунги като „Да се борим за прелита щите птици“, „Не на 5G-мрежата“,

„Долу Бил Гейтс и неговата Ваксина,

„Не“ на чипизирането“ не само цепят мрака но и отвращават всичко що-годе нормално от самата идея за протест сега....Да не говорим за смехотворното отразяване на протеста от телевизията на БСП.

Гледах те ли видеото с онази истерична другарка, която изложи с писъци „много елементарните си искания“: „Парламентът да се изчисти срещу тази сатанинска сган, която ежедневно приема закони срещу народа си….Това са хора, които не служат на България и на българския народ, а

служат на тъмните сили“

Бил Гейтс е разследван за престъпления срещу човечеството, а те ще тестват ваксини на Бил Гейтс върху нас“.

Мога само да добавя, че този мръсник е окончателно изобличен от здравите сили, които се борят с тъмните такива.

Това е и цялата идеология на този протест- най популярната фалшива новина във виртуалното пространство - че Гейтс е създал новия вирус SARS-Cov-2 и ще а спечели милиарди от предварително приготвената ваксина за него, която в същото време

ще следи със специален чип какво точно прави Станка от Сусурлево ,

за да го докладва на Гейтс, който живо се интересува от битието й.

Дамата поиска да седне на кръгла маса с г-н Радев, иначе и него ще го уволни.  Но той ще седне, нека е спокойна.     

  „Тази година Костадинов с вила на брега на Варненското езеро, а догодина – с палат на Ривиерата“, предлага Касабов и уточнява, че „тази пародия всъщност е продължението на проруската линия от страна на БСП. Театрото продължава с други средства, както биха казали вождовете и учители на БСП/БКП другарите Ленин и Димитров“, коментира още Валентин Касабов.

И тук не мога да не цитирам Владимир Илич: „Формално е правилно, а по същество  е издевателство”.

Просто , защото Копейкин и протестите му са твърде удобни за управляващите.