Докато пропагандата на пРезидентурата проваля втория мандат, спомнете си случая Бриго и Сакскобургготски

И гледайте как асоциирани към нея комунисти и изрожденски фашисти ще заливат медиите с измислицата за “предателството"

Чл. 3. Военното разузнаване участва в дейността на разузнавателните общности на организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) и на Европейския съюз (ЕС), осъществява обмен на разузнавателна информация и разузнавателна поддръжка в съюзни и коалиционни операции
Чл 2 (3) Държавна агенция "Разузнаване" участва в дейността на разузнавателните общности на организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) и на Европейския съюз (ЕС).

Горните текстове от съответните закони показват как пропагандата на пРезидентурата и нейните асоциирани комунисти и изрожденски фашисти ще заливат медиите с измислицата за “предателството”, докато провалят втория мандат. 

Съгласуване с партньорски служби на водещите лица на разузнаването е спазване на законите и добра практика за нашата сигурност - признак par excellence на държавност. И то още преди дори да влезем в НАТО и ЕС - ако си спомняте случая Бриго и Сакскобурготски.

Затова българите трябва да се научат да мислят и да четат своите низвергнати класици като писателя Георги Марков, за да избягат капана на невежеството:

“Невежеството има също своите училища, университети, институти и академии, чиято единствена цел е да култивира и насърчава с всички средства невежеството. Те имат и своята култура - своите писатели, художници, режисьори и актьори. Използвайки силата на страхотния си съюз, невежите си създават царство на неграмотността."

Евгений Кънев,facebook