Доскорошен PR на БСП: Искам прошка за подкрепата ми за патологични лъжци, които стъпват върху чужди глави

Интересно размишление за прошката публикува на Сирни Заговезни бившата пиарка на БСП и партийната телевизия Бояна Бозаджиева.

Преди месец Корнелия Нинова  я освободи, въпреки че повече от 10 години  тя работи всеотдайно за червените и е помагала много на сегашната лидерка, още преди тя да оглави партията.  Но такова нещо се е случвало и на други пиари там. Освен нея беше освободена и шефката на организационния отдел Калинка Николова  началникът на деловодството. 

Напрежението на „Позитано” 20 се нажежило до червено когато станало ясно, че в борбата за лидерството в партията ще се включи и Кирил Добрев, писа тогава 24chasa.bg.

 
Бояна Бозаджиева написа днес  във Фейсбук:             
Прошката трябва да се дава бързо, дори и без да е поискана. Не заради тези, които са ни огорчили, а заради нас самите. Днес избрах да простя и на себе си - за подкрепата ми към хора, които са патологични лъжци, към хора, които обичат да стъпват върху чужди глави, за да се почувстват по-високо. Това е техният начин, не мой, но с подкрепата си съм била част от това. Дано и аз получа прошка, дори и да не е толкова бързо...

P.S. То било много лесно!? Решаваш и СИ ДАВАШ /а не искаш/ ПРОШКА. Десет години МАЧКАШ, изпълнявайки просташките заповеди на тези, които сега "презираш" и накрая СИ ДАВАШ ПРОШКА!!! А няма ли да поискаш прошка от мачканите чрез и от теб през тези години!? И дали ще ти дадат такава!?"