Кои президенти знаеха истината за НЛО и я премълчаха?

Книга на известен уфолог твърди, че знанието все още се укрива

Всички президенти от Франклин Рузвелт до наши дни са имали информация, че Земята е посещавана от извънземни. Тази истина обаче е скрита от света, твърди в книгата си „Президентите и НЛО: Тайната история от Рузвелт до Oбама” уфологът Лари Холкомб, за която разказва "Дарик".

Изследванията му се появяват в момент, в който дори и Елън Стофан, главен съветник на администратора на НАСА Чарлз Болдън по  изследователски програми, планиране и инвестиции, каза, че има убедителни признаци за съществуването на извънземен живот и те ще бъдат потвърдени през следващите 10 години.

Според Лари Холкомб НЛО не е измислица и днес нито един разумен човек не може да го отрече. Той казва още, че американските президенти никога не са признавали съществуването на извънземен живот и контактите с извънземни, но това не означава, че не са били наясно с тях.

Лари Холкомб е  сигурен, че инцидентът  през 1942 г., който по-късно получи името „Битката за Лос Анджелис“, не е бил фалшива тревога. Противовъздушната отбрана наистина поразява НЛО, което катастрофира и попада в ръцете на военните. Така че този инцидент е бил известен на Рузвелт като върховен главнокомандващ, а и на всичките му наследници.

Никаква  официална информация не е публикувана и за това, че неидентифицирани кораби са забелязани в небето и при наследника на  Рузвелт Хари Труман. А  следващият президент Дуайт Айзенхауер въобще  забранява да се публикува каквото и да е информация, свързана с НЛО-то, разбило се през 1947 г. недалеч от Розуел, Ню Мексико.

Уфологът твърди още, че за дейността на извънземните са знаели също Джон Кенеди, Ричард Никсън, Роналд Рейгън и Джими Картър.