In the Lost Lands - нова екранизация по разказ на автора на Game of Thrones Джордж Р.Р. Мартин

Мила Йовович и Дейв Батиста си партнират в режисирания от Пол Андерсън дарк фентъзи

In the Lost Lands е предстоящ фентъзи приключенски филм, базиран на кратък разказ от автора на Игра на тронове Джордж Р.Р. Мартин. Режисиран от Пол У. С. Андерсън, филмът включва звездни участия на Дейв Батиста и Мила Йовович, съчетавайки екшън, дарк фентъзи и приключение.

Сюжетът се върти около Грей Алис (изиграна от Йовович) — могъща магьосница, наета от отчаяна кралица да поеме на опасно пътешествие в изгубените земи. Мисията на Алис е да открие мистериозна сила, която дава способността да променя формата си, но това я поставя пред трудни морални избори и злокобни сили. Дейв Батиста играе ролята на водач, който помага на Алис да се справи с предизвикателствата в тези смъртоносни земи.

Режисьорът Пол У. С. Андерсън, известен с филми като Заразно зло и Смъртоносна битка, внася своето умение за динамичен екшън и специални ефекти в този фантастичен свят. С история, написана от Джордж Р.Р. Мартин, зрителите могат да очакват богато развито фентъзи, изпълнено с теми за власт, сложни персонажи и морална неяснота.

Филмът обещава визуално зашеметяващо изживяване, съчетавайки фентъзи с интензивни екшън сцени. Участието на Йовович и Батиста добавя звездна сила и физическо присъствие, което прави проекта очакван от феновете на жанровете фентъзи и екшън.

In the Lost Lands се насочва към нарастващия интерес към тъмното фентъзи кино и цели да привлече феновете както на разказваческото майсторство на Джордж Р.Р. Мартин, така и на динамичния стил на Андерсън.