Кейт Уинслет, Камерън Диас и Джъд Лоу се връщат в продължение на коледната романтична комедия

Продължението на един от любимите ваканционни филми, „Ваканцията“, е в процес на работа и според съобщенията повечето от оригиналния актьорски състав вече са се включили в проекта.

Според вътрешен човек Камерън Диас и Кейт Уинслет са готови за втори кръг от коледната класика.

Оригиналният филм от 2006 г. проследява две млади жени от напълно различен произход, които разменят домовете си по време на празничния сезон. И двете преживяват сериозен културен шок, но в крайна сметка намират любовта, всяка в своя свят.

Изминаха 17 години, откакто за последно видяхме Ирис и Аманда. Феновете ще разберат какво се е случило оттогава.

Вътрешен човек информира „Сън“, че всички от оригиналния актьорски състав (Кейт Уинслет, Камерън Диас, Джъд Лоу и Джак Блек) ще участват в продължението.

„Планът е да започнем снимките през следващата година, предимно във Великобритания и Европа. Всички актьори от оригиналния филм се включиха“, каза източникът пред вестника. „Това е един от най-успешните филми по рода си и все още се радва на милиони фенове по света всяка година – има смисъл да се срещнем отново с тези герои и да разберем какво се е случило с животите им, след като са се събрали. Ще бъде забавно, интересно и романтично – точно това, което всеки иска за Коледа.“ /БГНЕС