Куриоз: Отцепник на Слави не помни кога се е срещнал с премиера в апартамента на Радостин Василев, Петков плашел с модела "Борисов"

Иво Атанасов, снимка: БГНЕС

Иво Атанасов, снимка: БГНЕС

Отцепникът от ИТН Иво Атанасов сътвори рано сутринта изключителен куриоз. Депутатът смая водещата по Евронюз БГ и зрителите, след като не успя да се сети кога се е срещал с премиера Кирил Петков. Първоначално каза, че е гостувал в апартамента на спортния министър в оставка Радостин Василев в петък или събота. Минути по-късно срещата се оказа, че е била в събота или в неделя. Остава мистерия как човек може да не помни кога се е срещнал с министър-председателя и то по толкова важни теми.

В крайна сметка на сбирката са присъствали още от хората, които напускат Слави Трифонов. Самият Кирил Петков пък "плашел", че ако не продължат да го подкрепят, щял да се върне моделът "Борисов". Иво Атанасов се оплака, че от 7 месеца насам партията се ръководела от Тошко Йорданов, който обиждал дори и народните представители. Пред цялата група казал, че те не били ИТН, а партията била на Слави. Предупредил ги, че на когото не му харесва, може да ходи там, откъдето е дошъл.