бТВ спира "Шоуто на Николаос Цитиридис"

Николаос Цитиридис, снимка: Facebook

Николаос Цитиридис, снимка: Facebook

"Дойде моментът да ви съобщя, че бТВ взе решението от следващия телевизионен сезон Шоуто да не бъде част от програмата на медията. Благодарен съм за всичко, знам, че можеше и още, но засега това е от мен и екипа. Уви, написаното не е ПР трик или кукичка за следващ сезон", написа на профила си във Facebook водещият Николаос Цитиридис.

"Не ме питайте какво ще има на мястото на Шоуто, защото няма значение. Ще имаме финален епизод, в който ще си кажем телевизионно "довиждане" (сбогом би било пресилено). Нямам закодирано съобщение, в което да казвам причините за всичко това. Светът е така устроен и ние трябва да живеем и оцеляваме в него. На 1-ви декември, ако искате, гледайте в 22 часа финала", написа още водещият.

Той обяви новината и в шоуто:

"След 4 години на екран, bTV взе решението от следващия телевизионен сезон “Шоуто на Николаос Цитиридис” да не бъде част от програмата на телевизията. Най-просто казано, дами и господа - край! Това беше. По принцип е нормално да бъда емоционален, обаче за тези години много емоция беше хвърлена, а и в момента смисъл да си късаме ризите - повече няма. Има едно нещо, което аз изпитвам в този момент - това е благодарност. Че бяхме заедно с всички вас, че се запознахме, че работихме заедно, че имахме шанс да се учим един от друг. Много съм благодарен за всяко едно запознанство, за всяко едно приятелство, което съм направил тук. Сега някои може да си кажат и да си мислят, че това е някаква шега или маркетингов трик - за съжаление не е. Благодарен съм за още едно нещо - че ние ще успеем да си кажем телевизионно сбогом подобаващо. Ще бъде много хубаво и въобще няма да го правим тъжно. Това, което ми остана да ви кажа сега - имаме още една среща, не забравяйте! Хубав уикенд, лека вечер и до следващия петък!”, каза Николаос Цитиридис

"Шоуто на Николаос Цитиридис" стартира на 27 януари 2020 година в ефира на БТВ. То се появи на мястото на "Шоуто на Слави", което спря да се излъчва след 19 години на екран.