Николай Ненчев: Радев разчита на късата памет на поданиците си и подобно на Путин - не се интересува от тях

Николай Ненчев

Николай Ненчев

Николай Ненчев

Радев има контрол върху цялата власт в България! И носи пряка отговорност за действията на служебния си Кабинет и всички служби, свързани с националната ни сигурност! Извън думите, които изрече вчера, успяхте ли да разчетете семиотичните знаци? Усетихте ли разликата между вербалния език, който използва с много широк запас от кодирани и предварително заучени фрази и невербалната комуникация – изражението на лицето му, присвитите му устни и жестове, които бяха много повече в противоречие, а не в синхрон с думите му!

Радев винаги е бил двуличен и непоследователен в действията си. И не е възможно и няма да се промени. Той разчита преди всичко на късата памет на поданиците си и подобно на Путин, не се интересува от тях. Ще се опита да провали всяка възможност за съставяне на редовно правителство (в противовес с думите си), и ще работи в подкрепа и в услуга на менторите си Путин, Решетников, Дугин, както и в задоволяване на собственото си Его.

Ще продължи да променя мнението си не в интерес на България, а според политическата конюнктура. Тук изглежда, че "морфичният резонанс", изречен от Ахмед Доган, може да бъде полезен, ако реши да го доразвие! Радев ще продължи да блудства с невежите си поданици и тези наивни или продажни "демократи", които успя да хване и да подчини в изплетената от Путин и Кремъл мрежа. Те са и ще бъдат неговото основно острие и оръжие срещу здравия политически разум! Срещу европейското ни и евроатлантическо бъдеще. Подозрително и необяснимо е поведението на ГЕРБ! И ако продължат с нихилизма и мълчанието си, ще бъдат поредните уловени риби в кремълската мрежа на Радев!