Дъвката "Криминална приватизация" – част от плана на Решетников

Доц. Момчил Дойчев

Доц. Момчил Дойчев

Доц. Момчил Дойчев

Кому служи дъвката "Криминална приватизация"? 
Активното мероприятие на руските служби и техните агенти в основни държавни институции в България, наречено с кодовото название "Криминална приватизация" цели:
 1. Да разруши евроатлантическия демократичен консенсус в българското общество в угода на реакционните антибългарски и антиевропейски сили, групирани основно около комунистическите и т.нар. "патриотични" проруски популистки партии.
2. Да потвърди комунистическата теза, че комунистически грабеж при национализацията и преди приватизацията не е имало. Спомнете си тезата: "Частната собственост е кражба!". 
3. Да криминализира легитимния и спасителен процес на приватизация, условие за евроатлантическото ни членство и спасение от съветско-комунистическото робство, представяйки го за грабеж.
 4. Да се прикрие организираните от БСП и престъпните комунистически служби двоен фалит на държавата, съпътстван с нечуван комунистически грабеж през 1988-1990 г. и през 1995-1997 г. 
5. Да омаскари лидерите на евроатлантическа демократична България Иван Костов и Петър Стоянов като ги сблъска един с друг, за да изпълни докрай стратегията на Решетников за "зачистка", т.е. ликвидиране на пробългарския и проевропейски демократичен елит.