Предсрочни избори не трябва да има - те гарантират победа на Радев и правителство на БСП

Първостепенна задача сега е разширяването на пробива в рухващата олигархично-мафиотска посткомунистическа система

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

 Доц. Момчил Дойчев

Христо Иванов започна с гениален ход - атака по море на Сарая с българското знаме. На другия ден с отделните усилия на Борисов, Радев, радикалите от ДаБг, подкрепящи глупаво Радев, победата му бе отнета. Но глупавата атака от Гешев и Дани умното му върна престижа. А днес постигна блестяща тройна победа - завзе плажа, охраната на Доган и Пеевски падна, а Гешев се принуди да иска разследване на техните имоти! 
Радев пък се принуди да иска директно оставка на премиера. Не се и съмнявам, че Борисов ще му покаже среден пръст. 
Следваща стъпка е малка, но много важна - "нормализиране" на БНТ, което означава - искане за оставка на Кошлуков - ставленикът на Сараите. Тук трябва да се съсредоточен протестите, а не другаде! Нека само БСП и Божков да изкарат своите пред МС, да видим колко са в София!

 
А гражданите против мафията трябва да са само пред БНТ! 

А после да се готви другарят Радев! 

Предсрочните избори не трябва да има в никакъв случай! Точно сега те гарантират победа на Радев и правителство на БСП и новите проруски политически проекти след изборите. 

Демократична България и ГЕРБ нямат никакъв интерес да воюват едни с други! Всяка тяхна битка сега гарантира служебно правителство на Радев, а после на БСП , ДПС и проруските партии, които се канят да влязат в следавщия парламент. 
Първостепенна задача сега е разширяването на пробива в рухващата олигархично-мафиотска посткомунистическа система. Това е началото на смяната на системата - но не по начина, на който се надяват ретроградните олигархично-мафиотски сили, подкрепяни от Кремъл - те се надяват да установят и у нас путински мафиотски режим!

Но ние с упорити и продължителни усилия след чакалнята на еврото ще се домогнем до Шенген и ще постигнем доближаване до развитите европейски нации! И това ще стане само и единствено чрез преодоляване на рецидивите на съветско-комунистическото господство.
С малки стъпки, но бавно и упорито!