СПАСИБО ВАМ леви сили с власт в България

Д-р Валентин Янев

Д-р Валентин Янев

Д-Р Валентин Янев - Граждански комитет „Западни Покрайнини”

Искам да поблагодаря на всички леви леви сили у нас : русофили, путофили, славянофили и православни, най- вече от средите на управляващите в нашата държава. Това което те сътворяват в тези тежки и решителни времена е забележително! 

-  Благодаря Ви,

че с категоричният си отказ да предоставим жизнено необходими за украинците самолети МИГ-29, ракетни установки БМ-21/Катюши/, зенитна артилерия, танкове и боеприпаси на въоръжение в нашата армия ще постигнем удължаване агонията на отстъпващия руски окупатор по всички направления на военните действия. С нашите оръжия в ръце украинските войници биха ги довършили по-бързо. Но те руските окупатори си заслужават тази дълга и мъчителна агония.

-  Благодаря Ви

и за това, че с това си поведение нанасяте смъртоносен удар и на нашите родни български бизнесмени. Същите тези на които пъпната връв с Кремъл още не е прерязана и те като ветропоказатели са обърнати винаги на Изток откъдето духа болшевишкокомунистическият  Кремълски вятър. Те съзнават, че с приключване на войната ще започне възстановяването на Украйна с пари дадени от същото това НАТО, Европейския Съюз, омразната Америка и целия останал съчувствуващ свят. Надеждата на нашите бизнесменчета  е да се доредят до апетитни, добре заплатени поръчки за възстановяване на пътища, сгради и цялата останала разрушена инфраструктура. Благодарение на Вас леви сили в българската власт това не би трябвало да се случи и българският бизнес да няма да бъде допуснат да  вземе участие във възстановяването на разрушена Украйна. Нормално е тези които са давали оръжия, те и да строят в Украйна.

-  Благодарение на Вас скъпи леви управленски сили ще загубим всякаква тежест и доводи за решаване на спора ни с Република Северна Македония и в крайна сметка ще бъдем принудени да махнем ветото и без всякакви условия да пуснем северномакедонската разновидност на българския народ да влезе на бял кон в ЕС развяла гордо знамето- „Вентилатор”/Звездата на Вергина/.

-  Благодаря Ви за това мили мои леви сили в българската власт, че утре ще имаме един голям недоброжелател в Европейският Съюз, когато голяма и обединена Украйна влезе в него. Защото след всичко това Украйна ще има пълното право да гледа с омерзение на нашата политическа върхушка.

-  И накрая искам да изкажа своето

съчувствие на левите сили,

управляващи държавата ни: Корнелия Нинова, Президент, Правителство, Костя Копейкин и прочие останали Фили, че след края на войната ще загубят Ориентира си. Русия вече няма да е същата. Кремъл няма да може вече да ги захранва  с корупция благодарение на нефта и газта, които ни внася. Русия ще започне да се разпада. И в тоя ред на мисли искам да ги посъветвам да започват да учат китайски език, защото двуполюсният модел в света все пак ще се запази, но вторият полюс ще се нарича Китай.