Атентаторът бил поне 4 дни в България, но не и в Гуантанамо

Мога да потвърдя, че престоят на атентатора от Летище Сарафово край Бургас е повече от четири дни. Но той може да е пребивавал на българска територия и повече от седмица. Това заяви на пресконференция в Бургас министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

17 години решетки за боса на “Фирмата”

17 години лишаване от свобода получи Златомир Иванов – Златко Баретата. Той бе признат за виновен по обвиненията, че е ръководител на организирана престъпна група и че е подбудител в убийството на Румен Стефанов, съобщиха преди минути от Софийския градски съд.

200 бона крие в сейф жена на медиен бос

200 000 евро кеш в два семейни сейфа на Диляна Грозданова, съпруга на скандалния бизнесмен Любомир Павлов е открила прокуратурата. Сейфовете се намирали в Общинска банка и са отворени във връзка с делото срещу Любомир Павлов и съдружника му Огнян Донев.

Нов интернет гаф в ГЕРБ: Сайтът на МВР още не е отразил атентата

Пореден гаф в сайт на държавна институция лъсна в интернет. След като от президентството вчера нарекоха ромите мангали, към днешна дата в сайта на МВР все още няма качена никаква информация относно терористичния акт на летище Сарафово.

О. Минчев: БСП използва атентата за нечистоплътна партизанщина

„Ако сте гледали Янаки Стоилов по БНТ, трябва да ви е ясно защо в България скоро няма да има нормална държава (Стоилов гостува в сутрешния блок на телевизията вчера – б.р.) Да използваш терористичния акт в Бургас за своите дребни, нечистоплътни партизански цели е запазена марка на амбулантна политика”. Така коментира в профила си във Facebook атаките от страна на „столетницата” към правителството след атентата в Бургас политологът Огнян Минчев.

Гейове манекени въртели бизнеса на Хамстера

В каталога на бардака на Антон Петров - Хамстера са фигурирали не  само десетина млади момчета, които са само бизнес дами, но и мъже, които предлагали всевъзможни секс услуги. Това признал главният букер на модната агенция “Май Ейджънси” Николай Пиронков. 

Атентаторът говорел английски с арабски акцент

Ден преди взрива терористът, който взри автобус на летище Сарафово, е бил в Равда, а в Поморие е искал да наем автомобил, като е предплатил с банкнота от 50 лв. Той е посетил два пъти аерогарата в деня на атентата, обяви тази сутрин окръжният прокурор на Бургас Калина Чапкънова.