Пет зловещи предсказания, изречени от Нострадамус

Те са свързани с извънземни, природни бедствия и смяна на властта

Нострадамус е роден във Франция. Станал известен с лечението на болести с билки и с интереса му към астрологията, той се прославил и със своите точни пророчески предсказания, които ни е оставил под формата на четиристишия. Пет от неговите предсказания са свързани с настоящата 2017 година, пише  vesti.bg

Извънземна инвазия

Много хора са изучавали четиристишията на Нострадамус и са се опитвали да дешифрират скритите в тях пророчества. Един от изследователите на трудовете на великия предсказател казва, че в едно от стихотворните четиристишия е скрито предсказание за нахлуването на извънземни на Земята, което ще се случи през 2017 г. Според М. Чейс, който е дешифрирал пророчеството, извънземната цивилизация вече се подготвя за пълномащабна инвазия на планетата. Сигналът за нападението ще бъде началото на Третата Световна война. Веднага след като тя избухне, на Земята ще нахлуят извънземните нашественици, които ще използват глобалната война между земляните за свои собствени цели.

Природни бедствия

Екологията на някой „голям град“ ще бъде „нарушена от води“ и „природни бедствия“. Преди този потоп ще се появи някакво уродливо същество. Последствие от потопа, казва Нострадамус, ще бъде загубата на властта и статуса на лидерите на страните, в които това ще се случи. „Великите“ ще се окажат „някъде в изгнание“.

Припомнете си какво предсказа Нострадамус през 2016 г.

Смяна на властта

Геополитическите предсказания на Нострадамус се отнасят главно за Германия и Италия. В тези страни пророкът вижда смяна на ръководствата. Освен това, се предполага, че говори за Ангела Меркел, тъй като в четиристишието, пророкът казва, че е „дама“.